Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse verdient fors: Million Manhoef kiest voor buitenlands avontuur

Laatste update:

Million Manhoef maakt de overstap naar Stoke City, verzekert ESPN. De 22-jarige rechtsbuiten van Vitesse zag eerder op de woensdag een eventuele transfer naar PSV in rook opgaan, maar gaat nu alsnog een stap hogerop maken. Met de transfer is circa vier miljoen euro gemoeid. Het eveneens geïnteresseerde Palermo vist achter het net.

De Arnhemmers stonden al open voor een vertrek van Manhoef, maar dan moest de transfersom wel in de buurt van vier miljoen euro liggen. Edward Sturing en td Benjamin Schmedes wilden de linkspoot lange tijd niet laten gaan, maar door de financiële situatie van de club móét Vitesse geld in het laatje krijgen.

Lex Lammers, clubwatcher bij de Gelderlander, meldt dat de club ‘nog zeker’ vijf miljoen euro nodig heeft om dit seizoen überhaupt af te kunnen maken. Een vertrek van Manhoef biedt daarom uitkomst.

Het vertrek van de jeugdexponent is sportief wel een flinke aderlating, daar hij samen met Marco van Ginkel met vier competitiedoelpunten gedeeld clubtopscorer is en Vitesse alle zeilen moet bijzetten om degradatie te voorkomen.

Palermo is onderdeel van de City Group en staat momenteel op de vijfde plaats in de Serie B, het tweede niveau van Italië. Stoke City komt uit in de Championship – het tweede niveau van Engeland – en bezet daar de negentiende plaats. The Potters strijden dus om lijfsbehoud. Uiteindelijk greep Palermo dus mis en zal Manhoef per direct de oversteek maken naar Engeland.

PSV


Manhoef werd zoals gezegd eerder op de woensdag nog in verband gebracht met een transfer naar PSV. De linkspoot was in beeld gekomen omdat de Eindhovenaren te maken hebben met een blessure van Noa Lang in de selectie én omdat Yorbe Vertessen op de drempel van een overstap naar FC Union Berlin staat. Nog geen twee uur later belde de club Manhoef echter alweer af. PSV schakelde vervolgens door naar andere opties.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Million, als je dit leest. Ik raad je aan om naar Palermo te gaan. Geweldige stad en de 6 na populairste club van Italië! En dan nog dat prachtige shirt. Ik zou het wel weten.

31 januari 2024 om 21:22

Wel Serie B en het is allang niet meer de club die toen met Pastore, Sirigu, Nocerino, Cavani, etc. speelde. Jammer hoe die club is afgegleden, want het was toen best een handelshuis zoals een Udinese.

31 januari 2024 om 22:04

Palermo is anders wel een club die weer helemaal is opgestoomd vanuit de Serie D en nu met City group als eigenaar het best een mooi project kan zijn om in te stappen. Met een beetje geluk promoveer je dit jaar nog naar de Serie A en met het geld erachter en de historie die Palermo heeft kan het toch gewoon een stabiele middenmotor worden zoals Torino Bologna etc

31 januari 2024 om 22:37

Oh ja, vergeten dat ze ook al onderdeel waren van de City group. Tja, dan weet ik het helemaal niet zeker als je bij dat clubje wilt horen. De City group vind ik echt helemaal niks. Red Bull is in ieder geval niet zo schijnheilig als die hele City group. Dit is gewoon een ergere vorm van de Pozzo group, die ook met regelmaat heen en weer transfereerde van Watford naar Udinese en dan weer naar Granada.

1 februari 2024 om 07:22

Vraag uit interesse, hoeveel spelers die in de serie D promoveerden zijn nu nog basisspeler in de serie B. Grote kans namelijk dat eencity group jongens haalt om te promoveren, en vervolgens in de serie A weer een compleet nieuw elftal binnenharkt.

31 januari 2024 om 21:22

En onderdeel van het prachtige City Group

31 januari 2024 om 21:25

Gok dat ie dit niet leest maar ben het wel volledig met je eens. Palermo is een prachtige stad en ook een geweldige club. Qua land en stad zou ik het wel weten. Het regenachtige, kille Engeland of een prachtige stad in Sicilië. Echter spelen we natuurlijk meer factoren en weet je ook niet hoe concreet beide clubs zijn.

31 januari 2024 om 21:45

Geweldige stad maar helaas ook geweldig arm en het wordt nog steeds gerunt door de Cosa Nostra

31 januari 2024 om 23:49

Grappig, persoonlijk vond ik Palermo verschrikkelijk en Sicilië van West naar Oost steeds leuker worden; grappig dat zoveel hier een andere mening zijn toebedeeld. Moet ik misschien toch weer eens gaan kijken .

1 februari 2024 om 16:55

Palermo verschrikkelijk! Hoe kan het. Het klopt wel dat het een totale chaos en je moet er van houden. Ik ben echter totaal verliefd. Juist dat rauwe, asociale maar toch ook weer niet agressief spreekt mij enorm aan. De mafia is er uiteraard zeer sterk vertegenwoordigd maar daar heb ik zelf nog nooit last van gehad. Mocht je weer eens gaan kan ik je Mondello beach aanraden om even langs te gaan.

Hallo Feyenoord, letten we ff op?!

31 januari 2024 om 21:47

Gaat ons niet verder helpen ben ik bang.
Clubs zakken tegen Feyenoord in, Manhoef is juist sterk als hij de bal diep krijgt. Dat gaat zelden gebeuren..

31 januari 2024 om 22:24

Of je moet 'm als back halen waar hij bij Vitesse ook wel heeft gespeeld. Dan kan hij er mooi overheen denderen op de flank ipv er al staan. Maar goed, dat kan Nieuwkoop ook wel.

1 februari 2024 om 05:24

Hij gaat echter de back-positie. Tankt zelfs niet bij pomp 5.

Ik vind Stole wel een leuke keuze. Palermo minder. Vitesse vliegt er uit. Doeg.

1 februari 2024 om 06:05

Letten op wat?
Weet teruggaan naar de van Geel aankopen? Liever niet.
Manhoef is een leuke aanvaller. De beste bij de nummer laatst momenteel en zou wellicht prima zijn voor clubs als Twente en AZ.

Maar voor de traditionele top 3 waar je nog steeds iedere pot moet ipv mag, komt hij zwaar te kort.

Overigens de keuze voor Stoke begrijp ik ook niet helemaal, maar hij zal goed gaan verdienen daar ahha

Zonde van zo'n jongen, blijf gewoon nog ff in de eredivisie

Zegt toch wel genoeg voor Psv als deze clubs je concurrenten zijn. Beter voor driouech gaan of een buitenlandse vondst

Weet iemand hoe deze jongen zelf tegen een transfer aankijkt?
Dit zijn nou toch niet de clubs waar je van droomt!
Jongen met potentie, ik zou lekker wachten. Vitesse kan het geld misschien goed gebruiken maar speler heeft toch belangrijkste stem.

31 januari 2024 om 23:00

Vitesse is nou ook niet echt een club waar je van droomt. Sowieso een stap omhoog, ook financieel gezien en wellicht langzaam aan doorgroeien naar een grotere Engelse club

Sicilie, ik had mijn koffers al gepakt. Is toch mooi!

Klinkt voor de meeste voetbal liefhebbers misschien raar maar ik denk dat. Vitesse er sterker van wordt.

1 februari 2024 om 00:34

Nee is niet raar. Denk ik ook, hij had te vaak oogkleppen op, deed teveel alleen. Had misschien wel een klik kunnen krijgen met Meerdink. We zullen het niet weten. In ieder geval met die Romeen al een vervanger op rechts

Denk dat mogelijke degradatie Vitesse veel meer zal gaan kosten dan die 3 a 4 miljoen. Denk dat het beter was geweest om Manhoef voor 2 a 3 miljoen te verkopen met de afspraak dat hij het seizoen af zou maken in Arnhem. Fijn hè, zo’n buitenlandse eigenaar. Van de club blijft gewoon niets over na een mogelijke degradatie. Heb niets met de club Vitesse, maar vind dit wel heel zuur voor desupporters.

1 februari 2024 om 11:59

Zoals hierboven al gezegd door iemand anders, ben ik niet heel rouwig om het vertrek van Manhoef. Helaas is Jonathans geblesseerd, maar Manhoef speelt al zo lang zo extreem waardeloos. Hij gaat alleen maar voor eigen succes en geeft nooit een pass. Het slagingspercentage van die dribbels is zo dramatisch laag. Zonder hem denk ik in ieder geval dat er meer in team gedacht wordt.

Wat betreft buitenlandse overname, tja. Zonder overname was Vitesse 14 jaar geleden al failliet geweest. Het enige wat ik het Vitessebestuur echt kwalijk neem, is dat er nooit een lange termijn visie is geweest. Ze hebben 14 jaar de tijd gehad om een stabiele club neer te zetten, maar dat hebben ze nagelaten. We hebben extreem zwakke bestuurders gehad, voornamelijk de laatste jaren. Die Spors en Schmedes als TD’s zonder ook maar enige ervaring waren het dieptepunt van de bestuurlijke malaise. Wat een geld is daar uitgegaan naar waardeloze spelers en alle goede spelers die we wel hadden zijn gratis vertrokken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren