Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse reist eind juli naar Engeland voor interessante oefenwedstrijd

Laatste update:

Vitesse speelt op zaterdag 30 juli een oefenwedstrijd tegen Newcastle United. De Arnhemmers maken op de officiële website bekend dat zij aan het einde van volgende maand naar Engeland reizen op St. James Park in actie zullen komen. De wedstrijd begint om 16.00 uur Nederlandse tijd.

De oefenwedstrijd tegen Newcastle is voor Vitesse het laatste oefenduel voordat de Eredivisie begint. The Magpies degradeerden in het afgelopen seizoen uit de Premier League, maar hebben nog steeds een erg interessante selectie. Rafael Benítez is de coach en de Nederlanders Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita, Siem de Jong en Georginio Wijnaldum staan onder contract bij Newcastle.

De vraag is natuurlijk wel of dit eind juli nog steeds het geval zal zijn; vooral voor Wijnaldum is er veel belangstelling, al is dit nog niet concreet. Vitesse maakt tevens bekend dat het op zaterdag 16 juli een oefenwedstrijd zal spelen tegen Rubin Kazan, in Slovenië. Op donderdag 21 juli oefent Vitesse in het GelreDome tegen West Bromwich Albion en op zaterdag 23 juli wacht vervolgens FC Porto.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie oefenduels zo tegen Oostende, Newcastle, Rubin Kazan, WBA en Porto. Toch nog een beetje 'europees voetbal' dit jaar.

Doet Vitesse toch goed. Oefenen tegen aansprekende tegenstanders is toch een stuk waardevoller dan een paar potjes tegen amateurs.

Yes, een sparring tussen mijn 2 favoriete clubs. Even kijken wat de mogelijkheden zijn om er naar toe te gaan..... #leuk

23 juni 2016 om 12:20

Wie zal je supporten?

23 juni 2016 om 12:25

Gewetensvraag....

Uiteindelijk toch Vitesse denk ik, maar als Nufc wint is mijn dag ook helemaal goed hoor !!

Mooie oefenwedstrijden. Daarnaast is de selectie eigenlijk al compleet. Er komen misschien nog wat Chelsea huurlingen de komende tijd. Hoop in ider geval dat baker terug komt.
Nathan is er sowieso bij.
Met navarone Foor en 6 jong vitesse spelers mooie selectie. Al hoopte ik wel op een scorende spits en een linksachter.
Leerdam sluit weer aan en zangh kan zich misschien gaan bewijzen.

23 juni 2016 om 13:37

Baker is zeker dat die nog een seizoen blijft!

Ik verwacht een spannende wedstrijd!
Beide teams zijn wel heel goed ondanks Newcastle United degradeerde.
Ik denk dat Vitesse zal winnen met 2-1.

Leuk! Bolton twee jaar terug was ook beregezellig. Helaas gaat er van m'n vriendengroep nog niemand, dus ik moet nog even iemand zo gek zien te maken om mee te gaan. Alleen is ook maar zo saai

De wedstrijden tegen West Bromwich Albion en FC Porto (21/23 juli) zijn overigens onderdeel van een toernooi waar ook PSV aan meedoet en dat door Fox Sports wordt uitgezonden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren