Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wolves blazen transfer van twintig miljoen euro af na blessure’

Laatste update:

Adama Traoré heeft zijn transfer naar Wolverhampton Wanderers in rook zien opgaan. De 22-jarige rechtsbuiten zou zaterdag een contract tekenen bij de promovendus, maar deed vrijdag nog mee in de oefenwedstrijd tegen Sunderland en moest zich na een klein half uur laten vervangen.

Traoré raakte geblesseerd aan de schouder en werd vervangen door Martin Braithwaite. Waarschijnlijk staat hij vier tot zes weken aan de kant. Wolverhampton zou de gelimiteerde transfersom van Traoré, ter waarde van twintig miljoen euro, op tafel hebben gelegd, maar het bod hebben ingetrokken nu de Spanjaard de eerste weken dus niet inzetbaar is.

Volgens Engelse media overweegt Traoré juridische stappen te ondernemen tegen Middlesbrough omdat hij zou zijn ‘gedwongen’ om minuten te maken tegen Sunderland. En dat terwijl zijn vliegticket klaarlag en zijn medische keuring reeds gepland was. Bij the Wolves kon Traoré bovendien meer verdienen dan de 28.000 euro per week die hij nu opstrijkt.

Manager Tony Pulis zei vrijdag overigens dat de clausule in het contract van Traoré nog door geen club is geactiveerd: “Nee, op het moment niet. Ik denk dat iedereen, zeker ikzelf, wil dat hij blijft. Maar als het geld van zijn clausule op tafel komt te liggen, dan ligt zijn lot niet meer in de handen van de club. Maar ik hoop en bid dat hij blijft.” Traoré, die nog tot medio 2020 vastligt, speelde eerder voor ston Villa, Barcelona en L’Hospitalet.

Denk jij dat Adama Traoré deze zomer nog transfereert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg zonde voor zo'n jongen, hele nare manier om een transfer mis te lopen. Ook van de kant van Wolves vind ik dit wel twijfelachtig, getuigd nu niet van veel vertrouwen. Vier tot zes weken aan de kant is heel erg te overzien. Als het nu over vier tot zes maanden ging had ik er meer begrip voor kunnen opbrengen.

28 juli 2018 om 12:01

Ja dat is waar, aan de andere kant waarom stel je als club zijnde nog een speler op die op het punt staat een medische keuring te ondergaan en verkocht wordt. Daarmee neem je dit soort risico's.

28 juli 2018 om 12:09

Hij is nu niet goed medisch te keuren, dus waarom zou de transfer dan door moeten gaan als je de speler niet hebt kunnen testen ? Dan mist hij de hele voorbereiding, moet dan nog fit worden en moet leren spelen met zijn teamgenoten.

28 juli 2018 om 12:18

Het is een investering van 20 miljoen euro he! Dan wil je ook 100% zeker weten dat hij topfit arriveert en niet met een schouderblessure waarvan je niet precies weet hoe die zich gaat ontwikkelen. Schouders zijn kwetsbare gewrichten, remember Bruno Silva?

28 juli 2018 om 13:38

Moet je eens aan Salah vragen.

Had wel echt een mooie speler geweest voor Wolves, de snelste voetballer die er is en het is nog een beer van een vent ook.

28 juli 2018 om 14:00

Je overdreef niet, zou niet misstaan als bodybuilder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren