Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Woedend Galatasaray meldt zich direct na discutabele penalty Fenerbahçe op X

Laatste update:

Galatasaray heeft zaterdagavond op X woedend gereageerd op de penalty die titelconcurrent en aartsrivaal Fenerbahçe kreeg tegen Kasimpasa. Fenerbahçe kreeg vlak voor tijd een strafschop, nadat Emre Gedik hands zou hebben gemaakt. Michy Batshuayi miste de penalty, maar benutte de rebound wel: 2-1. Dat was ook de eindstand.

De titelstrijd in Turkije is heel erg spannend dit jaar: Fenerbahçe en Galatasaray ontlopen elkaar nauwelijks. Zaterdag leek eerstgenoemde club thuis punten te verliezen tegen Kasimpasa, maar Batshuayi voorkwam dat vlak voor tijd.

Fener kreeg een penalty na vermeend hands van Gedik. Doelman Ali Emre Yanar stopte de strafschop van de Belg, maar de rebound was alsnog raak: 2-1.

De beslissing van de arbitrage om de bal op de stip te leggen, zorgde voor woede bij titelconcurrent Galatasaray. Die club meldde zich niet lang na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd van de aartsrivaal op X.

“Er is hier geen sprake van hands, jullie hebben eerder vieze handen. Jullie zijn schaamteloos”, lijkt de club zich tot de Turkse scheidsrechters te richten.

Door de zege gaat Fenerbahçe nu weer aan kop in de Süper Lig, met één punt meer dan Galatasaray. Laatstgenoemde club heeft echter nog wel een duel minder gespeeld.

Dat duel vindt maandag plaats, als de club in eigen huis Antalyaspor ontvangt. Fenerbahçe en Galatasaray spelen overigens in mei, in de voorlaatste speelronde, nog tegen elkaar. Mogelijk wordt dat een cruciaal duel in de titelstrijd.

Was dit een terechte penalty voor Fenerbahçe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij raakt de bal met zijn hand, ik vind het ook een goedkope pingel. Had liever niet gewonnen met zo een goedkope pingel.
Alleen waarom wordt de overtreding op Oosterwolde niet besproken? Wat een 1000% pingel was. Scheidsrechter had dubieuze beslissingen aan beide kanten.

Pingel slaat nergens op. Scheidsrechters dit seizoen zijn echt een pot nat. Vorige week krijgt Gala een onterechte strafschop maar dan houden ze hun mond dicht.

Afgelopen seizoen het gebeuren “ofsaytimsi” (zoek maar op youtube) wat er allemaal gebeurd bij het doelpunt van Gala tegen Sivasspor. Toen hebben ze ook niks gezegd. Je moet wel rechtvaardig blijven. Als het me uitkomt schreeuw ik, als het me meezit ben ik stil.

Dubbele moraalridders bij Galatasaray!

Wel wil ik erbij vermelden, Oosterwolde had een 100% strafschop moeten krijgen, daar luistert de desbetreffende scheidsrechter naar de VAR maar niks? Wat is dat dan?

25 februari 2024 om 00:25

Welke positie bedoel je? Waar die een vrije trap mee kreeg? Die was gwn buiten de 16

25 februari 2024 om 01:05

Dan ben je blind want er zijn 2 momenten achter mekaar gefotografeerd, 2maal binnen. Maar zal je wel weer zijn ontgaan

25 februari 2024 om 02:05

Daarom zeggen alle analisten op tv dat de var had moeten ingrijpen en een penalty had moeten geven?

25 februari 2024 om 12:28

Ik weet niet waar jullie het over hebben maar was gwn buiten de 16. En penalty was geen hands! De bal raakt zijn knie waardoor die lichtjes van richting veranderd. Gaat viraal door alle landen man schande dit!. Maar maak nie uit GS wordt weer kampioen

25 februari 2024 om 13:19

Lekker de handen voor de ogen houden joh😂. Niet serieus te nemen als je niet objectief kunt kijken.

25 februari 2024 om 14:13

Hahaha serieus buiten de 16? Ben je blind? Misschien even een bril aanschaffen en nog een keer kijken😂

Als je in zo'n situatie die bal per ongeluk tegen je hand krijgt, dan moet je vooral bij jezelf ten rade gaan. Kan snappen dat Gala boos is, maar het is gewoon ontzettend dom van de verdediger.

Het is een penalty. Er zijn andere beelden. Iedereen kijkt naar zijn rechterhand. Kijk naar zijn linkerhand

Het blijft ironisch hoe geen enkele GS fan de overtreding op Jayden noemt. Zuivere pingel ontnomen en de VAR die niet eens ingrijpt. Maar wel moord en brand schreeuwen om de gegeven pingel.

Ach ja, hetzelfde zouden de Fener fans ook doen. Twee clubs die het Turkse voetbal op de been houden en tegelijkertijd ook kapot maken.

Besiktas en Istanbulspor waren de enige clubs (vgm Kasimpasa ook maar weet niet zeker) die tegen de bondsvoorzitterschap waren van deze mafketel. Terwijl Gs en Fb voorzitters hem de volle steun hebben gegeven. Ik vind het heerlijk hoe de achuld op elkaar afschuiven. Pak mijn popcorn erbij

Al jaaaaaren wint galatasaray met alle scheidsrechters, bonden en alle andere ongeregeldheden het een en ander. En nu roepen ze dat een team die al 10 (!) jaar geen kampioen is geworden al jaren omkoopt. Waarom heeft Fener geen kampioenschap omgekocht?? Voetbalzone verliest ook zijn onpartijdigheid met deze post. Nooit heb ik een post andersom in voordeel van Fener gezien.

25 februari 2024 om 02:19

Precies dat. Er was destijds geen topic over de mysterieuze ofsaytimsi in Sivas.

25 februari 2024 om 02:55

In diezelfde wedstrijd van ofsaytimsi werd er geen penalty gegeven na het neerhalen van Nelsson in de eerste helft. Graag dat ook erbij vermelden voordat je weer schuimbekkend dit onderwerp aanhaalt.

25 februari 2024 om 11:40

En de speler die allang rood had moeten krijgen scoorde ook tegen GS die wedstrijd, nou nou wat een hulp kregen wij.

25 februari 2024 om 14:15

@Shevanr7 ik ben heel benieuwd naar je mening over de overtreding op Oosterwolde?

25 februari 2024 om 15:15

FlackoGS

En in deze wedstrijd werd de pingel van Jayden ook niet gegeven. Waarom vermeld jij dat niet voordat je schuimbekkend moord en brand schreeuwt?

Iedereen die zit te janken om de penalty moet maar eens goed kijken naar de overtreding op Oosterwolde. Alle analisten in Turkije zeggen op tv dat dat in de 16 was en de var had moeten ingrijpen maar over die positie hoor je niemand hier. Typisch bestuur van gs weer. Als zij de scheids mee hebben is er niks aan de hand, gebeurd het in hun ogen andersom dan schreeuwen ze het van de daken, komen dreigementen om de competitie niet te laten eindigen, dreigementen om documenten openbaar te maken etc en eind van seizoen worden zij kampioen dan hoor je helemaal niets meer. In een wedstrijd waarin 1 penalty discutabel is en wij een 100% penalty niet hebben gekregen wordt er gedaan alsof wij 3 punten cadeau hebben gekregen van de scheids. Bij de kleinste iets grijpt gs direct de kans om de tff en de scheidsrechters onder druk te zetten in hun voordeel. Wat een walgelijke club is het.

25 februari 2024 om 02:57

In een wedstrijd waar 1 penalty discutabel is zegt hij, haha. Dzeko onterecht gegeven penalty tegen Pendik, Samet die hands maakt tegen Karagumruk, Cengiz en Tadic die geen rood krijgen tegen Alanya, het doelpunt van Batshuayi vandaag. Is het nog steeds 1 wedstrijd?

25 februari 2024 om 03:56

Begrijpend lezen is lastig hè? Ik praat over de wedstrijd van vandaag. Ik zeg toch duidelijk in EEN wedstrijd niet 1 wedstrijd. Er was in deze wedstrijd 1 discutabele penalty in de laatste min en 1 100% penalty van Oosterwolde niet gegeven maar als je de reacties en topic leest lijkt het alsof wij zijn geholpen door de scheids en de 3 punten cadeau hebben gekregen terwijl in eerste instantie wij benadeeld zijn.

25 februari 2024 om 11:03

Ik vind het grappig dat je de pingel discutabel noemt. Hier is geen discussie over mogelijk en dat weet je dondersgoed.

25 februari 2024 om 14:16

En ik vind het grappig dat jij niks zegt over de penalty van Oosterwolde.

Is natuurlijk nooit een penalty en ik moet zeggen dat imo vooral vorig en dit seizoen Fener de scheidsrechter vaak mee heeft, maar ik zie hetzelfde volgende week ook bij ons gebeuren. Fenerbahce is wel de club met de meeste penalty’s in de top 5 competities + Super Lig als je kijkt naar vorig en dit seizoen. Dit seizoen worden er op cruciale momenten ook meestal in hun voordeel gefloten. Als Fener-fan kan ik begrijpen dat dat leuk is, als Gala-fan wordt je er moedeloos van, haha. De bond doet er in ieder geval alles aan om de derby een kampioenswedstrijd te laten worden. Sinds vorige week worden trouwens de VAR-gesprekken op Youtube geupload door de bond, ben benieuwd wat ze bespraken bij dit moment.

25 februari 2024 om 03:58

Ben je ook benieuwd wat ze bespraken bij de overtreding op Oosterwolde die duidelijk in de 16 was? Als ze die gewoon gelijk hadden gegeven was het gedoe erna allemaal niet gebeurd. De scheidsrechters en VAR roepen het allemaal op zichzelf af op deze manier.

25 februari 2024 om 21:02

Ben ook benieuwd wat ze besproken hadden met de actie van Tadic die weer eens ontsnapt aan rood, of vond je het niks?

26 februari 2024 om 00:23

Ik blijf het niks vinden. Voetbal is een contactsport. De bal zit het dichtst bij de voet. Tadic is te laat en staat bovenop de voet van zijn tegenstander. Gebeurd 1.000.000 keer in een weekend vol wedstrijden.

"meldt zich direct op x'. Jeetje wat kinderachtig zeg. Al die clubs, spelers en onze politica zijn daar zo mee bezig

Het is duidelijk: Galatasaray is een hele kleine club.

In voetballand noemen we dit normaal gesproken een 'dubieuze' beslissing. Dubieus betekent 'twijfelachtig'. Ik vind dit misplaatst. Zijn we nog verrast als dit gebeurt bij een Fener wedstrijd? Bestaat er nog een twijfel over? Je moest echt eens voor de grap de twee minuten bekijken voorafgaand deze goal. Twee situaties waar Fener spelers geel voor moeten krijgen, krijgen ze niet eens een overtreding tegen.

25 februari 2024 om 11:42

Wat te denken van de enkelbreker Tadic? Die had al 2 rode kaarten moeten krijgen afgelopen wedstijden en 2 x komt hij er vanaf, Kaan Ayhan deed hetzelfde in Europa en ging er af met rood, grappigste was dat Tadic zijn excuus ging aanbieden met zijn hand omhoog na de actie, 5 seconde later maakte hij een er is niks aan de hand gebaar, lachwekkend.

25 februari 2024 om 14:19

Hahaha die van Kaan Ayhan noem jij hetzelfde als die van Tadic gister?

25 februari 2024 om 21:04

Kaan stond boven op de enkel van de speler, precies wat Tadic ook deed gisteren en de wedstrijd ervoor, hij is al 2 x weggekomen met zijn rare fratsen, en oja toen hij geblokt werd een klap in het gezicht van de speler geven en er vanaf komen zonder kaart ook zo iets, meneer is al 3 wedstrijden er in gehouden.

25 februari 2024 om 14:18

En nog altijd geen enkele gs fan hier die ook maar iets zegt over de overtreding op Oosterwolde😂

Geen stress jongens. Veysel Sari hattrick voor Gala morgen incoming. Huilen kunnen ze wel goed zeg.

25 februari 2024 om 13:02

Dit is wat Fener vorig jaar wekelijks deed, huilen huilen en nog eens huilen, elk weekend kwamen ze met statementen op hun officiele pagina, zij hebben zelfs de VAR gesprek van de wedstrijd van Besiktas gedeeld op hun officiele pagina, toen hoorde ik je natuurlijk niet.

25 februari 2024 om 13:14

Geen stress jongen. Volgende week weer penalty joker voor jullie.
Ironisch dat je begint over huilen terwijl jij hier staat te janken, zoals gewoonlijk.

Hahaha, supporters van de grootste corrupte club van Turkije, die boos zijn om een onterechte penalty. Breek me alsjeblieft de bek niet open over de onterechte kampioenschappen die Gala heeft gehad tot nu toe. Maar goed wij Turken zijn goed in selectieve verontwaardiging.

25 februari 2024 om 14:21

Haha prrcies dat. Daarom gaf Selahattin Baki de perfecte antwoord op deze tweet van hun. Ze hebben hun eigen verleden perfect omschreven in 1 zin.

25 februari 2024 om 15:31

Precies dit hahaha top gezegd

25 februari 2024 om 15:32

En natuurlijk een Besiktas-fan die opkomt voor de belangen van Fenerbahce. Wat verwacht je anders als de grootste geldschieter van Besiktas momenteel de vader is van de voorzitter van Fener, lol. 1 pot nat. Broeders.

25 februari 2024 om 15:33

Ja man want de supporters van Besiktas zijn daardoor automatisch Fenerli toch. Jullie kunnen echt goed proberen alles te verdraaien man met jullie corrupte bestuur en huilebalken.

26 februari 2024 om 08:45

Ik kom niet op voor de belangen van Fener. Ook ik vond dat het een penalty was maar hoe vaak hebben jullie het op deze manier gekregen. Ik vind het persoonlijk een overdreven gedoe. En als ik tussen Fener en GS moet kiezen, kies ik eerder voor GS maar reageer meer op de selectieve verontwaardiging. Zie het ook bij vrienden van me, die de hele tijd bezig zijn met Fener, terwijl GS ook heel vaak gematst is en gematst zal worden. Niemand hier kan ontkennen dat GS beste lobby heeft binnen TR en dat ze daardoor vaak een voordeel krijgen in een positie. Verder heeft GS ook best wat merkwaardige kampioenschappen toch?

25 februari 2024 om 17:27

Snap echt niet waarom jullie bjklilar opeens pro Fener zijn, vorig jaar schreeuwde jullie moord en brand en was het een walgelijke club na de gegeven penalty toen Arda het atlantische oceaan in sprong, nu zitten jullie heel diep in hun, vooral van jou niet verwacht zo een rare reactie Arnavut.

25 februari 2024 om 18:07

Ze hebben gezien dat jullie bron zijn van alle corruptie in de competitie en zijn het zat. Een van de weinige clubs die het hebben opgemerkt tot nu toe maar dat komt wellicht omdat andere clubs met jullie onder een hoedje spelen.

25 februari 2024 om 18:57

Goede onderbouwing wel, gelukkig roep jij alleen maar en kom je niet met feiten, over corruptie gesproken, kijk even de site van de Uefa en kijk welke teams uit Turkije daar staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren