Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Voormalige Ajacied kan op het nippertje nog naar AC Milan

Laatste update:
/
Claudio Marchisio voelt zich naar verluidt niet meer ‘centraal’ in het project van Juventus. De middenvelder gaat Turijn daardoor mogelijk nog deze transferperiode verlaten. (La Gazzetta dello Sport)
/
Jean Michaël Seri weet nog niet of hij binnenkort voor Barcelona speelt. De middenvelder van OGC Nice wacht af of beide clubs eruit gaan komen. (ESPN)
/
AC Milan heeft de komst van Anwar El Ghazi nog altijd niet uit het hoofd gezet. I Rossoneri willen echter tot het laatste moment wachten, in de hoop dat Lille OSC de vraagprijs dan wat laat zakken. (Calciomercato)
/
Watford hoopt zich te kunnen versterken met André Carrillo. De aanvaller lijkt voor dit seizoen te worden gehuurd van Benfica. (Sky Sports)
/
Arsenal heeft Alex Oxlade-Chamberlain een nieuwe contractaanbieding gedaan. The Gunners hopen zo het zeer geïnteresseerde Chelsea voor te kunnen zijn. (The Sun)
/
Real Madrid is van plan om opnieuw achter David de Gea aan te gaan. De Koninklijke wil wel pas volgend jaar terugkomen bij Manchester United, aangezien Keylor Navas dan verkocht wordt. (The Sun)
Denk jij dat Anwar El Ghazi een versterking zou zijn voor AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha El Ghazi naar AC Milan.. Raiola is lekker bezig

El ghazi heeft voor als nog 13 wedstrijden gespeeld bij Lille waarin hij slechts 2 keer scoorde. Hij is natuurlijk nog maar 22 jaar, breedteaankoop voor Milan zou ik zeggen.

Volgend jaar lijkt me wel een goed moment om De Gea te halen. Navas is goed dat niet van maar als je beter kan dan moet je dat natuurlijk halen. Volgend jaar is Navas 31 en dan kan je de Gea halen.

Wat mij betreft mogen deze berichten ook direct de vuilnisbak in. Die jongen heeft daar toch helemaal niets te zoeken. Zou een ware stunt van Raiola zijn mocht dit waar blijken te zijn maar als je bij Ajax en Lille je stempel niet kan drukken lijkt me dat bij Milan helemaal uitgesloten.

Natuurlijk geen voetballer die er helemaal niets van kan maar heeft mij nooit kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten.

21 augustus 2017 om 15:45

AC Milan zit al jaren achter hem aan. Sinds zijn debut onder de boer.
Dus zo goed kunnen dat ze hem nog steeds een interessante optie vinden.
En voor de breedte is hij een nuttige speler

Hoe zou tot het laatste moment wachten te prijs verlagen? Hij hoeft niet weg..

Hahaha marchisio Weg bij juve. Mooiste grap van de transfer geruchten.

21 augustus 2017 om 15:45

Werd over Bonucci naar Milan ook gezegd dat t een grap was

21 augustus 2017 om 15:56

Bonucci komt uit de jeugd van Inter. Marchisio IS juve, media probeert juve gewoon te destabiliseren

21 augustus 2017 om 16:47

Hahah ja, grappigste is nog dat ik nu opvang dat Milan hem ook zou willen halen
Gaat natuurlijk nooit gebeuren, maar lijkt wel duidelijk dat een deel van de kern niet gelukkig is met Allegri. Eens zien of er nog zullen vertrekken hierdoor...

21 augustus 2017 om 17:04

Kom maar lekker naar Milan

Dat Milaan nog een winger kan gebruiken klopt echter hoop ik toch op een niveautje hoger dan el ghazi...

Er zijn vleugelspelers nodig,maar niet van zijn kaliber. Ac milan is veel te hoog gegrepen voor hem. Milan moet lekker Carassco,willian kopen ofz. Haalbaarbeid daar gelaten,gewoon proberen

21 augustus 2017 om 16:30

Waarom gaat AC Milan niet voor een Fekir vraag ik me dan af, Heerlijke speler met ook nog is veel inzicht. Zou voor AS Roma of Inter ook een goede versterking zijn. Of misschien toch Keita nog proberen

Normaal altijd betrouwbaar maar dit is echt onzin, Las het vandaag al. Hij gaat nergens naar toe, Alleen omdat Juve misschien een middenvelder wilde halen word dit misschien gedacht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren