Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voormalig Vitesse-speler staat voor Premier League-transfer van 35 miljoen’

Laatste update:

Armando Broja is vermoedelijk niet lang meer eigendom van Chelsea. Al enige tijd is bekend dat de Londenaren graag afscheid van hem nemen en inmiddels wordt er met een potentiële nieuwe club gesproken. Volgens de Engelse journalist Ben Jacobs is Everton een nadrukkelijke gegadigde voor Broja.

"Everton probeert Broja te contracteren", schrijft Jacobs op X. "De club heeft dagelijks contact met Chelsea over een deal van mogelijk dertig miljoen pond. Everton hoopt op snelle onderhandelingen."

Of Broja daadwerkelijk 30 miljoen pond, omgerekend zo'n 35 miljoen euro, gaat opleveren, is nog maar de vraag. Everton is te midden van een overnameproces en kan momenteel vermoedelijk geen enorme bedragen overmaken.

Dat de Albaniër gaat vertrek bij Chelsea lijkt wél een zekere zaak. Al aan het begin van mei meldde Fabrizio Romano dat Broja geen toekomst meer heeft op Stamford Brigde en dat beide partijen azen op een definitieve transfer weg uit Londen.

De 22-jarige spits is al ellenlang verbonden aan Chelsea. In 2009 sloot hij zich aan bij de jeugdopleiding van the Blues en vanaf toen doorliep hij elf jaar lang verschillende jeugdselecties.

Uiteindelijk volgde een reeds uitleenbeurten, aangezien Broja in de hoofdmacht van Chelsea niet wist door te breken. Achtereenvolgens Vitesse, Southampton en Fulham huurden de aanvaller.

Broja kende mogelijk zijn beste periode in Arnhem. In dienst van de Gelderse ploeg kwam hij tot 11 doelpunten in 34 wedstrijden. Broja's laatste verhuurperiode - hij werd in de tweede seizoenshelft van de afgelopen jaargang door Fulham geleend - was allesbehalve succesvol.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

35 miljoen voor een speler die nog nooit meer als 11 goals heeft gemaakt , in Nederland nog wel.
Bizar..

9 juni 2024 om 23:40

Er was eens een braziliaanse speler waarvoor 100 miljoen is betaald die in zijn beste seizoen 9 goals maakte in Eredivisie. Het kan veel gekker dus.

10 juni 2024 om 15:26

Rechtsbuiten met ook nog veel assists en veel dreiging en die het ook in de CL liet zien vergelijken met een spits die buiten scoren ook niet veel toevoegt en dit seizoen in 20 potjes niet heeft gescoord is apart. Beide bedragen zijn belachelijk dat wel.

Jammer, deze jongen heeft veel attributen van om een toekomstige topspits te worden. Echter hebben blessures enorm veel roet in de eten gegooid. Hoop dat hij een leuke club van niveau vindt waar hij weer zijn vertrouwen en vorm kan opbouwen.

Als Ben Jacobs het zegt dan weet je eigenlijk zeker dat het dus niet gaat gebeuren. Everton zit moeilijk met de PSR en ze hebben dacht ik al 4 spitsen, die gaan zeker geen 30 miljoen neerleggen, al helemaal niet als die spits de laatste 2 seizoenen slechts 3 goals en 2 assists op zijn naam had.

30 a 35 miljoen voor Broja, het moet niet gekker worden.
Broja is een leuke, talentvolle spits. Maar om daar nu zoveel geld voor neer te leggen?
In 774 minuten dit seizoen welgeteld 2 doelpunten en 1 assist... Kwam zelfs bij Fulham niet aan een basisplek, terwijl Muniz ook maar een korte goalscoring periode heeft gehad en erna ook een tijd droog stond...
Vorig jaar ook maar 1 goal en 1 assist en erna een kruisbandblessure opgelopen.
Jaar daarvoor ook geen dubbele cijfers gehaald bij Soton als spits.
Alleen jaar daarvoor, bij Vitesse in de Eredivisie, 11 goals gehaald....

En waarom zou deze man dan ook maar zoveel moeten opleveren? Leuke speler, maar totaal dat bedrag niet waard. Daarnaast lijkt mij sterk dat Everton dit gaat uitgeven aan zo'n ''talentvolle'' spits, terwijl ze al een Calvert-Lewin, Beto en Chermiti hebben. Daarnaast ook nog eens ''financiële problemen'' tot nu toe...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren