Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse moet na winterstop weer ‘geil’ zijn: ‘De standaard is Ajax-uit’

Laatste update:

Vitesse kende een wisselvallige eerste seizoenshelft en bezet momenteel de achtste plaats in de Eredivisie, met 24 punten uit 17 wedstrijden. Met name de weinig attractieve speelstijl van de Arnhemmers leverde de nodige kritiek op. Guram Kashia is ervan overtuigd dat het na de winterstop beter zal gaan met Vitesse.

“Het gaat allemaal om energie. En die is weer terug. Voor ons was de winterbreak zalig”, zegt de aanvoerder van de Arnhemmers in gesprek met de Gelderlander. Kashia constateert dat de fitheid terug is bij Vitesse. “Ik voel een zindering in het team. De trainer is nu niet de hele tijd alles aan het corrigeren. Dat is een goed teken. Dat betekent dat de uitvoering alweer beter is.”

De verdediger stelt dat de wedstrijden in de Europa League zwaar waren voor Vitesse. “De standaard is voor ons het niveau van Lazio-thuis. Of Ajax-uit. De laatste maand was de energie er niet. Ik heb het zelf gevoeld. Ik kon niet meer honderd procent herstellen. Dan haal je gewoon je niveau niet meer”, verklaart Kashia. Hij haalt een uitspraak van Louis van Gaal aan om te onderschrijven dat in 2018 de ommekeer zal volgen voor Vitesse.

“Hij zei: Voetballers moeten geil zijn. Dat maakt een team pas goed. Wij zijn geil. In de goede zin van het woord. Wij gaan straks echt vooruit”, stelt de Georgiër. Hij krijgt bijval van ploeggenoot Bryan Linssen, die een verklaring heeft voor het weinig attractieve spel van de Arnhemmers. “Tegen ons zakken veel teams ver in. Wij moeten een manier vinden om daar doorheen te komen. De amusementswaarde ligt niet alleen bij ons.

Denk jij dat Vitesse na de winterstop beter zal presteren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan zullen ze toch anders moeten gaan spelen en nieuwe keeper linksbuiten en tweede spits erbij anders wordt het niks!!! Ga eens goed scouten want daar lopen we vet achter!! Ik heb nog nooit zon slecht vitesse gezien zonder bezieling !!

9 januari 2018 om 14:07

Dan ben jij denk ik niet zo oud? In 2011 ontliepen ze op het nippertje nacompetitie. Dit was pas een slecht seizoen zonder bezieling.

9 januari 2018 om 14:31

Was nog meer bezieling in het team dan dit dus gaat niet om resultaat maar ik heb het over het voetbal wat ik kijk op de tribune

9 januari 2018 om 14:31

Was nog meer bezieling in het team dan dit dus gaat niet om resultaat maar ik heb het over het voetbal wat ik kijk op de tribune

9 januari 2018 om 14:24

Dat heeft volgens mij eerder met de trainer dan met de selectie te maken. Vitesse heeft een behoorlijke selectie maar, een trainer die teveel handelt uit het principe 'op hoop van zege'. Spelers worden niet beter onder Fraser en er zit totaal geen lijn in het spel. Hetzelfde probleem had hij destijds bij Ado. Met een redelijke selectie maakte hij het zichzelf te vaak onnodog moeilijk in wedstrijden. Vorig jaar de beker gewonnen maar, volgens mij weet hij nog steeds niet hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen.

9 januari 2018 om 19:36

Dan kom je nog niet zo lang bij Vitesse. Onder Ferrer was het nog veel erger en ook in de jaren voor de overname was het vaak niet om aan te zien...

Hopen dat we weer van Vitesse kunnen gaan genieten de tweede seizoenshelft. Want op basis van deze selectie staan ze volgens mij te laag. Wel makkelijk om te zeggen van Linssen dat de amusementswaarde bepaald wordt door twee ploegen. Als je kijkt wat voor aanvallende spelers bij Vitesse zitten, dan snap ik kleinere ploegen als Excelsior of een Roda wel dat ze zich laten inzakken. Een punt pakken tegen Vitesse is dan hartstikke goed. Dus ja laat het maar zien, zijn grootte woorden van beide heren.

Iedereen heeft genoten van de thuis wedstrijd tegen Lazio , haddenz e gewoon moeten winnen , Ajax uit waren ze ook heer en meester , maar door psv worden ze afgedroogd , Feyenoord was niet om aan te zien van beide kanten , nac ( 1e wedstrijd was ook leuk) , wat linssen zegt klopt ook ! Als je als aanvallende ploeg tegen ploegen komt die terug zakken is het spel saai

9 januari 2018 om 15:58

Heer en meester tegen ajax? Het spel was bedroevend van vitesse. Het is maar dat ajax nog bedroevender was, maar vitesse was voetballend die dag ook om te huilen

Veel geil getinte berichten de laatste tijd eerst van hooijdonk en nu dit weer

Ik weet niet hoor maar speelde Vitesse de laatste wedstrijd voor de winterstop uit bij PSV niet 5-3-2 ? Dan kom je niet om te voetballen maar voor countervoetbal en wellicht een stiekem puntje. Dus als weer kleinere clubs dan Vitesse dat doen dan moeten ze zelf niet gaan roepen dat je 2 ploegen nodig hebt om de amusementswaarde hoog te houden als ze zich zelf ook ingraven

9 januari 2018 om 13:45

Ja coaches zeggen wel vaker dat ze komen om te voetballen voor de drie punten terwijl ze zich in een verdedigend systeem met 5 man achterin op de 16 zetten. Cocu zei het laatst in Amsterdam bijvoorbeeld ook nog. PSV hoort dit mijns inziens nooit te doen en ook ploegen als Vitesse zouden tegen het gros van de tegenstanders (en thuis eigenlijk altijd) het spel moeten willen maken en niet op een punt spelen.

Sorry hoor, maar als je voor de winterstop loopt te klagen dat de selectie niet fit is de laatste maand, is dat toch wel ernstig. Vitesse speelt het hele seizoen al wisselvallig, niet alleen die laatste maand.

Ik heb vooral het idee dat er geen balans is. Individueel best leuke spelers, maar het is geen geheel. Ook snap ik niet waarom Castaignos speelt. Hij is niet dermate goed dat hij heel veel toevoegt aan het voetbal in een ploeg en rendement heeft hij niet.

Wanneer Vitesse de kern nou eens bij elkaar houdt, denk ik dat ze misschien wel goed kunnen gaan presteren. Ben persoonlijk wel een Vitessefan, dus gun ze dan ook het beste. Maar de wisselingen zijn mijn te veel.

9 januari 2018 om 19:44

De wisselingen in de opstelling door Fraser bedoel je neem ik aan? De selectie is immers weinig veranderd dit jaar.

Ik vind zelf dat Fraser veel te weinig uit deze groep spelers haalt. Voor Vitesse zijn doen hebben ze een meer dan prima selectie die zichzelf bij de top-5 zouden moeten kunnen spelen.

Wellicht dat ze zich nu beter kunnen focussen op de competitie nu ze uit de Europa League liggen.

Consistent en attractief zijn heeft ook met kwaliteit te maken. Daarom is de Eredivisie ook zo onvoorspelbaar en kan iedereen in principe elke wedstrijd winnen of verliezen. Ze hebben een leuke selectie en zouden het meerendeel van de wedstrijden aan de goede kant van de score moeten zitten. Vorm van de dag is behoorlijk bepalend. Als de neuzen allemaal dezelfde kant op staan, zie ik ze best een goede tweede seizoenshelft draaien. Met inderdaad uitschieters zoals Lazio-thuis of Ajax- uit.

Dan zullen ze eerst eens met hun voeten moeten gaan spelen en niet alleen met de mond. Die praatjes van onze vedetten ken ik nu wel, laat het eerst maar eens zien dat jullie het wel kunnen. Tot nu toe was het namelijk vaak niet om aan te zien, en dat lag echt niet alleen aan terugzakkende tegenstanders...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren