Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig toptalent sluit Feyenoord niet uit: 'Ben nu ouder en wijzer'

Laatste update:

Luigi Bruins staat zaterdagavond op Woudestein met Excelsior tegenover zijn ex-werkgever Feyenoord. De verwachting was jaren geleden dat de middenvelder via de club uit Rotterdam-Zuid een gouden toekomst tegemoet zou gaan, maar het liep anders. Bruins wordt door veel fans van Feyenoord nog altijd herinnerd als ‘lui, laks en nonchalant’.

/

Bruins kwam na zijn periode in De Kuip uit voor Red Bull Salzburg, Excelsior, Olympique Nice en is nu weer bij de Kralingers aan de slag gegaan. In de stadsderby kan hij afrekenen met de vooroordelen. “Ik voetbal voor mezelf, mijn kinderen, de mensen die me liefhebben en Excelsior. Niet voor de supporters van Feyenoord”, zegt de middenvelder vrijdag echter in het Algemeen Dagblad.

''Wat anderen van mij vinden, maakt mij niet zoveel uit. In Nederland wordt de mening van iemand nu eenmaal vaak klakkeloos overgenomen.'' Bruins geeft aan dat als de prestaties minder zijn, er meteen naar oorzaken wordt gezocht. “Dan vallen opeens bepaalde dingen op. Ik heb een bepaalde uitstraling en die valt niet in mijn voordeel.”

Bruins heeft goede hoop dat hij na dit seizoen weer een stap hogerop kan zetten. "Ik ben zeker dat ik mee kan in de top van Nederland. Alles in me zegt dat. Dit jaar moet ik dat laten zien.” Zelfs een rentree in De Kuip sluit hij niet uit. “Wie weet. Het was daar niet altijd hosanna. Maar ik ben nu wel een paar jaar ouder en wijzer geworden.”

Luigi Bruins zou voor elke Nederlandse topclub een versterking zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het zelfs bij Excelsior matig tot slecht spelen. Als je naar een topclub wilt, zul je minimaal één van de betere spelers zijn bij Excelsior.

Mee kan met de top van Nederland? Hij is volgens mij geen eens basisspeler bij Excelsior? Bruis was een groot talent maar heeft zich om wat voor reden dan ook nooit echt kunnen door ontwikkelen tot volwaardig speler van Feyenoord 1 die gaat de top van Nederland niet meer halen.

5 december 2014 om 09:26

Wel basisspeler maar uiterst onopvallend. Hij is ook een paar wedstrijden geschorst geweest.

Liet in zijn Feyenoord tijd nog wel eens vlagen van zijn talent zien, daarna is het er nooit meer uitgekomen. Overal geflopt in principe en ook bij Excelsior geen zekerheidje.

Luigi is dit jaar wel weer basisspeler geworden bij Excelsior. Hij is ook een van de uitblinkers. Alleen feyenoord gaat hem niet meer worden. Misschien komt hij nog eens bij een middenmotor terecht.

Bruins had de pech dat hij bij Feyenoord kwam toen het matig tot niks was met de club. Talenten konden zich niet lekker ontwikkelen en werden door de prestaties van de club er niet beter op. Eeuwig zonde van z'n talent. Wanneer Bruins bij dit Feyenoord kwam dan was zijn talent er veel meer uitgekomen. Met voetbal moet je af en toe geluk hebben. De talenten van Feyenoord die er nu is staan kwamen in een gespreid bedje. Wanneer zij 5 jaar geleden aankwamen zou er misschien maar 1 door gekomen zijn.

Bruins lijkt mij niet het type voetballer die bij Excelsior past. Hij is denk ik beter op zijn plaats bij een ploeg waar hij minder hoeft te knokken en waar een ploeg meer de bal heeft. Al moet ik wel toegeven dat Excelsior wel verzorgd voetbal speelt. De Nederlandse top kan ie beter uit zijn hoofd zetten, maar een club als Utrecht zou best nog eens kunnen.

Ik zie deze speler Maher, Anderssen ofvEl Ahmadi niet uit de basis spelen. Moet hij eerst de belangrijkste speler van Excelsior worden en dat is hij bij lanhe na niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren