Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Welke spelers hebben de meeste Champions League-titels gewonnen?

Laatste update:

Voormalig en huidige sterren van onder meer Real Madrid, Barcelona, AC Milan en Ajax domineren de lijst, maar wie komt er als beste uit de bus? Het is algemeen bekend dat Real Madrid de Champions League-trofee vaker heeft gewonnen dan welke andere club dan ook. De Koninklijke heeft het miljardenbal maar liefst veertien keer gewonnen. AC Milan is de achtervolger met zeven, terwijl Liverpool en Bayern München zes keer de cup met de grote oren hebben gewonnen.

Real Madrid heeft verreweg de meeste titels op zijn naam staan, maar welke spelers hebben het vaakst de Champions League gewonnen?

Spelers die de meeste Champions League-trofeeën hebben gewonnen

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De iconische linksbuiten van Real, Paco Gento, heeft momenteel het record te pakken als speler met de meeste UCL-titels. In achttien jaar tijd won hij zes trofeeën in het Santiago Bernabéu.

Al Nassr-ster Cristiano Ronaldo staat op een gedeelde tweede plaats met vijf UCL-trofeeën, gewonnen in zijn tijd als speler bij Manchester United en Real Madrid. Hij sluit zich aan bij AC Milan-legendes Alessandro Costacurta, Paolo Maldini en Clarence Seedorf, evenals andere Real-grootmachten Hector Rial en Marquitos.

Real-spelers domineren deze lijst - wat begrijpelijk is, aangezien de club de meeste UCL-titels heeft gewonnen. Daniel Carvajal, Isco, Luka Modric en Marcelo hebben elk vijf Champions League-titels, terwijl voormalig Barcelona-sterren Lionel Messi, Xavi en Andrés Iniesta er elk vier hebben.

Liverpool-helden uit de jaren tachtig Kenny Dalglish, Graeme Souness en Alan Hansen hebben allemaal drie Champions League-medailles op hun naam staan, al werd de belangrijkste Europese clubprijs destijds nog de Europa Cup 1 genoemd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren