Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vleugelspits verlaat Heerenveen: ‘Heb me nooit gewaardeerd gevoeld’

Laatste update:

Donderdag werd bekend dat de wegen van Luciano Slagveer en sc Heerenveen aan het einde van dit seizoen scheiden. De 23-jarige vleugelaanvaller was in het bezit van een aflopend contract en heeft besloten zijn toekomst in België te vervolgen bij Sporting Lokeren. Slagveer kijkt met een dubbel gevoel terug op zijn periode in Friesland.

De rechtsbuiten belandde op jonge leeftijd in Heerenveen en kwam in vijf seizoenen uiteindelijk tot 134 officiële wedstrijden en 25 doelpunten. "Ik heb er mijn debuut gemaakt in het betaalde voetbal, veel vrienden gemaakt, onder tal van trainers gewerkt en ben toegezongen. Maar ik heb ook de keerzijde gezien", geeft Slagveer aan in gesprek met Voetbal International. "Ik ben ook door een heel stadion uitgefloten en ben lang niet altijd basisspeler geweest. Dat voelt zuur."

Slagveer onderhield naar eigen zeggen een haat-liefdeverhouding met de toeschouwers in het Abe Lenstra Stadion. "Maar die haat-liefde-verhouding had ik trouwens niet alleen met fans. Dat was ook zo met trainers", benadrukt de enkelvoudig jeugdinternational. "Er zijn beloftes aan mij niet nagekomen. Uiteindelijk is Dwight Lodeweges de enige trainer geweest die mij écht het vertrouwen gegeven heeft."

"Ik heb me in Heerenveen nooit echt gewaardeerd gevoeld en wil daarom een nieuwe start maken”, vervolgt Slagveer. "Marten de Roon werd in Heerenveen ook niet volledig gewaardeerd. Hij ging naar Italië en daar zagen ze wel wat hij kon. Hopelijk gaan de mensen in België ook zien wat mijn echte kwaliteiten zijn.”

Zal sc Heerenveen het gemis van Luciano Slagveer voelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En pas na 6 jaar laat die dit weten??

Typisch een momenten-voetballer. Veel te wisselvallig. Dan weer eens een uitstekende wedstrijd, waarna je hem weken achterelkaar niet ziet.

Een beetje zelfreflectie kan ook geen kwaad.

Zeer matige speler die eigenlijk al teveel kansen had gekregen bij Heerenveen. Ze doen er goed aan om hem geen contract verlening aan te bieden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren