Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We moeten zes punten pakken: als dat lukt, hoor je niemand meer'

Laatste update:

Het is al ruim tweeënhalve maand geleden dat sc Heerenveen voor het laatst een wedstrijd wist te winnen. De ploeg van Dwight Lodeweges was eind september met 1-0 te sterk voor PSV, maar heeft hierna in acht wedstrijden op rij niet meer de drie punten gepakt. Heerenveen is afgegleden naar de elfde plaats op de ranglijst, maar Lodeweges maakt zich (nog) geen zorgen.

/

Voor de winterstop speelt Heerenveen nog uit tegen NAC Breda en thuis tegen ADO Den Haag. Lodeweges weet dat zijn ploeg uit deze wedstrijden punten moet pakken. "Het liefst zes", zegt de trainer op de website van zijn werkgever. "Als dat lukt, hoor je niemand meer."

Zaterdag gaat Heerenveen dus eerst naar Breda. "Of NAC te pakken is? Dat dachten we ook van Heracles, maar die ploeg won vervolgens wel vier potjes op rij. Het is moeilijk te voorspellen", zegt Lodeweges, die alleen de langdurig geblesseerde Jordy Buijs moet missen. Doelman Kristoffer Nordfeldt had de afgelopen dagen last van zijn heup, maar staat zaterdag gewoon onder de lat.

Denk je dat sc Heerenveen voor de winterstop nog zes punten gaat pakken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had wel wat meer van Heerenveen verwacht dit seizoen, zeker na de goede start die ze hadden.

12 december 2014 om 16:25

De selectie is gewoon te krap gebleken. Veel supporters waren hier al bang voor en helaas is dat uitgekomen.

Als je een rechtsback op de linksback (van Anholt) moet plaatsen, een verdediger op je middenveld (raitala) en een middenvelder op de links- en rechtsbuiten (thorsby), omdat je de posities verre van dubbel bezet zijn, dan ga je daar de prijs voor betalen.

Vonk lijkt dat nu ook in te zien en haalt er na alle waarschijnlijkheid twee middenvelders bij. Maar ik reken ook zeker op één of twee vleugelaanvallers. Een jongen als Slagveer heeft helemaal geen concurrentie. Dat is geen gezonde situatie.

12 december 2014 om 17:17

Goede start? De 1e wedstrijd verloren ze en de 2e speelde ze gelijk.
Verwacht wel dat Heerenveen 'gewoon' in het linkerrijtje eindigt.

12 december 2014 om 17:10

Nou volgens het artikel zijn ze toch echt elfde

12 december 2014 om 17:59

Hallo DIABY2 haha

Komt wel goed ze eindigen gewoon rond de 7de plaats, en met de play-offs is het maar net welke club dan in vorm is

We waren in een aantal van die wedstrijden echt niet de mindere ploeg. En ook door bepaalde beslissingen van de scheidsrechters, maar ook vooral pech, kwamen we niet tot scoren. We hebben echt wel spelers die kunnen scoren, alleen het komt er op dit moment niet uit. Dat is jammer, want dan hadden we wel hoger gestaan dan nu. Hopelijk is morgen de ommekeer, en krijgen we nog eens het geluk aan onze zijde. Maar ik verwacht wel dat we ons uiteindelijk voor de playoffs voor europa zullen plaatsen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren