Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger kon naar grootmachten: ‘Ik heb laten zien toegewijd te zijn’

Laatste update:

Arsène Wenger heeft toegegeven dat hij Arsenal in de loop der jaren heeft kunnen verlaten. De manager was in de jaren 2009 en 2010 in beeld bij onder meer Real Madrid, Barcelona en Manchester City, zo vertelt hij aan the Guardian. Wenger had echter zijn woord gegeven aan Arsenal en bleef.

/

“Toen we het stadion bouwden, eisten de banken dat ik een contract voor vijf jaar zou tekenen. Dat heb ik gedaan. Wil je weten hoeveel clubs ik in die tijd heb afgewezen? Ik heb namelijk aangetoond dat ik toegewijd ben aan Arsenal”, aldus Wenger, die daarna de namen van de bovengenoemde clubs aan de krant verklapte. “Ik ben onder heel moeilijke omstandigheden gebleven. Ik denk daarom dat de kritiek dat ik in die periode geen kampioen ben geworden, te ver gaat. Ik accepteer kritiek, maar wat dat betreft gaat het te ver.”

“Toen we het stadion bouwden, wisten we dat we het zeven jaar moeilijk zouden krijgen op financieel gebied. Er moest immers geld terugbetaald worden. De club staat er nu weer beter voor en kan weer concurreren met de belangrijkste tegenstanders”, gaat Wenger verder. De Fransman voegt eraan toe dat hij ondanks dat het financieel weer goed gaat met Arsenal, niet van plan is om zijn transferbeleid rigoureus te veranderen. “Het is de verkeerde manier om de mensen te kalmeren door grote namen te kopen.”

/

“We willen er een beter team van maken en kijken niet te veel naar namen. Ik weet wel dat grote namen meer flashy zijn, maar het gaat erom dat de kwaliteit van het spel goed is”, besluit Wenger. Het was overigens al wel bekend dat hij in het verleden naar Real kon, want voormalig voorzitter Ramón Calderón zei in september dat hij daar met Wenger over had gesproken. “Hij had veel interesse in de club en de plannen. Ik herinner me nog dat hij zei: 'Ga je weer naar Hollywood of ga je een team samenstellen?'. Hij doelde op de film los Galácticos of het samenstellen van een degelijke selectie.”

“Helaas ging het niet door en Wenger had het ook ontzettend naar z'n zin bij Arsenal (…) Wenger...is respectvol. Je zult hem nooit zien ruziën. Soms klaagt hij over een arbiter, maar nooit op de manier zoals José Mourinho dat bijvoorbeeld doet. Wenger is een heel aardige man en een geweldige trainer. Jammer, ik denk dat Wenger het heel goed had gedaan bij Real (…) Wenger had hier succesvol kunnen zijn, maar bij Real Madrid moet je ook veel situaties de baas zijn”, sprak Calderón.

Bij welke club had Arsene Wenger het beste gepast?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Word een beetje triest dat hij het steeds over het verleden heeft. Hij heeft veel betekent maar nu houd hij de club tegen met zijn transfers(gebrek eraan), taktieken, opstellingen en wissels. Hiermee is hij net als met alle recente quotes in het verleden blijven hangen. Ben ervan overtuigd dat een andere manager dit jaar kampioen was geworden.

Edit Tukkertje91: van 2 berichten 1 bericht gemaakt.

Respect is er voor Wenger, maar heb ik niet meer het vertrouwen in hem en dan heb ik het niet over zijn kwaliteiten als manager. De goede man moet zich simpelweg niet meer bezighouden met de transfers en dan ben ik er van overtuigd dat hij iets moois kan neerzetten. Dus een goede TD en het probleem is opgelost. Wenger zijn probleem is dat hij kampioen wil worden net als Leicester met een minimale begroting terwijl hij bij 1 een financieel gezonde grote club zit. Wenger geilt op het idee

De kritiek is ook pas de afgelopen jaren echt begonnen toen Arsenal wel te besteden had en dat niet deed. De kritiek is dit jaar nog groter geworden omdat dit het jaar van Arsenal kon zijn, Wenger kon dit jaar bewijzen dat hij gelijk had en niet de rest, door slechts een keeper te kopen en zijn filosofie door te zetten door minimaal te besteden en niet mee te gaan met de bizarre prijzen die zijn ontstaan. Het heeft zoals velen wel had verwacht niet gewerkt, dan moet hij wel zo realistisch zijn om te zeggen dat hij niet het volledige zeggenschap meer moet hebben over de transfers.

Tsja, dat kon destijds. Nu niet meer, tenzij je Benitez-achtige taferelen krijgt. Verder is de opmerking van Calderon dat Wenger respectvol is en nooit ruziet nogal frappant. Hij maakt genoeg opmerkingen die onder de radar vliegen omdat hij niet zo direct is en meestal voorzichtig is met zijn woorden. Regelmatig ook denigrerend. Mourinho heeft alleen natuurlijk die tact niet. Maar Mourinho heeft dan weer wel tactiek in tegenstelling tot Wenger, dus je moet je maar afvragen waar je meer waarde aan hecht.

Prachtige dingen gedaan met Arsenal in de jaren van Henry,Bergkamp,Parlour,Dixon,Seaman en ga maar door..maar moet toch inzien dat het hem niet meer lukt om te domineren met zijn gehaalde en onwikkelde materiaal van de afgelopen 10?jaar.
Wat Wenger nodig heeft is wat Raineiri van Leichester flikt dit seizoen.Naar een kleine club gaan en zoiets neerzetten in 1,2 seizoenen.Bij Arsenal is hij toch wel uitgespeeld!

Ze hadden hem beter kunnen laten gaan. Zot er veel te lang. Ferguson was een echte uitzondering.

Wenger is een van de weinige die het snapt en omdat vele mensen het niet snappen wordt hij niet begrepen en als faler neergezet. Grote namen maakt niet per definitie een goed team, maar toch roept iedereen daar om.. Leicester is een goed voorbeeld nu, West Ham en Southampton ook (in mindere mate misschien), Atletico is al een periode een goed voorbeeld, zie hoe ze Barca uitschakelen en het nu ook Bayern lastig maken. Man City koopt jaarlijks grote namen en zijn nu ook 2 seizoenen op rij niet kampioen. Man United spendeert enorm veel en kan ook nog steeds niet meedoen om de titel. Ja Arsenal heeft gefaald uiteindelijk om kampioen te worden, maar Wenger is nog steeds goed bezig en ik heb vertrouwen dat Wenger juist de man is om Arsenal weer een kampioenschap te bezorgen. Wenger krijgt kritiek omdat hij het verleden erbij haalt, maar diezelfde verleden heeft ook aangetoont wat Wenger kan en dat kan hij nog steeds.

30 april 2016 om 18:11

Daarnaast noemen mensen vaak dat dit het jaar van Arsenal had moeten zijn omdat Man City en Chelsea niet mee hebben gedaan om de titel dit jaar... Dat zegt voor mij al genoeg eigenlijk over de gedachtegang... Als Arsenal nu boven Leicester en Spurs had gestaan, dan hadden ze ook boven een Man City of Chelsea kunnen staan.. Het aantal punten wat de bovenste 2 nu hebben is niet onder gemiddeld o.i.d. dus het is een rare veronderstelling. #WengerStays

1 mei 2016 om 09:34

Mooi geschreven. Zo zag je gisteren ook in het stadion dat er een kleine groep is die Wenger wil zien vertrekken. Het overgrote deel is wel bij zn verstand. In Wenger I trust!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren