Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wim Kieft trekt hele pijnlijke parallel tussen Gordon en PSV'er Ramalho

Laatste update:

Wim Kieft vindt de kritiek op André Ramalho zo langzamerhand te vergelijken met die op Gordon. De oud-spits zag Ramalho opnieuw zwak voor de dag komen in de topper met PSV tegen Feyenoord (2-2).

"Je kan het eigenlijk niet met Gordon vergelijken, maar op een gegeven moment bereikt de kritiek een punt dat het een beetje zielig wordt", zegt Kieft in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

Gordon zocht afgelopen maand de spotlights weer op met het uitbrengen van een nieuw album. De zanger kreeg te maken met felle kritiek, met name van Vandaag Inside, en blies vervolgens zijn complete promotietour en geplande theatertour af.

"Met Gordon heb ik de laatste tijd iets van: nu ligt-ie wel", zegt Kieft. "Bij die Ramalho is alles ook al honderd keer gezegd."

Toch zag Kieft de Braziliaan ook tegen Feyenoord zwak spelen. "Die kans die Santiago Gimenez in het begin van de tweede helft kreeg... Die bal stuit en Ramalho loopt er als een gek in. Maar die bal had effect. Als je een beetje kan voetballen, dan weet je welke kant die bal met effect ongeveer op gaat stuiten. Maar hij liep als een blinde achter die bal aan, waardoor de bal over hem heen viel."

"Dan denk ik: dan begrijp je er gewoon niks van", zegt Kieft. "Als je de hele dag aan het voetballen bent van kleins af aan, dan weet je wel wat zo'n bal ongeveer gaat doen."

René van der Gijp, die samen met Kieft deze aflevering van de podcast maakt, zag Ramalho ook in balbezit slechte keuzes maken. "Ik zat in het stadion... Die bal op Luuk de Jong was een goede bal van Ramalho." De Jong kaatste door op Malik Tillman, die direct de score opende.

"Maar daarna leverde Ramalho twee ballen zomaar in. Dan denk ik: als die Søren Lerby nu op het veld had gestaan... Je kan toch niet zomaar een bal over tien meter inleveren?", verzucht Van der Gijp.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gordon dekt zijn mannetje in ieder geval wel kort... Ik zag de herhaling van dat doelpunt waarbij je heel mooi zag hoe Ramalho zijn mannetje losliet, met de gedachte dat zijn teamgenoot vanaf randje 16 hem automatisch zou overnemen.. die dekte echter al een mannetje. Daarnaast hief Ramalho op dat moment ook nog eens buitenspel op. Erg matige verdediger. Gordon is ook veel balvaster dan Ramalho.

4 maart 2024 om 19:58

en Gordon kopt elke bal er zonder twijfel in! 🙈😂

4 maart 2024 om 21:57

Nee Gordon krijgt telkens de bal op de kin...

4 maart 2024 om 19:59

Als je achter de bal staat op moment van spelen kan je geen buitenspel staan...

4 maart 2024 om 20:03

Misschien was hij in gedachten .. aan het denken .. aan dat feestje dat er aan komt!

Op basis van de titel dacht ik dat het meer met zijn aanstellerij te maken heeft, dat eindeloze misplaatste gesimuleer als er niet gebeurt.

4 maart 2024 om 20:41

Helemaal mee eens,
nee t is geen topper maar zo onder de bus gooien als vandaag gedaan word verdient ie ook niet..

4 maart 2024 om 21:11

Hij maakt een gigantische blunder rmet het loslaten van je man, terwijl hij daar ook nog eens de buitenspel al ophief. Al doe je dat, communiceer je altijd dat een medespeler deze moet overnemen: gebeurde ook niet. Dat kan je eens overkomen, maar het is niet de eerste keer dit seizoen en het mag je extra zwaar worden aangerekend dat het in een topper gebeurt. Tevens is het geen jong talent maar een speler van rond de 30. Die mogen geen dergelijke dure fouten maken, zonder dat dit consequenties heeft.

5 maart 2024 om 06:57

@timnilis9 Ik ben het helemaal met je eens. Eigenlijk is Ramalho voor het gros van de eredivisie wedstrijden gewoon een prima optie die zijn taken goed uitvoert en verdedigend sterk is. Zijn zwakheden komen doorgaans vooral aan het licht tegen de betere tegenstanders en je ziet dan ook steeds vaker dat Bosz kiest voor Schouten als CV tegen de betere tegenstanders.

Ik kijk niet vaak naar PSV, maar vond Boscagli deze wedstrijd veel slechter dan Ramalho.

4 maart 2024 om 20:59

Dat klopt maar het was wel de eerste keer dit seizoen dat Boscagli het liet afweten, Ramalho heeft de laatste jaren een abonnement op blunders.

5 maart 2024 om 13:14

Je kijkt wel vaak psv , hopen dat ze punten verliezen en zal je wel weer weg zappen na Een minuut of 10

Ramalho wordt nog niet zo erg afgebrand als jaren terug onze vriend bij PSV genaamd Manolev. Gijp weet daar alles van want hij begon die cult met "manolevje".

"dan denk ik: als die Søren Lerby nu op het veld had gestaan... Je kan toch niet zomaar een bal over tien meter inleveren?", verzucht Van der Gijp." Ik weet wie Lerby is, maar wie kan me even helpen.. Wat bedoeld Van der Gijp hier?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren