Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We moeten eerlijk zijn: Ajax was tegen ons natuurlijk niet in topvorm’

Laatste update:

Heracles Almelo neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. Het is de eerste wedstrijd voor de Almeloërs na de knappe 1-0 overwinning op Ajax van afgelopen weekend. Trainer Frank Wormuth hoopt dat zijn ploeg opnieuw sterk voor de dag kan komen. “We hebben het tegen Ajax fantastisch gedaan. Maar we moeten eerlijk zijn: Ajax was tegen ons natuurlijk niet in topvorm”, keek de coach nog kort terug op het duel van vorige week zaterdag.

Wormuth geeft toe dat Ajax niet in topvorm was, maar prijst zijn ploeg. “We hebben het fantastisch gedaan. Qua rennen, vechten en voetballen is de prestatie van vorige week de meetlat”, geeft hij aan. “Het goede spel van Ajax tegen Real Madrid is het bewijs van wat de geest en de mentaliteit kan bereiken in het voetbal. Het werken als team was top, dat zullen we tegen Fortuna Sittard opnieuw moeten brengen.”

De Duitse oefenmeester heeft genoten van het spel van zijn ploeg tegen de Amsterdammers, maar blikt nu vooral vooruit. “De wedstrijd tegen Fortuna wordt een heel andere dan die tegen Ajax”, laat hij weten op de clubsite van Heracles. “Zij spelen zonder druk en hebben als nieuwkomer maar drie punten minder dan wij. Ze voelen zich goed en boeken goede resultaten, dat is knap”, zegt Wormuth lovend. “Al hebben wij na vorige week veel zelfvertrouwen.”

Heracles moet het tegen de Limburgers doen zonder Maximilian Rossmann en Joey Konings. Eerstgenoemde ontbreekt vanwege een schorsing. Konings, vorige week nog spelend tegen Ajax, is geveld met een rugblessure. Tim van de Berg is er ook niet bij; hij wordt vrijdag geopereerd aan zijn meniscus en is minstens zes weken uitgeschakeld. Aanvoerder Tim Breukers is nog een twijfelgeval. Hij heeft last van zijn bovenbeen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Ajax diezelfde mentaliteit kan op brengen de rest van het seizoen kunnen ze PSV nog inhalen maar ben er bang voor. Ten Hag zou er goed aan doen om iedereen die tegen Heracles verzaakten zondag buiten de basis te houden om zo een statement af te geven , of je geeft ALTIJD alles of je speelt NIET. Als he zag hoe een Tafic,Ziyech,De Jong en Blind bij liepen tegen Heracles en dan tegen Real moet je je diep schamen als speler.

15 februari 2019 om 14:58

Nou ik vond de Jong en Blind tegen real ook niet erg best.

15 februari 2019 om 15:01

Ik vond Blind best wel prima in de duels. Had drie mindere momenten imo. Bij de goal, een moment in de eerste helft die bijna gevaarlijk werd en in de tweede helft trok ie maar half aan de noodrem. Blind is gewoon een prima speler voor ajax ik vind dat gebash op hem zo makkelijk. En ook Frenkie speelde echt prima. Niet opvallend maar zeker niet wlecht. Zette real prima onder druk, hield het simpel. Ik vond in tegenstelling tot anderen Ziyech juist weer tegenvallen. Erg sterke speler hoor, maar in de laatste pass was ie heel slordig en bewaarde niet vaak genoeg de rust wat betreft zijn schoten.

15 februari 2019 om 15:07

Gedeeltelijk met je eens. Een speler als de Blind moet wel iets meer brengen dan dat hij nu doet vind ik. Ik vond de Jong niet prima, en ook dat is niet om te bashen maar ik vind het karig wat hij laat zien. Ziyech was slordig en liep teveel met de bal.

15 februari 2019 om 16:01

Dat gebash op blind komt doordat mensen doen alsof hij boven het niveau van Ajax is. Maar dat is hij niet. Hij is idd een prima Ajax speler

15 februari 2019 om 16:27

Voor de standaarden van nu is hij prima voor Ajax maar hij zou prima naar het buiteland kunnen in een juiste rol. En dan ook niet United , want daar doel jij nou ongeveer op. Anders zou je niet reageren. Pak m beet 5 jaar geleden was t niveau van ajax minder en toen was Blind Ajax echt wel ontgroeid en was een stap niet ontdenkbaar. Blind is gewoon een zeer solide speler en zou in de subtop in het buitenland prima kunnen spelen, indien je niet een leidersrol van hem gaat verwaxhten.

15 februari 2019 om 16:29

Klopt, voor de winterstop speelde hij heel sterk, nu wel iets minder maar vindt het zo sneu dat hij er uitgepakt wordt, omdat het Blind is. Blind en Veltman zijn spelers die kunnen goed spelen en wordt wel soms positief over gepraat maar zijn in mindere tijd meteen pispaaltje.

15 februari 2019 om 19:01

Ik vond Frenkie echt hartstikke goed tegen Real, mensen denken echt dat het een Ozil is of een Sneijder ofzo, deze jongen heeft hele andere kwaliteiten en komt nauwelijks aan echte aanvallen toe in Europa. Hij bewaaart enorm veel rust en door zijn bewegingen maakt hij andere ruimtes open, het is een best unieke speler.

15 februari 2019 om 16:05

Dus een heel elftal? Want er was niemand die zn nivo haalde... Daarnaast zou Ten Hag dan ook op de tribune mogen plaatsnemen, want de wissels waren ook niet echt om naar huis te schrijven...

hehe eindelijk, een bericht wat op Heracles gericht is na de overwinning op Ajax. tuurlijk was ajax slecht maar heracles speelde misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen. Als Heracles niet zo gejaagd had op de bal en zoveel druk gezet had, dan had ajax echt wel gewonnen. ja we hebben geluk gehad door de flater van Onana maar de overwinning was zeker niet minder terecht dan als we 'gewoon' hadden gescoord.

15 februari 2019 om 16:11

Ja, jammer dat het 'kleinere' team vaak niet de credits krijgt. Als Ajax van Benfica wint of gelijkspeelt tegen Bayern, dan is t omdat Benfica/bayern niet in vorm zijn. Niet omdat Ajax zoveel druk zette en goed positiespel speelde.

Helaas was t zaterdag niet goed, bar slecht zelfs, maar daar moet je Heracles gewoon de credits voor geven. Helaas kwam Ajax niet aan de bal, konden ze niet het positiespel spelen wat ze normaal wel doen, werden er geen kansen gecreëerd en werden ze gedwongen tot fouten. Dat is dus de verdienste van de tegenstander.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren