Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VVV hoopt op miljoenentransfer: ‘Hij is geschikt voor de Premier League’

Laatste update:

CSKA Moskou zou een bod van omgerekend 19,6 miljoen euro van Leicester City hebben afgeslagen, maar Ahmed Musa krijgt misschien toch nog de kans om een transfer naar de Premier League te maken. Verschillende media melden dat het Manchester United van Louis van Gaal ook belangstelling heeft voor de Nigeriaan.

De 23-jarige Musa zegt vrijdag in een interview met Sport-Express zelf nog niets vanuit Engeland te hebben vernomen: “Maar ik kan je één ding verzekeren: ik ben gelukkig dat ik bij CSKA speel. Van Leicester of Manchester weet ik alleen niets, ik heb er zelfs nog niets over gelezen. Je kunt deze vragen dus beter aan de directie stellen.” Musa heeft in Moskou nog een contract tot de zomer van 2019.

/

Evgeny Lovchev, oud-verdediger van onder meer Spartak en Dynamo Moskou en tegenwoordig analyticus en columnist namens Sovsport, denkt niet dat Musa de komende dagen nog van werkgever verandert: “Ze laten hem nu niet gaan, het is een te groot risico. Het is voor de club belangrijk om zich te kwalificeren voor Champions League-voetbal en als ze hem laten gaan, moet het om een wel héél geweldig bod gaan. Anders blijft Musa gewoon tot de zomer."

De 47-jarige Andrey Kanchelskis speelde van 1991 tot 1995 voor United en is benieuwd of Musa het goed zou doen in de Premier League: “Hij is geschikt voor de competitie, want hij is snel, heeft goede looplijnen en kan scoren. Maar het hangt allemaal af van de speelstijl van het team en de visie van de manager. Bij Arsenal zou hij bijvoorbeeld niet passen, want daar spelen ze een ander soort voetbal.”

/

“Misschien lukt het bij Leicester, daar spelen ze op de counter. Manchester United kan ook nog wel een snelle aanvaller gebruiken, maar vinden ze Musa al dat geld waard? Als ze het geld hebben, dan zouden ze het natuurlijk altijd kunnen proberen. Er zijn wel eens mindere spelers voor meer geld getransfereerd”, aldus Kanchelskis in gesprek met Championat. Musa scoorde tot dusverre 46 keer in 153 duels voor CSKA.

In Venlo hoopt men logischerwijs dat de 54-voudig A-international van Nigeria verkocht wordt, zo vertelt voorzitter Hai Berden aan 1Limburg. VVV bedong bij de verkoop van Musa immers een doorverkooppercentage: “We hopen dat Musa wordt verkocht en dat VVV daar ook van mee kan profiteren. Je moet het zien als een soort aandeel.” Om wat voor percentage het gaat, is niet bekend.

Bij welke club past Ahmed Musa beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand mij misschien meer vertellen over het percentage?

29 januari 2016 om 19:41

'het gaat over een percentage van de meerwaarde op de verkoop. Dit is toen contractueel vastgelegd.' Toentertijd is Musa voor 5-10 miljoen verkocht.

Voor zover ik weet staat er nergens ook maar iets geschreven over hoe hoog dit percentage bedraagt. Laten we voor VVV hopen /- 10.

29 januari 2016 om 19:58

Tnxh voor de info

29 januari 2016 om 20:50

20% van het bedrag wat boven het verkoopbedrag wordt betaald.

VVV zit in zwaar weer, dan komt dit natuurlijk even goed uit als het doorgaat natuurlijk.

Als deze man 23 is eet ik mijn schoen op

29 januari 2016 om 19:56

Begin dan maar alvast, haha.

Maar Musa is een goede aanvaller. Tegen PSV hebben we dat ook gezien.
Weet niet als hij geschikt is voor de fysieke Premier League, maar zal beter passen bij een counter team. Zoals PSV bijvoorbeeld.

29 januari 2016 om 19:57

misschien ff door midden zagen? dan kunnen we de ringen tellen on als ze tussen 10 en 20% door verkoop hebben dan kunnen ze er leuk geld voor krijgen, zeker voor vvv begrippen

29 januari 2016 om 19:58

Eet smakelijk

29 januari 2016 om 19:59

Smakelijk eten dan.
Ziet Hendrix er uit als 20?
Ziet Willems er uit als 21?
Ziet Bazoer er uit als 19?

29 januari 2016 om 20:00

ziet donnarumma eruit als 16

29 januari 2016 om 20:34

Die donnaruma ziet er uit als 28

Albrighton is toch wel de zwakke schakel in het succes van Leicester. Dus Musa zou fantastisch zijn voor de club.

29 januari 2016 om 22:21

Kijk nog maar eens even naar de statistieken van Albrighton zou ik zeggen...

30 januari 2016 om 03:35

1 goal en 6 assists. Is dat nou zo bijzonder? Zonder Mahrez en Vardy had ie waarschijnlijk minder.

Is Musa pas 23 jaar en al 54 interlands? Dat is wel erg veel..

Leuke speler voor Leicester, maar (nog) niet goed genoeg voor Manchester

Ik hoop dat Musa voor een geweldig hoog bedrag wordt verkocht zodat CSKA weer wat financiele ruimte heeft om wat aankopen te kunnen doen. Musa heeft een groot aandeel gehad in de successen en heeft wat mij betreft een stap hogerop verdiend. Vooral nu hij een hoger bedrag kan opleveren dan Jo.

23 jaar pas? Dan was hij dus 18 toen hij het heel aardig deed in de Eredivisie. Dat dat nooit echt opgevallen is. Ik zou als ik hem was naar Leicester gaan. Hij is toch nog steeds een wisselvallige speler, die een beetje de uitstraling heeft van een klein jongetje die leuk aan het voetballen is. Bij United moet je heel goed kunnen voetballen, maar ook wat uitstralen. Je moet het imago van die club vooruit brengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren