Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II weigert bod uit Spanje: ‘Er is zeker nog geen akkoord’

Laatste update:

Girona wil Pol Llonch overnemen van Willem II, zo bevestigt de club uit Tilburg vrijdag tegenover het Brabants Dagblad. De Spaanse club, actief op het tweede niveau, heeft zich donderdagavond gemeld met een bod. Willem II heeft de aanbieding echter naar de prullenbak verwezen. "Er is zeker nog geen akkoord", laat Joris Mathijsen weten.

“Wij willen in principe niemand tijdens deze winterse transferperiode kwijt en zeker ook Llonch niet", aldus de technisch directeur van Willem II tegenover de krant. De Tilburgse club is naar verluidt zelf in onderhandeling met Llonch over het openbreken en verlengen van zijn contract. De middenvelder, die nu nog vastligt tot medio 2021, kan zich tot 2023 aan Willem II binden.

Llonch maakte in 2018 de overstap van Wisla Krakow naar de huidige nummer vier van de Eredivisie. De 27-jarige Spanjaard speelde in de eerste seizoenshelft zeventien van de achttien wedstrijden mee bij Willem II. Tussen 2015 en 2017 stond hij al op de loonlijst bij Girona. Llonch heeft al aangegeven open te staan voor een contractverlenging bij Willem II.

Verwacht jij dat Pol Llonch gaat verlengen bij Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Lekker laten blijven, alleen bij de jackpot verkopen

Pol Llonch is echt een hele onderschatte speler. Wat een geweldenaar is dit. Een van de redenen dat Willem II het zo goed doet al 1,5 jaar. Echt een werkpaard en een speler met een fantastische instelling. Hoop dat van Geel en Mathijssen dit ook inzien maar ik weet zeker van wel. Gewoon 8/9 miljoen vragen en anders een nee. In mijn ogen onze belangrijkste speler!

Naar verluidt een bod van 2 ton. Niet serieus te nemen.

10 januari 2020 om 19:27

Zal wel meer dan 2ton zijn maar Llonch is een van de beste spelers uit dit elftal dus daar moet, zeker in de winterstop, de hoofdprijs voor betaald worden. Bovendien zij spelen in de middenmoot in de 2e divisie van Spanje dus echt een sportieve stap is het niet.

Beste speler van het elftal, dan moet er toch echt een paar miljoen op tafel worden gelegd. Kan me ook niet voorstellen dat Llonch trek heeft in Girona, die kan als hij weg wil wel een betere club vinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren