Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ Team van de Week: Hadj Moussa toont zich wederom aan Feyenoord en PSV

Laatste update:

Speelronde 26 van de Eredivisie zit erop. PSV rekende in eigen huis pas in blessuretijd af met FC Twente (1-0), terwijl Feyenoord te sterk was voor sc Heerenveen (2-3). AZ won ruim op bezoek bij FC Volendam (0-4) en Ajax wist een punt te redden tijdens het uitduel met Sparta Rotterdam (2-2). Dit zijn de uitblinkers van afgelopen weekend!

Het dolende Ajax had het ook op Het Kasteel knap lastig tegen Sparta. Arno Verschueren was liefst twee keer trefzeker namens de Rotterdammers. De aanvallende middenvelder, die altijd goed de ruimtes induikt, zette bij de openingstreffer de geprezen Ahmetcan Kaplan op het verkeerde been, om vervolgens koelbloedig binnen te schieten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht:


AZ-rechtsback Yukinari Sugawara lijkt bezig aan zijn laatste maanden in Alkmaar. De Japanner laat wekelijks zijn klasse zien en deed dat in Volendam zelfs door tweemaal te scoren. Sugawara is statistisch gezien een enorm interessante speler en het is dan ook niet vreemd dat Internazionale de rechtspoot op de voet volgt. Gaat Sugawara in Milaan concurreren met Denzel Dumfries?

Anis Hadj Moussa is Vitesses hoop in bange dagen. Mochten de Arnhemmers alsnog de dans ontspringen en in de Eredivisie blijven, kan de Algerijnse buitenspeler zeker een plekje krijgen in het Home of History in GelreDome. Hadj Moussa is een gevaar voor iedere verdediger en laat in een kwakkelend Vitesse wekelijks zien waarom hij op het lijstje staat bij clubs als Feyenoord en PSV.

Het VZ Team van de Week:

Vasilis Barkas (FC Utrecht), Yukinari Sugawara (AZ), Shawn Adewoye (RKC Waalwijk), Olivier Boscagli (PSV), Mats Köhlert (sc Heerenveen); Mats Wieffer (Feyenoord), Arno Verschueren (Sparta Rotterdam), Joey Veerman (PSV); Sven Mijnans (AZ), Jizz Hornkamp (Heracles Almelo), Anis Hadj Moussa (Vitesse).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Boscagli? Is een grap zeker een van zijn slechtste wedstrijd gister

18 maart 2024 om 12:03

Dan was de rest dus nog slechter...

18 maart 2024 om 12:05

Erg knap van Boscagli om er dan alsnog in te staan.

18 maart 2024 om 12:11

Vond dest 10x beter dan boscagli gister. Maar Köhlert verdient het uiteraard om erin te staan.

18 maart 2024 om 12:11

Veerman is ook een grote grap. Speelde voor zijn doen erg slecht.

18 maart 2024 om 12:19

Ik vond niemand op het veld uitblinken behalve de twee keepers. Unnerstal verdiend een plekje maar verder zou ik de spelers uit andere wedstrijden kiezen.

18 maart 2024 om 13:00

Vond Kjolo wel goed spelen.

18 maart 2024 om 21:46

Vond Kooij ook een absolute uitblinker

Hadj Moussa, lekker spelertje! Sugarawa wordt een groot gemis in Alkmaar.

18 maart 2024 om 16:14

Vind Sugawara al jaren de beste back van NL. Valt zelden negatief op, altijd solide en haalt heel constant een aantal doelpunten en assists ieder seizoen. Hij valt ook alleen maar op wanneer hij er niet is, dat zegt naar mijn idee genoeg.

Hadj Moussa is een erg leuke speler en gezien zijn club en contract de gok waard voor elke NL club. Snap werkelijk waar niet dat Ajax hier zich niet al lang in heeft gemengd. Het is niet de speler die Ajax direct weer in het zadel helpt, maar er moet in Amsterdam zoveel bij dat een goedkope gok als Hadj Moussa zeer welkom is voor de dunne flanken. Het is in Amsterdam ook erg flauw allemaal, een paar scharen en kapbewegingen waardoor het publiek geluid gaat maken lijkt me voor de sfeer ook een stuk beter. Haalt hij het verdien je er ook nog eens goed aan, zo niet heeft hij iig weer wat kleur gegeven aan de ploeg.

Haha, Boscagli? Die leverde echt alles in.

Ik heb niet alle potten gezien dit weekend, maar was er geen enkele keeper die meer dan 2 reddingen heeft verricht? NEC was gisteren dramatisch en hebben 2 á 3 schotjes gehad op Barkas.

18 maart 2024 om 12:14

Unnerstall. De beste man had zulke goede reddingen.

18 maart 2024 om 15:39

Een absolute topredding inderdaad. Maar sowieso een belachelijke selectie deze week.

18 maart 2024 om 12:22

Barkas idd 2 reddingen, waarvan wel 1 hele lekkere. Maar unnerstall lijkt mij deze week toch wel iets beter te hebben gedaan

Boscagli en Veerman blonken allebei uit in balverlies. Misschien op basis daarvan geselecteerd?

Veerman en Boscagli waren niet erg sterk. Als je dan iemand van PSV wil kiezen, had ik eerder Schouten gekozen, die prima speelde, of Benitez. Veerman en Boscagli vrij slordig aan de bal en niet zo dwingend aanwezig als ze normaal wel kunnen (al herpakte Boscagli zich in de tweede helft prima).

18 maart 2024 om 13:05

Schouten was overigens ook niet heel sterk tegen Twente, Ibrahim Afellay gaf dat correct aan in Studio Voetbal door te stellen dat Veerman en Schouten hun normale niveau niet haalden in deze wedstrijd, mede door het prima werk van ex-PSV spelers Sadilek en Kjølø op het middenveld.

18 maart 2024 om 13:06

Ik zat op Sofascore te kijken en volgens mij heeft Voetbalzone daar naar gekeken om deze twee uit te kiezen. Boscagli krijgt een 8,5 en Veerman een 9, dat lijkt echt een foutje te zijn.

Boscagli komt niet verder dan 81 procent passing en heeft maar liefst 17x balverlies. Wel veel duels gewonnen.
Veerman haalt wel 85%, wat met 125 balcontacten nog niet slecht is, maar ook 26 keer balverlies. Wel 4 keypasses.

18 maart 2024 om 13:19

Bizar dat zij op sofascore een 8,5 en een 9 krijgen

Overdrijven we niet een beetje met de superlatieven voor die Hadj Moussa? Leuke techniek, maar uitspraken als "plekje in de home of history van Vitesse" lijkt me nogal behoorlijk overdreven

18 maart 2024 om 14:18

Ja die jongen werd gewoon een paar keer hard afgetroefd door die almere linksback. Hij maakt elke sprint een schaar of trucje en dat is leuk voor de toeschouwer maar totaal niet rendabel. Hoop dat hij mijn mond snoert maar laat hem dat aub niet bij psv doen

18 maart 2024 om 18:53

Die linksback van Almere werd vervolgens een paar keer afgetroefd door Hadj Moussa. Bal op de paal, bal op de lat en doelpunt.

Hadj Moussa toont zich wederom aan Feyenoord en PSV. Waarom niet aan andere clubs, zoals bijvoorbeeld AZ of Twente?

18 maart 2024 om 13:25

Omdat van Feyenoord en PSV bekend is dat ze 'm volgen.

18 maart 2024 om 13:41

Waarom aan AZ of Twente? Waarom niet aan andere clubs, zoals bijvoorbeeld Ajax?

Begrijp niet helemaal wat Boscagli en Veerman hierin te zoeken hebben, waren beide samen met de vleugelspelers, Schouten en Til de slechtste op het veld aan PSV kant. Vond Ozyakup bijv. met Fortuna tegen PEC echt een geweldige wedstrijd spelen. Ook wel opvallend dat er voor Adewoye is gekozen, vond van den Buijs echt een veel betere indruk maken tegen Excelsior.

Weet niet wat ik van Moussa moet denken. Technische en snelle speler, maar het is wel heel veel show bij hem (en weinig rendement). De grote vraag is of hij zijn techniek en snelheid aan goals en assists kan gaan koppelen terwijl de ruimtes kleiner worden. Groot vraagtekenen en ik zou hem als PSV zijnde alleen nemen bij een heel laag bedrag (2 miljoen).

18 maart 2024 om 18:59

Zou hem wel bij PSV willen zien. Die jonge is 22 jaar en onder Peter Bos kan ie volgens mij nog flink groeien. Bovendien zal het financieel geen grote gok zijn.

18 maart 2024 om 19:24

Ik denk juist dat hij in de kleinere ruimte beter is, want hij mist pure snelheid. Als de ruimtes kleiner zijn, zit hij dichter bij de goal van de tegenstander en is hij dreigender. Als je oplet zie je dat hij zijn acties meestal maakt in de buurt van de 16 van de tegenstander. Rond de middellijn vind ik hem niet zo gevaarlijk.

18 maart 2024 om 21:36

Ik heb juist ook het gevoel dat hij in een aanvallend team dat op de helft van de tegenstander speelt ook nog beter is. Hij oogt heel sterk in de kleine ruimte. Waarbij veel Vitesse supporters nog niet zo positief zijn. Laat ook vaak lange tijd weinig zien

Sadilek of Kjolo had ik eerder verwacht, beiden speelden een goede pot gisteren. Veerman vond ik gisteren juist een mindere dag hebben, snap niet dat hij erin staat.

Al met al was het geen hoogstaand voetbalweekend in Nederland helaas.

Vond Boscagli vrij matig. Was zn tegenstander een paar keer lelijk kwijt en leverde wat gevaarlijke ballen in.En kom op, die ene redding van Unnerstall verdient al een standbeeld, laat staan een plekje hier.

Veerman en Boscagli horen niet in het elftal van de week thuis na deze speelronde 26. Veerman speelde net als Schouten minder dan gebruikelijk, mede door het prima werk van ex-PSV spelers Sadilek en Kjølø op het middenveld. Boscagli speelde een dramatische eerste helft met voor zijn doen ongelooflijk veel balverlies door met name slechte passing. Wat Hadj Moussa betreft kan ik beamen dat hij het heel aardig doet de laatste weken en dit weekend kwam hij zelfs tot scoren. Maar om Hadj Moussa nu al direct aan Feyenoord en zelfs PSV te linken gaat mij wel wat ver. PSV heeft in principe fantastische buitenspelers als ook Lang fit is, Feyenoord zit minder goed in de buitenspelers vind ik. Bij Hadj Moussa vraag ik mij af of hij geschikt is mee te doen in het hoog druk zetten en ook qua rendement heb ik nog mijn vraagtekens ondanks de goal van dit weekend.

18 maart 2024 om 19:30

Over het hoog druk zetten ben ik het met je eens. Rendement is te trainen en met betere spelers om hem heen gaat hij ook meer assists krijgen.

Ik denk dat PSV meer kans maakt op Moussa dan PSV. Financieel staan ze sterker en ze hebben een coach en een paar spelers die Frans kunnen. Feyenoord heeft dat niet. Denk dat Isimat ook een goed woordje zou doen voor PSV.

Bij PSV zijn ze sws op zoek naar 2 buitenspelers. Ik hoop dat Bakayoko vertrekt, dan heb je Lang op links + nieuwe buitenspeler en Lozano op rechts met daar achter Hadj Moussa.

Lozano gaat toch binnen nu en 2 jaar terug naar Mexico of Amerika dan kan Hadj Moussa het overnemen.

19 maart 2024 om 14:16

Je geeft aan dat Hadj Moussa meer assists gaat krijgen met betere spelers om hem heen. In mijn beleving moet een flankspeler vooral assists geven en niet zozeer krijgen en ik ben bang dat Hadj Moussa al snel voor de eigen actie zal gaan in plaats van te kiezen voor de assist.

Dit kun je toch niet serieus meer nemen. Sadilek en Unnerstal speelden een dijk van een wedstrijd. Boscali, moest even lachen.

Ik ben fanboy van Ons Veerman, maar gisteren moet toch zijn slechtste wedstrijd ooit zijn geweest? Geen bal kwam aan.
Of is hij de ED zo ontstegen dat zelfs de slechtste Veerman nog altijd beter is dan de rest? Poeh.

Voor de eredivisie een goede speler heb weinig buitenspelers als hem gezien 90 minuten vol gas dreiging kan bij elke club mee hier mooie versterking voor feyenoord als Minteh teruggaat naar Newcastle aangezien ze buitenspelers bij psv genoeg hebben, kan ook mooi mee bij Fc twente perfecte match zou dat zijn.

Op basis van psv - twente zou denk ik alleen Unnerstal te rechtvaardigen zijn. Geen idee hoe goed Barkas was dit weekend, maar ik heb Unnerstal toch echt een onmogelijk bal zien tegenhouden en geen fouten zien maken.

Waarom krijg ik toch steeds een melding dat een dreiging onschadelijk is gemaakt als ik deze site bezoek, om de paar minuten komt dit in beeld
Ik krijg dit bij geen enkele andere (voetbal) site

18 maart 2024 om 16:45

Klopt, heb ik ook last van. Misschien even een dingentje voor VZ om uit te zoeken. Lijkt wel een virus op de site te zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren