Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VVV-Venlo haalt ‘snelle, sterke, doelgerichte spits’ weg bij Vitesse

Laatste update:

VVV-Venlo heeft met Oussama Darfalou de gewenste aanvallende versterking in huis gehaald. De club uit Limburg maakt dinsdagmiddag via de officiële kanalen bekend dat de 26-jarige spits voor de rest van het seizoen wordt gehuurd van Vitesse. De Algerijnse aanvaller had in Arnhem weinig uitzicht op speelminuten en gaat in Venlo strijden tegen degradatie.

“Feit is dat we op dit moment de minst scorende ploeg in de Eredivisie zijn. Met de komst van Oussama Darfalou hebben we voorin extra mogelijkheden om doelpunten te gaan maken”, reageert technisch manager Stan Valckx. “Oussama is een snelle, sterke, doelgerichte spits. Hij heeft een actie in huis en is gebrand om zichzelf in Venlo te bewijzen. We zijn verheugd dat we hem aan de selectie kunnen toevoegen.”

Darfalou maakte in de zomer van 2018 transfervrij de overstap van USM Alger naar Vitesse. Nadat hij met achttien goals topscorer was geworden van de Algerijnse competitie, had hij in de Eredivisie meer moeite met scoren. In zijn eerste seizoen kwam hij nog tot 7 doelpunten in 25 wedstrijden. Dit seizoen vervulde hij een bijrol en kwam hij in de Eredivisie niet verder dan 54 speelminuten. Ook onder de nieuwe trainer Edward Sturing hoefde Darfalou niet te rekenen op veel speeltijd, waarop is besloten om de tijdelijke overstap naar Venlo te maken. Het contract van Darfalou in Arnhem loopt door tot medio 2022.

Goede zet van VVV-Venlo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima voor beide partijen. Ging bij Vitesse toch niet veel spelen en nu is er voor Buitinkt meer kans op speel minuten en daar zit toch wel meer potentie in dan in deze jongen.

7 januari 2020 om 17:43

Daarom ben ik wel blij, buitink lekker de ruimte nu matavz ook weg gaat... dat ze tenminste niet dezelfde fout maken als bij van bergen

7 januari 2020 om 17:44

Dat is echt lood om oud ijzer. Buitink of deze jongen geen verschil. Van Buitink hoop ik dat ala Weghorst er komt op inzet van techniek moet hij het niet hebben. Maar buitink is klein dacht ik weet niet zeker

7 januari 2020 om 18:08

Buitink is een talentvolle spits hoor.

Blijft weinig over bij Vitesse, het is al niks... benieuwd wat er komen gaat.. anders wordt het volgend seizoen voor plek 10 spelen

7 januari 2020 om 17:51

Ik weet nog wel een goeie spits voor ze voetbalt nu bij de paasberg🙈

Van wat ik van heb gezien lijkt het me voor VVV een leuke speler. Vraag me af hoe ze dat betalen of hoe ze het met Vitesse geregeld hebben neem aan dat hij een buiten Eu salaris verdient.
Toch gek dat Vitesse denkt dat een Spits topscorer van Algerije hier kan slagen. De Algerijnse competitie is echt slecht. Nog slechter dan de Marrokaanse competitie. Alleen spelers van Egyptische comptetie slage soms nog hier in Europa.

7 januari 2020 om 18:17

Hij wordt gehuurd, dus VVV zal vast niet zijn hele salaris overnemen gok ik.

7 januari 2020 om 18:46

Jammer dat je meer vanuit onderbuikgevoel spreekt dan met feiten. Algerijnse competitie is dan niet van een hoog niveau, toch heb je een aantal spelers die zeer prima in de subtop van Europa mee kunnen, zoals Atal en Bensebaini die beide in de Algerijnse competitie begonnen en toch meekunnen met respectievelijk Nice en Borussia Monchengladbach. In tegenstelling tot Marokko heb je nauwelijk lokale jongens die doorbreken in Europa nowadays.

7 januari 2020 om 19:31

Vergeet Slimani niet. Die speelde lange tijd gewoon bij de amateurs in algerije en heeft later wel een mooie tranfer naar de premier league verdiend.

Ik snap soms de teksten niet. Vitesse heeft een tegenvallende eerste seizoenshelft achter de rug maar ze laten wel een, ik citeer Valckx ",snelle,sterke doelgerichte spits" naar Venlo lopen. Waarom speelde hij dan niet bij Vitesse ?

7 januari 2020 om 17:56

Aldus de technisch manager van VVV. Die gaat natuurlijk niet zeggen dat ze een middelmatige spits hebben binnengehaald die erbij loopt als een zoutzak (wat wel zo is).

Ik ken hem niet dus heb geen oordeel. Maar het is zo raar dat hij de hemel in geprezen wordt door Valckx terwijl hij bij Vitesse domweg niet opgesteld werd.

Ik hoop voor VVV dat t bij hun gaat lukken.

@hangover96 Tsja... daar kan ik inderdaad ook geen antwoord op geven. Ik snap wel dat er dit soort teksten van Valckx komen. Hij heeft hem net gecontracteerd dus is het logisch. Ik vraag mij dan af, en dat is wat ik eerder bedoelde; overdrijft Valckx of niet. En die vraag stel ik omdat ik heel die jongen niet ken.

7 januari 2020 om 21:13

Is echt wel een redelijke spits. Ik denk dat deze deal ook alleen maar plaatsvindt omdat matavz deze winter niet meer weggaat, anders begrijp ik deze deal niet. Heeft niet niet datzelfde killer instinct wat matavz wel heeft ( al laat ie dat te weinig zien atm) goed arbeidsethos, staat vaak op de goeie plek en pikte met regelmaat z'n goaltjes mee. Vraag me af of er bij VVV Arabisch/Franstalige jongens in de selectie zitten. Gaf destijds aan dat hij dat bij Vitesse wel prettig vond in de omgang. Al met al een prima aanwinst denk ik.

7 januari 2020 om 22:17

Nein. We hebben wel 100 Duitsers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren