Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We zijn tevreden hoe Jan het doet en willen samenwerking voortzetten’

Laatste update:
/

De Graafschap en Jan Vreman hebben de intentie naar elkaar uitgesproken om het hoofdtrainerschap van laatstgenoemde ook komend seizoen te continueren. Beide partijen gaan binnen afzienbare tijd met elkaar in gesprek. "Wij zijn tevreden hoe Jan het doet en willen ook graag de samenwerking met de huidige staf voortzetten", erkent voorzitter Henk Zweers.

Vreman volgde eerder dit kalenderjaar de opgestapte Jim Calderwood op. Hij had het na het ontslag van Pieter Huistra, vlak voor Kerstmis, al tijdelijk overgenomen. Na de komst van Calderwood werd hij weer assistent bij de Doetinchemse club. Vreman kwam als speler alleen maar voor De Graafschap uit. Hij stopte in 2003 en was daarna op allerlei niveau's trainer bij de Doetinchemse club.

Binnen De Graafschap wordt reeds hard gewerkt aan een gebalanceerde samenstelling van de selectie voor het seizoen 2014/15. "We praten er veel over met de gehele staf. Er is natuurlijk wel een beeld van het huidige spelersmateriaal. Per positie bekijken wij de huidige spelers en wat er eventueel extra nodig is”, verklaart Vreman via de officiële kanalen van De Graafschap.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Matige trainer. Met die materiaal hoor je bovenaan te staan in de Jupiler League.

28 maart 2014 om 10:09

als hij het hele seizoen de leiding had gehad, had je gelijk, echter hij is begonnen toen ze 12e stonden. Ze staan nu 5e.

En met dit materiaal? welk materiaal...de 2 beste spelers zijn op de laatste dag van de winterse transfermarkt weggeplukt, dus het materiaal is niet zo goed als ze zeggen.

De rest is goed voor de subtop jupiler league, maar ook niet meer dan dat.

Vreman doet het gewoon netjes.

28 maart 2014 om 10:10

Zo goed is het materiaal niet, en hij is de 3e trainer dit jaar.

28 maart 2014 om 10:14

Dit is een grapje zeker?

Deze man moest hoofdtrainer worden in de onrustigste tijd die DGS heeft gekend. Van de afgelopen 5 wedstrijden is er 1 wedstrijd verloren gegaan tegen Mvv, zijn er 3 gewonnen en de andere wedstrijd gelijk gespeeld. Dat is gewoon een prima start.

Verder is het materiaal van DGS ver van kampioenswaardig, alleen Kabasele en Koolhof presteren vrij constant.

Jupiler League volg ik niet zo, maar deze man heeft het ondertussen erg goed gedaan van een onrustige sfeer en plek 12 naar plek 5 misschien gaan sponsors zich nu alsnog bedenken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren