Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ware legende’ fleurt 300ste duel op: ‘Hij betekent enorm veel voor Man City’

Laatste update:

Manchester City walste zaterdag over Cardiff City heen: 0-5. Sergio Agüero opende de score in Wales en gaf daarmee het startsein voor de ruime overwinning. Het was een fraai jubileum voor de Argentijn, die zijn 300ste officiële wedstrijd voor Manchester City speelde. Na afloop is trainer Josep Guardiola lyrisch over zijn pupil.

De dertigjarige Agüero, die vrijdag zijn contract verlengde tot medio 2021, kwam in 300 duels tot 205 doelpunten voor the Citizens. "Hij is een ware legende", zegt Guardiola. Hij heeft enorm veel betekend voor deze club en hopelijk kunnen wij hem nog lang behouden." De oefenmeester is bovendien te spreken over het verloop van de wedstrijd: Manchester City haalde in het Cardiff City Stadium 'het niveau van vorig seizoen', vindt de Spanjaard.

"Maar we kunnen de nederlaag in de Champions League nu niet vergeten", doelt hij op het verrassende midweekse verlies tegen Olympique Lyon (1-2). "We wisten dat we sterke tegenstanders zouden treffen in de Champions League. Het seizoen duurt nog lang. Deze ploeg weet zich vaak te herstellen na een minder resultaat. Natuurlijk krijg je meer zelfvertrouwen bij een 0-3 stand dan bij 0-0, maar we hadden het geduld dat nodig is om te scoren."

De laatste twee doelpunten van de wedstrijd kwamen op naam van Riyad Mahrez. Het waren zijn eerste treffers voor Manchester City, sinds hij afgelopen zomer overkwam van Leicester City. "Hij speelde goed. Het is een jongen die ons erg gaat helpen, want het is een bijzonder talent met veel kwaliteit voor het doel. We zijn heel tevreden over hem", aldus Guardiola.

Denk je dat Sergio Agüero nog minstens twee jaar bij Manchester City blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De verloren CL wedstrijd kwam door de hoogmoed van Pep. 2 cruciale spelers niet opstellen.

22 september 2018 om 21:23

Pep Guardiola zat ook op de tribune afgelopen wedstrijd vanwege een schorsing. Eerder de hoogmoed van Arteta ipv Pep. Pep kon niks doen.

22 september 2018 om 21:24

Als een trainer op de tribune zit mag hij dan geen invloed op de opstelling hebben?

Prachtige voetballer inderdaad. Past heel goed bij Manchester City, maar toch vind ik het enigzins jammer dat hij nooit heeft gespeeld bij Barcelona. Had bij ons perfect gepast ondanks de zeer terechte grote status van Luis Suarez

Ware City legende dit. Heeft meerdere malen de optie gehad om naar Real of Barca te verkassen, maar bleef om met City prijzen te pakken. Verder ben ik ook blij voor Mahrez. Deze twee goals zullen hem vast een boost geven en hopelijk word hij beloond met een aantal basisplaatsen. Vind hem beter dan Sterling. Mahrez beschikt over een mooie techniek en een prima overzicht. Verder heeft hij ook een heerlijk schot. Iets wat Sterling totaal niet heeft. Zijn snelheid en dribbel zijn prima, maar dat was het dan wel weer zo een beetje.

23 september 2018 om 04:49

Scoort toch aardig wat goals die Sterling. Ook vandaag zette hij de aanval op waaruit Mahrez de 0-4 kon komen. Schitterende steekpass op Gündogan. Ik vind dat je Sterling te kort doet. Hij heeft onder Pep echt veel stappen gemaakt en is vooral erg intelligent geworden. Hij weet waar de ruimte is om in te komen en weet wanneer hij diepte moet maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren