Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wolfsburg heeft genoeg gezien van 'Lord Bendtner': 'Experiment mislukt'

Laatste update:

Klaus Allofs had hoge verwachtingen van Nicklas Bendtner, toen de Deen anderhalf jaar geleden de overstap maakte van Arsenal naar VfL Wolfsburg. De sportief directeur van die Wölfe heeft inmiddels echter genoeg gezien van de spits om te stellen dat hij het waarschijnlijk niet gaat maken in de Bundesliga. Bendtner stond dit seizoen pas vier keer aan de aftrap bij een competitiewedstrijd en zat de laatste drie wedstrijden niet eens bij de selectie.

/

“Hij is een speler met bijzondere kwaliteiten, maar het komt er gewoon niet uit”, vertelt Allofs aan het Duitse Sport1. “Op dit moment lijkt het er niet op dat hij ons verder gaat helpen. We beschouwen het experiment dan ook als mislukt.” Bendtner werd door Arsenal eerder al uitgeleend aan Birmingham City, Sunderland en Juventus. Hij staat nog anderhalf jaar onder contract bij Wolfsburg, maar lijkt op zoek te kunnen gaan naar een andere werkgever.

Voor André Schürrle, die een jaar geleden overkwam van Chelsea en ook moeite heeft om zich te laten zien in Duitsland, heeft Allofs meer bemoedigende woorden: “Als je hem bekijkt op de training zie je dat hij fantastisch kan voetballen en dat gaat hij hier ook laten zien. We hebben er vertrouwen in dat hij ons op de lange termijn gaat helpen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

All heil lord bendtner..

Nee ff zonder grappen, dit was natuurlijk wel te verwachten. Bendtner is veels te vol van zichzelf met de kwaliteiten die die heeft en je ziet dat dat zijn prestaties beïnvloed.

Deze man kan inmiddels maar beter naar China gaan ofzo. Bij Arsenal af en toe nog een belangrijke goal gemaakt, maar is toch nu helemaal afgezakt en heeft niks gepreseerd bij Sunderland, Juventus en Wolfsburg. Hij maakt het zichzelf ook niet makkelijk met zijn gedrag...

Heeft de Lord bij Juve gezeten? Heeft hij daar uberhaupt een wedstrijd gespeeld? Kan me totaal geen beelden herinneren van hem met een Juve shirt..

28 februari 2016 om 23:25

Heel sporadisch heeft hij gespeeld. Even om aan te geven hoe populair en goed hij was in Turijn; er zijn letterlijk nul shirtjes gekocht in Turijn met zijn naam er op

Wat Wolfburg een paar jaar geleden haaldecwaren net niet voetballers. Dit jaar met o.a. Draxler hebben ze een goede zet gezet in een echt team te smeden.

29 februari 2016 om 00:00

Als hij een normaal karakter had zou hij denk ik best wat zijn voor Eredivisie clubs, alleen zo een speler moet je niet willen hebben denk ik. Vind zichzelf veel te goed.

Dus hij heeft nu pas gezien wat iedere kenner en niet kenner allang zag. De man mag zelf wel opstappen als je met het budget wat Wolfsburg heeft nog Bendtner durft te halen.

China of het Midden-Oosten lijken me inderdaad de enige logische bestemmingen voor deze man. Als je al bij zoveel clubs geen succesnummer bent geworden maar nog steeds als de grote ster betaald wilt worden, dan zijn de mogelijkheden helaas niet heel lang talrijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren