Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse valt terug op eigen jeugd: ‘Zijn zaak ligt bij de directie’

Laatste update:

Vitesse-trainer Rob Maas kan zondag geen beroep doen op Kevin Diks, Maikel van der Werff, Arnold Kruiswijk en Sheran Yeini. Het zorgt ervoor dat de oefenmeester de jeugd een kans geeft in de wedstrijd tegen FC Utrecht.

/

“We missen drie basisspelers. Dat is natuurlijk zonde. Maar we hebben voldoende spelers om dit op te vangen. Twee talenten uit de eigen jeugd krijgen de kans zondag. Thomas Oude Kotte en Julian Lelieveld starten in de basis”, verklapt de oefenmeester via de officiële kanalen van Vitesse.

Het thuisduel met FC Utrecht is voor beide partijen belangrijk met het oog op deelname aan de play-offs voor Europees voetbal. “Het is voor het eerst dat we het niet meer in eigen hand hebben. We moeten winnen. Voor beide ploegen zijn de belangen groot. Kijken wie er zondag als sterkste uit de strijd komt.”

Kelvin Leerdam
Maas heeft niet overwegen Leerdam weer bij de selectie te halen, zo blijkt uit een opmerkelijk gesprek met een journalist van Voetbal International. De kwestie-Leerdam ligt volgens Maas ‘bij de club’. “Ik stel Lelieveld op en niet Leerdam. De zaak Leerdam ligt bij de directie. Ik heb besloten Lelieveld op te stellen. Ik heb Leerdam niet bij de selectie gehaald, dat is mijn antwoord”, aldus Maas.

Vitesse moet vaker naar de eigen jeugd kijken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap niet dat je met zoveel afwezigen een Leerdam niet terughaalt. Geloof sowieso nooit in die zogenaamd onwerkbare situaties dat je iemand definitief afschrijft vanwege gedrag. Je hoeft elkaar niet te mogen om professioneel te kunnen werken.

29 april 2016 om 14:16

Omdat Leerdam naast het conflict ook een waardeloze instelling heeft in het veld dit seizoen. Ik snap de keuze voor Lelieveld volkomen van Maas! Hier heeft ie een keer gelijk.

29 april 2016 om 15:15

Maas Als je ballen had gehad dan had je v Leerdam erbij gehaald .

29 april 2016 om 14:23

Leerdam er nu bij halen omdat je veel afwezigen hebt is natuurlijk ook een verkeerd signaal. Dan ondermijn je direct je eigen beleid. De breuk die geforceerd is, is definitief. En voor Leerdam is er geen toekomst meer bij Vitesse. Dan zie ik liever een gemotiveerde eigen jeugdspeler een kans krijgen zich te laten zien dan een speler zonder toekomst bij de club waarvan je niet zeker bent dat die er voor de volle 100 procent voor gaat, bewust of onbewust.

De zaak ligt bij de directie.. En hij heeft zelf besloten Leerdam niet bij de selectie halen en dat was zijn antwoord? Waar heeft de man het allemaal over?

Deze man is hopelijk aan een van zijn laatste wedstrijden bezig als leidinggevende. Ik hoop uiteraard op een goed resultaat als supporter, maar het zou ook niet slecht uitkomen als we helemaal geen play-offs halen, dan zijn we ook van dit arrogante mannetje verlost.

De zaak ligt bij de directie, maar maas heeft zelf besloten hem niet bij de selectie te halen......Europees voetbal halen lijkt mij hoofdzaak. Conflict met vertrekkende speler lijkt mij bijzaak. Nog twee wedstrijdjes en dan zit dit verloren seizoen erop.

Met ons kan het toch niet meer slechter, dus waarom niet? Gewoon eens kijken wat deze jongens nu echt kunnen. Misschien verdienen ze een paar wedstrijden meer en staan ze volgend jaar in de basis. Kleine kans, maar positief blijven he?! Volgend jaar nieuwe trainer en dan komt alles wel weer goed toch?

Hopelijk mag de eigen jeugd volgend seizoen ook vaker meedoen en niet alleen uit noodzaak. Ik ben ervan overtuigd dat er nu al genoeg rondloopt dat niks minder is dan die Chelsea boys die ieder jaar met veel bombarie binnenkomen en zelden wat toevoegen.

Dat wordt een makkie voor Utrecht dus. Vitesse was al niet echt goed in vorm, nu helemaal minder kans tegen Utrecht.

Utrecht zal daardoor ook wel 4de worden en direct Europa in gaan. En AZ zal wel play-offs moeten doen.

29 april 2016 om 19:23

Zou zo maar kunnen maar ik vind dat Maas nu noodgedwongen de bijna perfecte opstelling neer heeft gezet, ik weet dat Lelieveld en Oude Kotte bij de beloften vaak de absolute uitblinkers zijn en zij zullen juist voor onbevangenheid en spelvreugde zorgen waardoor er juist een vonk naar de rest kan overslaan, mij bevalt deze opstelling wel maar door toeval dus geen verdienste van de nog steeds totaal ongeschikte Maas.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren