Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wonderschone vrije trappen van Moutinho wijzen Portugal de weg

Laatste update:

Portugal heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen Cyprus winnend afgesloten. De regerend Europees kampioen boekte zaterdagavond een 4-0 overwinning en de eerste twee doelpunten werden gemaakt door João Moutinho, die twee vrije trappen benutte. Portugal kan zich nu richten op het WK-kwalificatieduel met Letland.

Zonder onder anderen Cristiano Ronaldo, die later op de avond de Champions League-finale speelt, speelde Portugal geen overtuigende eerste helft in Estoril. Door de vrije trappen van Moutinho, in de derde en 42e minuut, keek men bij rust echter alsnog tegen een comfortabele voorsprong aan. André Silva en Bernardo Silva kregen ook nog goede kansen op een derde Portugese treffer, maar die bleef uit.

In de tweede helft viel de 3-0 wel: Pizzi van Benfica schoof de bal van dichtbij binnen na een lage voorzet van André Silva en het slotakkoord was aan André Silva zelf, die na een prachtige aanval bij de tweede paal raak kopte. De spits van FC Porto maakte zijn zesde doelpunt in zeven interlands. De beste kans voor de Cyprioten was voor Andreas Avraam, die zijn volley rakelings over de kruising zag zeilen.

VIDEO | Ondertussen in Portugal scoort João Moutinho even uit twee vrije trappen. Lekkere goal! 👀👍

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 3 juni 2017

Beschouw jij Portugal als een favoriet voor het winnen van het WK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Boeijann, geflatteerde uitslag. Die Portugezen denken teveel.

Portugal favoriet voor het WK? Interessante vraag, ze hebben natuurlijk het EK gewonnen en Ronaldo blijft grandioos. Pepe met misschien nog zo'n weergaloos torenooi. Verder zal de lichting talenten dei Portugal nu heeft weer 2 jaren verder zijn. Jongens als Bernardo Silva, Andre Silva, William Caravalho etc.. groeien alleen maar door en zijn potentieel wereld toppers, maar of ze al favoriet zijn, Portugal heeft met heel veel moeite uiteindelijk de eindstrijd gehaald en gewonnen en hebben geluk gehad met tegen wie ze moesten spelen want Duitsland hadden ze nooit verslagen.
Verder heeft deze nietszeggende oefenwedstrijd tegen het zwakke Cyrpus natuurlijk helemaal niks, ook omdat de beste speler en beste verdediger van Portugal ook niet mededen.
Mooie vrije trappen van Moutinho, het zou goed zijn als Cristiano eens een keer z'n ego weg stopt en vrije trappen specialisten de bal laten nemen, want 1 uit de 10 keer raakt hij hem heerlijk, aar de ander 9 gaan of in de muur of hard over.

3 juni 2017 om 19:02

Helemaal mee eens, je bent nog aardig positief met je 1 op 10. Van de hele Primera Division had hij vorig seizoen van alle vrije trap nemers het laagste percentage doelpunten per vrije trap.
Bij Real kan Bale ze beter nemen en bij Portugal dus Moutinho.

3 juni 2017 om 19:07

Renato Sanchez!

3 juni 2017 om 19:20

In mijn fm worden ze telkens kampioen Haha dus k verwacht veel van ze. Geweldige lichting die Portugal zeker zal helpen. Voor mij is porugal een van de favorieten!!

3 juni 2017 om 20:23

Het EK hebben ze niet gewonnen omdat ze zo grandioos waren hoor. De lelijkste winnaar ooit wat mij betreft. Ja, nog erger dan Griekenland zelfs want die wonnen gewoon hun wedstrijden binnen 90 minuten, hoe saaie wedstrijden dat ook waren

3 juni 2017 om 21:24

Dat zeg ik ook, Portugal is met heel veel geluk stoeien en stoten counter voetbal, en gelukkige loting de finale gehaald en toen hadden ze ook niet normaal veel geluk, ik denk ook dat ze het niet halen, maar Portugal heeft een mooie toekomst.

Prima wedstrijd, alhoewel het pas in de tweede helft wat leuker werd, mede door Gelson Martins die zijn talent laat zien. Wat een speler is hij toch zeg. Voor het WK mogen Bernardo Silva en Gelson op de flanken met Ronaldo in de spits. Dan heb je echt een sterke voorhoede met jongens die nog vele jaren doorkunnen en groeien.

Overigens mag Moutinho/guerreiro voortaan de vrije trappen nemen. Ronaldo maakt er toch geen doelpunt van, hoewel Fernando Santos in de interview nog steeds op zijn oude methode wil terugvallen.

3 juni 2017 om 20:12

André Silva kan je ook niet zomaar banken... Die prikt altijd wel een goal

3 juni 2017 om 21:25

Ja, en dan met Gelson Martins en Bernardo Silva op de flanken. André Silva in de spits. Heb je Ronaldo op de bank. Ook geen optie.

4 juni 2017 om 14:57

Begrijpelijk. André Silva is ook een degelijke speler met veel potentie, alleen is Gelson erg in vorm geweest de laatste tijd en moet hij gewoon ingezet worden, evenals Bernardo. Dan rest er helaas niets anders op dan Ronaldo in de spits te zetten en André Silva een rouleer rol te geven. Hij is bovendien nog maar 21, dus tijd zat voor hem om zich te ontwikkelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren