Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wildschut maakt er twee in Blackpool en viert promotie in Engeland

Laatste update:

Yanic Wildschut mag zich alvast gaan verheugen op een mooi feestje in de stad. De aanvaller van Wigan Athletic was zaterdag twee keer trefzeker tegen Blackpool en had daarmee een groot aandeel in de 0-4 overwinning van zijn ploeg. Dankzij deze zege is Wigan zeker van een plaatsje bij de eerste twee op de eindrangschikking van de League One en is promotie naar de Championship een feit.

Wigan had al aan een gelijkspel voldoende om zich van promotie te verzekeren, maar wist mede dankzij twee doelpunten van Wildschut in twee minuten tijd (de 0-2 in de 70e minuut en de 0-3 in de 72e minuut) zelfs te winnen van Blackpool. Als achtervolger Burton Albion later deze middag niet weet te winnen van Gillingham FC, is het kampioenschap van Wigan een feit.

De 24-jarige Wildschut is dit seizoen een belangrijke basisspeler bij Wigan en werd vorige week zelfs gekozen in het PFA Team of the Year van de League One, het derde niveau van Engeland. De voormalig aanvaller van sc Heerenveen, ADO Den Haag, VVV-Venlo en PEC Zwolle staat na zaterdag op 7 competitietreffers uit 33 wedstrijden. Volgende week is de laatste speelronde; Wigan speelt dan thuis tegen Barnsley.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Huppaaa!!Wigan weer een league omhoog. Leuke club waar ik nu al een keer of 11 ben geweest. Zeker een toevoeging aan de championship met het huidige team.

30 april 2016 om 16:46

Ja mooi voor de Championship, overigens wel jammer dat Bolton Wanderes en Charlton allebei al zijn gedegradeerd uit de Premier League en daarnaast heeft Bolton ook nog enorme schulden

30 april 2016 om 16:46

* Championship oeps

Was ooit een groot talent, maar in de Eredivisie lukte het niet zo. Mooi om te zien dat het een niveautje lager in Engeland wel lukt!

7 goals is wat weinig na 33 wedstrijden. Zeker op dat niveau. Ik vind dat hij minstens 1x per 3 wedstrijden moet kunnen scoren

30 april 2016 om 15:47

Met 10 assists erbij, niet slecht.

30 april 2016 om 16:16

Ow dat had ik niet gezien, indat geval zijn het prima stats

30 april 2016 om 18:56

En daarbij is het een buitenspeler

30 april 2016 om 19:48

7 in 33 wedstrijden voor buitenspeler gewoon matig. Zeker op dat niveau..

Mooi dat Wigan weer terugkeert waar het hoort, leuk dat Wildschut het aardig doet maar als hij ook deze cijfers volgend seizoen kan overleggen dan ben ik pas overtuigt van zijn kwaliteiten

kan hij niet beter in League One blijven spelen? lijkt meer het niveau van wildschut op dit moment

30 april 2016 om 18:47

In de championship heeft hij helemaal geen kans gehad om zich te bewijzen. Dat mag hij juist nu gaan laten zijn.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren