Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

West Ham kondigt intern onderzoek aan na bizarre zuipsessie van drietal

Laatste update:

West Ham United is een intern onderzoek gestart naar het gedrag van Andy Carroll en Darren Randolph. De spelers van West Ham maakten het in de nacht van maandag op dinsdag wel erg bont na een teamuitje en werden rond zeven uur in de ochtend, samen met de geblesseerde Aaron Cresswell, gefotografeerd in de McDonals. In de middag verschenen er nog foto’s van Carroll en Randolph op een terras, die dezelfde kleren droegen als de nacht ervoor.

/

Zeker gezien de slechte seizoenstart spraken veel supporters van West Ham schande van de zuipsessie en West Ham heeft aangekondigd dat het de spelers zal straffen als het daar noodzaak voor ziet. Slaven Bilic had aanvoerder Mark Noble op maandag toestemming gegeven om een avondje uit te gaan met de spelers, in een poging de teamspirit wat op te krikken. De spelersgroep ging uit eten en een aantal spelers gingen na dit etentje direct naar huis.

De spelers die overbleven vertrokken naar Cirque le Soir, waar zij een privékamer huurden en bleven drinken. Volgens de Daily Mail gingen er meerdere flessen champagne en wodka doorheen en werden er verschillende keren tequila shots besteld. De meeste spelers gingen na een paar uurtjes plezier naar huis, maar Carroll, Randolph en Cresswell maakten het dus wel heel erg bont. Laatstgenoemde kan voorlopig toch nog niet voetballen en hoeft daarom niet te vrezen voor een sanctie van zijn club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi toch. Is in ieder geval goed voor de teamgeest, slechter kunnen ze het toch niet doen.

Echte sportmannen. Anders hadden ze het nooit zo lang volgehouden!

Zullen wel de biografie van Vardy hebben gelezen

Carroll staat al jaren bekend als alcoholmisbruiker. Is regelmatig te vinden in het uitgaanscircuit en zuipt er stevig op los.

Geen Gokhan Tore?? Had ik juist wel verwacht.. Of mss ook niet omdat hij niet zo snel geliefd is.

De wereld lijkt wel steeds preutser en kleinzeriger te worden. Een paar jonge mannen hebben een nachtje gestapt, nou nou. En daar krijgen ze misschien nog een boete voor ook. Te zielig voor woorden.

Dat Carrol hier bij betrokken is lijkt me geen verrassing en mede daarom vind ik de reactie van de club kinderachtig. Juist als het slecht gaat is zo'n zuipavond goed omdat men dan elkaar makkelijker de waarheid vertelt en het is goed voor de teamspirit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren