Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse start voortreffelijk met overtuigende zege in Slovenië

Laatste update:

Vitesse is donderdagavond uitstekend begonnen aan de groepsfase van de Conference League. De ploeg van Thomas Letsch rekende in Slovenië overtuigend af met NS Mura. Het verschil werd gemaakt door doelpunten van Sondre Trondstad en Danilho Doekhi en had nog veel groter kunnen zijn, als Vitesse beter met de vele kansen was omgesprongen. De Arnhemmers staan bovenaan in de groep, nadat Stade Rennais en Tottenham Hotspur (2-2) de punten deelden.

Tannane kreeg voor het eerst in vier wedstrijden een kans in de basis bij Vitesse, terwijl ook Riechedly Bazoer zijn opwachting vanaf het begin maakte. Rechtsback Eli Dasa ontbrak vanwege de joodse feestdag Jom Kipoer en werd vervangen door Romaric Yapi. De wedstrijd begon met een hoogstandje van Tannane, die met een rabona voorzette op Nikolai Fredriksen. Zijn kopbal ging net over. Daarna volleerde Maximilian Wittek in vrijheid recht op doelman Matko Obradovic. Zelf gaf Vitesse één grote kans weg in de eerste helft: bij een vrije trap zag de defensie Jan Gorenc over het hoofd, die over kopte.

Vitesse had voor het overige duidelijk het initiatief en dat resulteerde na een half uur in het openingsdoelpunt. Het eerste schot van Tronstad kwam via de voet van een tegenstander en de rug van ploeggenoot Matús Bero fortuinlijk opnieuw voor zijn voeten, waarna de Noor de bal met buitenkant links binnen schoot: 0-1. Daarna probeerde Tannane het met een hard afstandsschot, dat door Obradovic weg werd getikt.

Na rust kreeg Vitesse opnieuw grote kansen. Fredriksen kopte eerst recht op Obradovic en wist de bal even later niet op doel te mikken na een goede voorzet van Yapi. Bero zag een kopbal onder de lat uit getikt worden, terwijl Tannane met een schitterend schot van afstand de lat raakte. Uiteindelijk viel de verdiende treffer voor de Arnhemmers uit een hoekschop, binnengekopt door Doekhi: 0-2. Vitesse kreeg veel ruimte om een derde doelpunt te maken, maar sprong daar erg slordig mee om.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi resultaat voor Nederland en Vitesse. Het was geen hoogstaande pot maar de puntjes zijn binnen. Die baden kan er geen kut van en Schubert is wel heel onrustig aan de bal, dat moet er echt uit. Doekhi is wel echt een wapen met zijn kop en verdedigend ook gewoon top. Vitesse heeft overall echt een leuk team! Spurs en Rennes zijn op papier natuurlijk te sterk maar denk dat Vitesse echt nog wel kan verasssen. Mura daarentegen gaat met 0 punten onderaan eindigen.

16 september 2021 om 20:54

Wie is baden?

16 september 2021 om 20:59

De spits van Vitesse. Nikolai Baden Frederiksen

16 september 2021 om 21:04

Nee, het enige wat Baden heeft is een heel hard schot, maar voetballen kan hij niet. Had de hoop aangezien hij 18 keer gescoord had in Oostenrijk, maar helaas. Schubert is een keeper met hele goede reflexen, maar hij is onzeker bij hoge ballen en een gevaar met meevoetballen. Weet nog niet wat ik ervan moet vinden.

Wat betreft de verdere wedstrijden. Voor nu staan we bovenaan, hopelijk kunnen we wat punten wegsprokkelen bij Rennes en Tottenham, misschien onderschat Tottenham ons en sturen ze een B-team bijvoorbeeld. Mura 2 keer winnen en één keer winst bij Rennes of Tottenham en je bent al heel ver wat betreft doorgaan. Voor nu genieten. Het was niet groots, met iets meer scherpte en minder ego voor de goal was het 4 of 5-0 geworden, maar goed. Winnen is winnen en punten zijn punten.

Lekker gedaan Vitesse! Het kan een prachtige week worden voor NL voetbal!

16 september 2021 om 20:59

Inderdaad. Nu virtueel voor seizoen 22/23 op 1.3 punt achter Frankrijk en 3.2 punt achter Portugal. Hopen dat na het gelijkspel van Feyenoord (helaas geen winst) en zeges van Ajax en Vitesse ook PSV en AZ resultaten kunnen boeken! Braga, Marseille en Rennes vandaag, na eerder puntverlies van PSG, Lille, Benfica, Sporting en Porto. Meer van zulke weken alsjeblieft!

Netjes gedaan van Vitesse, prima. Mura was van een bedroevend niveau maar genoeg Nederlandse clubs erover zien struikelen...

Ik hoop wel voor Vitesse dat ze een betere spits gaan halen. Niet 1 waarvan je zegt "dat is een aardige spits".

16 september 2021 om 21:06

Precies. Tegen Dundalk verspeelde Vitesse de winst in de voorronde en ik heb genoeg Nederlandse clubs bij dit soort wedstrijden met 0 of 1 punt weg zien lopen helaas. Groots was het niet, maar winnen is winnen.

Hopelijk krijgen we inderdaad nog een goede balvaste doelpuntenmaker naast Openda. Denk dat je dan een goede combinatie hebt met de bewegelijkheid van Openda. Helaas denk ik dat we dit seizoen niemand nieuws meer erbij krijgen. Gaat alleen maar minder worden denk ik.

16 september 2021 om 22:55

Openda is inderdaad bewegelijk en dat kan wel werken in die formatie van Vitesse. Want ook Openda kan qua doelgerichtheid mij niet bekoren.

De eerste punten van vanavond zijn binnen zeer mooi. Mura is natuurlijk gewoon niveau KKD maar het is wel een horde die je moet pakken. Rennes en Tottenham gelijk is ook wel lekker voor de poule en geeft Vitesse in ieder geval een goede uitgangspositie zo na de eerste wedstrijd.

Dit was niet heel goed. Tannane was prima. Baden Frederiksen is echt geen geweldige spits en vooral keek ik maar een NK Mura dat puntloos deze poule gaat afspelen. Lucky eerste goal van Tronstad, prima tweede goal van Doekhi maar vooral veel te weinig doelpunten. Het was een oefenpotje. Meer niet. Hoe heb ik dit uitgezeten?

16 september 2021 om 20:43

Ik had ook wel iets meer ambiance verwacht bij de kampioen van slovenië.. maar goed, wel de punten voor Nederland.

16 september 2021 om 22:24

Ze speelden niet in eigen stadion, dat zal er vast ook wel mee te maken hebben.

17 september 2021 om 06:12

Dat ook inderdaad. Er waren meer spelers dan toeschouwers

Prima overwinning, jammer van de gemiste kansen.

Mooi! Eerste van hopelijk 3 overwinningen vanavond.

De punten stromen binnen

Als we een goede spits hadden, dan was het 0-4/5 geworden. Vitesse veel beter, dat Mura kan er niet veel van. Lekker om met 3 punten te beginnen!

Poeh in de Europa League is Vitesse echt veel overtuigender. Wat een overmacht hadden ze….

De co-efficiëntie punten stromen binnen voor Nederland! Nu PSV en AZ doorpakken! En doooorrr!!

Gaat lekker hoor met nederlandse clubs. Tegenstander was 3x niks, maar er waren tijden dat een utrecht vitesse etc heel naief speelden en zwaar afgaan tegen niks zeggende clubs. Straks nog psv feyenoord en az. Lets goooo

16 september 2021 om 20:48

Feyenoord is al geweest kerel

16 september 2021 om 20:50

Haha ja uiteraard.

Je ziet dat Vitesse met Tannane en Bazoer in de basis vaak toch gewoon het beste voor de dag komt

16 september 2021 om 21:37

Goh, mister open deuren of onzinnige controverse is er ook weer.

16 september 2021 om 22:06

Is dat geen paradox? Open deuren intrappen maar tegelijkertijd controversieel zijn

16 september 2021 om 22:21

Nee hoor, je doet het een of het ander. Het voegt in beide gevallen in ieder geval niets toe.

16 september 2021 om 22:29

nou, misschien kan ik dan nog wat leren van jouw revolutionaire reacties op dit forum

Heerlijk voor Vitesse en Nederland. Wat een afgrijselijk slecht team is dat NS Mura. Niveau KKD middenmoot. Tannane erg goed. Die Openda en Darfalou vielen matig in zeg. Vooral die laatste, die had de score nog wel wat op kunnen vijzelen.

Prima, had nog beter gekund qua score, maar dat boeit nu niet. Overwinning is gewoon het belangrijkste! Als ze in ieder geval 2x van Mura winnen, kunnen ze wellicht nog ergens stunten!

Goed gedaan! De wedstrijd was niet heel aantrekkelijk om te zien maar de 3 punten zijn binnen en dat is wel goed!

De andere uitslagen zijn ook best wel gunstig voor Vitesse!

Braga ook zojuist 2-1 verloren van Rode Ster gaat lekker zo.

Hoppa, strak bovenaan in de groep. Spurs beeft!

Wat een dramatische spits is die Baden Frederiksen. In de eredivisie ook nog helemaal niks laten zien. Met een aardige spits was het een nulletje of 5,6

Prima resultaat. Had misschien wel meer ingezeten. Volgende keer met Openda beginnen ipv Baden. Verder vond ik de tandem Tanane-ghobo verrassend en Yapi ook degelijk.
En wat is er aan de hand met Darfalou.. vorige seizoen had hij weinig kwaliteit, maar toonde hij veel inzet. Hij lijkt wel alsof hij er geen zin in heeft..

Twee keer winnen van Mura en het minimale is bereikt en dan hopen op een stunt in een van die 4 zware duels. Goed gedaan Vitesse, ga zo door!

Lekker Vitesse! Puntjes binnen! Geen Nederlandse club verloren in Europa. Toch wel lekker. Is weleens anders geweest

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren