Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse moet capaciteit Gelredome noodgedwongen terugbrengen

Laatste update:

Vitesse heeft het aantal zitplaatsen in het Gelredome teruggebracht van 26.600 naar 25.000. Algemeen directeur Paul van der Kraan laat in De Gelderlander weten dat de verdwijnende stoeltjes eigenlijk al onverkoopbaar waren.

Zo moet Vitesse plaatsen schrappen naast het uitvak op de Noordtribune. De reglementen van de KNVB verplichten de club deze vrij te houden om aanvaringen tussen thuisfans en bezoekende fans te voorkomen. Ook op de Oost- en Zuidtribune verdwijnen plekken vanwege in de weg hangende videoschermen of gezichtsbelemmerende palen.

Volgens Van der Kraan is het verkleinen van de capaciteit dan ook een formaliteit. “Deze situatie was al langer zo, maar we hebben nu besloten om dat ook aan het grote publiek te laten weten”, zegt de beleidsvoerder in de regionale krant.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch .... al zou het logischer zijn om daar een stadion te hebben voor 15000 man, groot genoeg, ben geen vitesse supporter, maar vind het zonde om op tv te zien dat de Gelredome maar half gevuld is, de jaren dat deze helemaal gevuld was, en clubs bang waren om naar Vitesse te gaan komen denk ik nooit meer terug, toch best wel zonde !

28 december 2009 om 15:28

Stadion van 15 000?
Dat zal toch echt niet gaan passen, aangezien er hier gemiddeld 17 000 mensen per wedstrijd komen..

28 december 2009 om 15:37

Klopt misschien wel idd, tegen Ajax wel 23000 en tegen RKC toch echt 11000 ofzo, maar je hebt gelijk dan hoor, das idd gemiddeld 17000 ! Beetje een open deur intrappen of niet, jij vind als vitesse supporter toch ook dat het Gelredome veel te leeg is ??? geen stadion in Nederland heeft 9600 plekken over hoor per wedstrijd, er vanuitgaande van jou 17000 ! En om over dat verhaal van 2,50 per kaartje al helemaal niet te beginnen, maar goed objectief iets posten is lastig

28 december 2009 om 15:45

Vitesse- Rkc

Competitie: Eredivisie (nederland)
Stadion: Gelredome, Arnhem (nederland)
Toeschouwers: 16045
Scheidsrechter: Bas Nijhuis
Datum: 19-09-2009 19:45
Status: Einde wedstrijd

Dus leer de feiten kennen...

28 december 2009 om 15:48

Wat zwam jij nou met je 11000. Er zijn jaren geweest dat er gemiddeld 25000 kwamen. Laatste jaren is het minder geworden maar kan ook weer oplopen door beter beleid en prestaties. Dus 15000 zal te weinig zijn.

28 december 2009 om 15:53

Ik onderbouw alles met keiharde feiten, jij loopt hier gewoon onzin te verkopen..

En die actie, waar jij het over heb.

-per tribune (en alleen voor seizoenkaarthouders), 1 aangewezen wedstrijd, mochten ze mensen meenemen voor 2.50

28 december 2009 om 15:54

Geloof mij nou, er komt nooit een beter beleid meer bij Vitesse (wie gaat dat doen) en dus blijven de prestaties ver achter de doelstellingen, ze deden het heel aardig soms in Europa, dat gaan ze gewoon nooit meer halen, daar mag ik toch mijn mening over geven of niet dan ?

28 december 2009 om 15:57

Overigs klopt het dat het stadion te groot is, maar waar ik je op wijs is dat je het verschrikkelijk overdrijf!

Overigs, bij Roda is het stadion procentueel slechter gevuld dan bij Vitesse.

28 december 2009 om 16:00

Dat je Vitesse niet moet, intresseert me helemaal niks,
ik reageer alleen op jou onzin over Vitesse.

Je mag je mening geven, maar als jij gewoon onzin loopt te verkondige
dan reageer ik daar op ja!

En over ons bestuur? Volgens mij is het harstikke duidelijk dat wij als Vitessesupporters niet blij met hen zijn.

28 december 2009 om 16:05

Mee eens, ook al zo´n drama daar, kortweg teveel betaald voetbalclubs, op zn kleind stukje Limburg .... ook in Europa gespeeld, en zelf Milan weggespeeld in San Siro, met een geweldig doelpunt van Roda .... maar ook dat gaat niets meer worden in Kerkrade

28 december 2009 om 16:07

Ik ga denk ik stoppen met reageren op jou posts, want in geen van mijn post staat dat ik Vitesse niet moet, ik heb er een mening over ... that´s all, je bent wel erg fel op een maandag middag zeg !

28 december 2009 om 16:13

Ik ben fel omdat jij met getallen komt die bij langena niet kloppen.
Ik zeg gewoon dat als je de feiten niet check, je ook niet moet doen alsof
je ze weet, 11 000 of 16 048 is natuurlijk een aardig verschil.

Overigs als je post aanpast, dan lijken mij reacties idd wat overdreven..

28 december 2009 om 16:16

Je kent de feiten niet?
Jij gaat van alles uit wat de media zegt.
Vitesse heeft een te groot stadion ja.
Als Ajax een stadion heeft van 90.000 man, zit ie toch ook nooit vol?
Dus jongen, verdiep je eerst maar is in Vitesse ipv onzin lulle.

28 december 2009 om 16:18

@varnhem: Ik kan je eingszins wel begrijpen maar je reageert wel erg fel. Ieder jaar komen er steeds minder mensen op de wedstrijden van Vitesse af. De club heeft moeite met overleven en draait totaal niet meer. Je kunt je frustraties beter uiten op de zogenaamde succes supporters die niet meer in het stadion zitten.

ON: Vitesse slaat zo toch 2 vliegen in 1 klap. Minder kosten en de plekken met minder goed zicht gaan weg. Lijkt me een slim idee.

28 december 2009 om 16:29

Zoals ik al aangaf, lijken mijn reacties idd te fel, maar hij heeft wel zijn post aangepast nadat ik gereageerd heb.

Ik vind gewoon dat als je de feiten niet ken, je uit moet kijken met wat je zegt. Wat hij riep was gewoon grote onzin..

Ik werd overigs pas echt fel na deze opmerking:
Klopt misschien wel idd, tegen Ajax wel 23000 en tegen RKC toch echt 11000 ofzo, maar je hebt gelijk dan hoor, das idd gemiddeld 17000 ! Beetje een open deur intrappen of niet

Waarmee hij mij gewoon wilde wegzetten als de gene die de feiten verdraaide, (maar zoals je gezien heb, verdraaide ik helemaal niks)

Dat het hier leger is klopt.. Dat het bestuur daar de schuldige aan is, klopt gedeeltelijk. Dat er successupporter weg zijn, klopt ook, maar die mis ik niet.. Met een beetje geluk voor jullie verruilen die Alkmaar aan het eind van het seizoen voor Ajax

28 december 2009 om 17:09

Beetje kinderachtig om ineens zo over Ajax te beginnen niet? Vitesse zit geen potentie meer in, steeds minder supporters, beleid is waardeloos. Het zit in een neerwaartse spiraal.

28 december 2009 om 17:19

@ Lunny: Varnhem zegt alleen maar dat er een overeenkomst is tussen de succes supporters van de betreffende clubs. Dus vind ik het kinderachtig dat jij je in de discussie moet mengen zonder even goed te lezen.

28 december 2009 om 18:58

Leg uit :D Want jij weet het wel zo goed blijkbaar

28 december 2009 om 19:22

Je geeft het zelf al aan in jou reactie, geweest ja dus de tijden zijn helaas veranderd in het nadeel van Vitesse.

28 december 2009 om 19:34

Dat de mensen, die toen wij succes hadden hier zaten nu in Alkmaar zitten, waar het nu als een kaartenhuis in elkaar zakt, dus als Ajax een zeer goede 2de seizoenshelft heeft ze zomaar richting Amsterdam kunnen trekken..

Al was het meer een geintje, ik zie sowieso niet in wat er kinderachtig aan is, en zeker geen aanval op Ajax.

Jou reactie daarin tegen is een aanval op Vitesse.. Enkel alleen omdat je niet even nadenk.. Zonde

Dus eigenlijk geen nieuws en een onterechte titel van dit bericht, omdat de situatie al zo was. Ach ja geen nieuws is dus goed nieuws?

Denk ook niet dat het iemand zal opvallen in het Gelredome, blijven, gezien de lage bezoekersaantallen, genoeg lege plekken over.
Blijft jammer dat een groot stadion maar voor de helft gevuld is, met het verwijderen van die stoeltjes lijkt het misschien wel iets minder leeg...

28 december 2009 om 16:12

Die stoeltjes zitten op plaatsen die je op tv toch al nauwelijks in beeld ziet dus echt een verschil zal er niet zijn voor de tv-kijker. Als Vitesse dat wel had willen maken had ze de extra stoeltjes die voor de ek voor de oost-tribune (de lange zijde die altijd op tv te zien is) geplaatst zijn weg moeten halen. Nu zit daar vrijwel niemand (enkel begeleiders van de rolstoelers op de rollerside zitten daar) omdat deze plaatsen niet verkocht mogen worden omdat die extra plaatsen niet gebruikt mogen worden van de brandweer. Helaas wil Gelredome dat niet omdat deze stoeltjes bij concerten blijkbaar wel ineens gebruikt mogen worden. Haal deze plekken weg en je hebt op het oog al heel wat minder lege plaatsen...

Ik kan een lichte glimlach niet onderdrukken... de toegangsprijzen verlagen tot e. 2.50 hielp ook al niet en nu dit...

Nou ja, dat zijn in ieder geval een stuk minder lege stoeltjes.

On: Het blijkt maar weer eens dat 'het Gelredome' voor Vitesse een foute stap geweest is. Thuiswedstrijden die verzet moeten worden omdat Marco Borsato moet optreden, dalende toeschouwersaantallen, het bestuur wat er 24/7 een zooitje van maakt etc. etc. Jammer, erg jammer...

28 december 2009 om 15:43

De Gelredome is voor Vitesse absoluut geen fout geweest. Als je kijkt naar de succesjaren zat er altijd zo'n 22000 man. Als de originele plannen van Aalbers door waren gegaan was Gelredome nog beter geweest voor Vitesse. Hij wilde Stadion Gelredome en Vitesse onderbrengen in een holding waardoor ook Vitesse zou profiteren van opbrengsten van concerten etc. Aalbers is hierin echter tegengewerkt door verschillende partijen, waardoor dit uiteindelijk niet gelukt is.

Wat ik ook nog even wil toevoegen is dat de Gelredome ook nooit volgens de plannen van Aalbers is gebouwd. De hoeken zouden van glas moeten zijn met achter elke hoek een cafe met een ander thema. Dan zou het voor het eerst in de wereld mogelijk zijn geweest om live vanuit een cafe een wedstrijd te kijken. Helaas is dit ook niet door gegaan.

28 december 2009 om 16:15

Die toegangsprijzen waren enkel voor seizoenkaarthouders die op die manier bij 1 vantevoren bepaalde wedstrijd een niet-seizoenkaarthouder voor een laag bedrag kennis kon laten maken met Vitesse. Je moet nu dus niet doen alsof Alle prijzen zo laag zijn. Ik denk dat als dat het geval was het echt wel vol gezeten had...
Maar ja, getuige jouw clubvoorkeur verbaasd jouw ongefundeerde uitspraak me eigenlijk niet echt...

28 december 2009 om 16:24

Laat me aub fftjes mijn op-een-na-favorietste club een beetje plagen als het tegenzit. Mogen jullie volgend jaar weer een vrachtwagen zout komen brengen, okee?

28 december 2009 om 16:38

that's a deal... Er valt in gelderland altijd genoeg te jennen, dat valt wel op..haha

slaat echt nergens op, dan zie van die redenen om dat er gezichtsbelemmering is door schermen en palen?

dan ga je toch verder naar beneden zitten, plek zat !!!

28 december 2009 om 15:46

Als er toch plek zat is, dan maakt het ook niet uit, dat ze het aantal stoeltjes verkleinen!
Vind het jammer voor vitesse, dat het stadion nooit meer helemaal uitverkocht is.
Toch een mooi stadion om in te voetballen, denk ik.
Maar ach, bij Ajax is het ook alleen tijdens de klassiekers uitverkocht en zo zal het bij de rest ook wel zijn.

Idd, het zat toch al niet vol en het komt ook niet meer vol te zitten. Straks verlagen ze het nog tot 15000, dan nog zit het vol.

28 december 2009 om 15:31

12000?

Zoals gezegd, zitten er hier gemiddeld 17000, waar wil jij die 5000 laten?

28 december 2009 om 15:46

Leer jij de feiten maar eerst kennen..
Leuk jou praatjes, helaas niet even gecheckt!
Ajuuu!

28 december 2009 om 15:50

Ja terug gelezen. Je hebt je niet echt verdiept en lult maar wat.

” Zo moet Vitesse plaatsen schrappen naast het uitvak op de Noordtribune. De reglementen van de Knvb verplichten de club deze vrij te houden om aanvaringen tussen thuisfans en bezoekende fans te voorkomen”

het kan aan mij liggen maar staat er niet een enorme glazen wand tussen het uit- en thuisvak die precies die functie heeft?

Drogreden als je het mij vraagt...

Vitesse had minder ambitieus moeten zijn en meer realistisch.
20.000 was groot zat geweest voor vitesse denk ik, en dat wijst dit ook weer uit.

Ook is het niet heel erg handig om de regels van de knvb niet te volgen.

28 december 2009 om 15:37

Nou, af en toe is het Gelredome wel uitverkocht hoor. En dan is er een prachtige sfeer. Zoals vorig jaar nog... welke wedstrijd was dat ook al weer? O ja! FC Twente - Arsenal!

28 december 2009 om 15:40

Hahahahahaha, als ik een compliment kon geven dan kreeg je m !

28 december 2009 om 15:44

Waarbij er ook nog gigantisch veel kaarten verkocht moesten worden aan omwonenden omdat Twente het stadion zelf niet vol kreeg...

28 december 2009 om 15:47

Klopt ja, ik kom ook kaarten krijgen... Niet gegaan overigs..

28 december 2009 om 16:07

hehe, klopt... ik hoef namelijk geen kaartje te kopen, ik heb namelijk een seizoenkaart.

Toen we er met Utreg waren, zaten er maar 15000 in het stadion. Dus ze zouden nog veel meer stoeltjes kunnen schappen!!!!! Stil zijn ze daar toch altijd dus qua sfeer zou het ook niet egt uitmaken

28 december 2009 om 15:50

16 280 om precies te zijn! Dat het stadion wat aan de grote kant is, weten maar ga niet overdrijven..

28 december 2009 om 16:42

We dachten dat we het wel afkonden met dat aantal aangezien jullie er toch al waren. Helaas dus. We zullen we die fout niet meer maken. Toch jammer die opmerking van je als het utrechtpubliek maar 2 minuten geluid maakt tijdens de hele wedstrijd.

Ze moeten die pubers op de tribune naast het uitvak verplaatsen naar de lange zijde want daar is plaats zat.

als ze nou stoeltjes schrappen hebben ze ook wat meer geld over
voor hun eigen wat ze wle nodig hebben

28 december 2009 om 15:45

Het weghalen van stoeltjes kost meer geld dan de stoeltjes gewoon laten voor wat ze zijn... je reactie slaat wat dat betreft nergens op.

28 december 2009 om 16:09

Stoeltjes blijven ook gewoon, ze worden alleen niet meer verkocht.
Beteken dus dat mensen meer naar voren komen te zitten, en ziet het er dus automatisch voller uit..

Ach, die duizend stoelen. Het stadion is bij een Vitesse wedstrijd nooit uitverkocht geloof ik. Zonde voor Vitesse.

Vindt je het gek dat er zo weinig supporters zijn, Vitesse speelt al jaren beroerd....
De fans die er nu zitten zijn die-hard supporters!

zoveel maakt het niet uit
ook met topwestrijden is het nooit uitverkocht.
en mocht vitesse in de toekomst in de halve finale van de cl staan tegen barcelona pak je die stoeltjes er gewoon weer bij toch

Op een rijtje

------------bouwjaar---bouwkosten------capaciteit-... A'dam-arena-1993-1996--€96.000.000,00--51.000--- --€1.882.352,94
Gelredome---1996-1998--€70.000.000,00--26.000--- --€2.692.307,69
Parkstad----1999-2000--€40.000.000,00--19.000---- -€2.105.263,16
Rat-verlegh-1995-1996--€13.200.000,00--17.750--- --€743.661,97

Waar het momenteel slecht mee gaat hoef ik niet te vertellen.... lijkt mij.

28 december 2009 om 18:52

als ik zo kijk wil jij met de laatste waardes de kosten per stoeltje aantonen? echter is 70.000.000 dgedeeld door 26.000 geen 2,69 miljoen maar 2.692 euro en okee 31 cent.!!

Er verdwijnen dan wel 1000 zitplaatsten, maar er blijven alsnog 25.000 zitplaatsen over. dat is een mooi aantal voor een club in nederland lijkt me. Ik heb de VI Seizoensgids er eens even bijgepakt en gekeken naar de capaciteit van de stadions van de eredivisieclubs en vervolgens afgerond en gerangschikt van groot naar klein;

Ajax - 52.000
Feyenoord - 51.000

PSV - 35.000

Heerenveen - 26.000
Vitesse - 25.000
Utrecht - 25.000
Twente - 24.000
FC Groningen - 23.000

Roda JC - 19.000
Nac - 18.000
AZ - 17.000
ADO Den Haag - 15.000
Willem II - 15.000

NEC - 13.000
Sparta - 11.000
Heracles - 9.000
RKC - 8.000
VVV - 8.000

zou mooi zijn als alle clubs er ook daadwerkelijk minimaal 15.000 toeschouwers hebben zitten bij een wedstrijd.

Ik zie het probleem niet. 25.000 zitplaatsen is voor Vitesse ook meer dan genoeg.
Ik geloof dat ze de laatste jaren niet meer boven de 18.000 toeschouwers zijn geweest, ook niet tegen aartsrivaal Nec.
Het is dus zeker geen grote krimp van de capaciteit en dus echt niet van belang.
Het zou misschien nog beter zijn om nog nog minder plaats te hebben om zo de sfeer in het stadion beter tot zijn recht te krijgen. Je kunt beter een kleinere stadion goed gevuld hebben dan zo'n groot stadion met allemaal lege plekken.
Mocht Vitesse ooit weer eens Europees voetbal spelen dan maken die 1600 plaatsen ook niet het verschil.

28 december 2009 om 19:40

Tegen Ajax zaten er 23000 mensentja, en dat het tegen jullie niet uitverkocht is?veel Vitessenaren vinden die wedstrijd blijkbaar niet zo belangrijk als dat jullie hem vinden.en natuurlijk werken de verkooplimitaties (enkel 1 kaartje bijkopen per seizoenkaarthouder) ook niet echt mee....

Vitesse is in 1 stap te snel gegroeid, van Monnikkenhuize naar het Gelredome bleek een te grote stap. Resultaat is dat het qua belangstelling al jaren achteruit boert; de balon met verwachtingen was te groot opgeblazen. Wat Vites trouwens veel beter kan doen, is het uitvak opheffen. Nooit als uitsupporter zo slecht behandeld als daar, ze geven echt voor 100% de indruk niet blij met je te zijn als bezoeker, echt criminaliserend. Als de Schouder daar ook zo wordt behandeld begrijp ik de achteruitgang.

28 december 2009 om 18:18

Nou geloof mij, je wordt in Nederland als uitsupporter vrijwel nergens normaal behandeld.

28 december 2009 om 19:00

Bij Rkc had ik geen problemen hoor. Terwijl het toch een beladen wedstrijd was.

28 december 2009 om 19:44

Sorry maar als er iemand niet mag klagen bij Vitesse zijn het de uitsupporters wel. Overal in Nederland moeten de uitsupporters wachten op de thuissupporters behalve bij Vitesse. En dan vergeet ik nog te vermelden dat er bij opstootjes met uitsupporters die buiten het uitvak zitten en provoceren, meestal de reagerende Vitesse-supporter de klos is en het stadion uit gezet word...

28 december 2009 om 19:44

Ahja... Misschien omdat je komt als Necsupporters? Alles is zoveel strenger rond die wedstrijden.. Je moest eens weten hoe wij behandeld worden in Nijmegen..

Voor mij hoeft het ook niet allemaal zo overdreven.. Maar het zijn wel wedstrijden opzich, en niet te vergelijken met andere, minder belade wedstrijden

Logische keuze van Vitesse. In een halfvol stadion spelen, is niet erg motiverend voor de spelers. Misschien komt met het inkrimpen ook de sfeer terug in het stadion, want die is al jaren om te huilen. Een stel trommels en een arend helpen hier in ieder geval niet bij. Laat de mensen de sfeer brengen die vroeger aanwezig was op Monnikenhuize.

28 december 2009 om 19:47

Tja, wat betreft sfeer ben ik het met je eens. Echter, vaak proberen de vitesse-supporters het wel en hoor je als je op zuid zit de supporters ook vrij hard de ploeg aanmoedigen. O tv (en ook op bijvoorbeeld noord) komt dit echter nauwelijks over. Mij is ooit verteld dat dit mede door de hoeken en het dak komt en dat die geluid als het ware 'absorberen'. Mede hierdoor is Gelredome als concertlocatie bij artiesten juist heel erg geliefd maar om sfeer te maken is het verdomd rottig...

28 december 2009 om 20:04

Als je nou gewoon verteld dat het slim is van vitesse om het terug te brengen naar 25.000 omdat de reglementen van de Knvb dit de club verplicht (om aanvaringen tussen thuisfans en bezoekende fans te voorkomen). En kom dan gewoon niet aan met je het is niet motiverend voor de spelers, volgens mij heb je het stuk niet eens gelezen.

We moeten gewoon hopen dat er weer meer mensen naar het stadion komen. Als ze net zo spelen als 10 jaar geleden dan komen er wel 25.000 toeschouwers.

De hoeken zorgen er voor dat het niet doorgalm, Daardoor is het geluid zuiverde.
Tijdens concerten komt het geluid doormiddel van apparatuur overal, en heb je perfect geluid,

Tijdens wedstrijden moet het geluid vanaf 1 tribune komen, en dan zijn die hoeken een nadeel omdat het geluid zeg maar afgebroken word.

het kan aan mij liggen iedereen valt over vitesse en het aantal bezoekers per wedstrijd maar dat staat hier los van. het is een aktie van de knvb die doorgespeeld word naar het gelredome. dit gaat alleen over de rug van vitesse die het stadion afhuurd. en als het woordje vitesse voorkomt zijn er altijd weer van die flapdrollen die over het aantal toeschouwers per wedstrijd vallen. vitesse staat nog steed in de middenmoot wat betreft het aantal toeschouwers in de eredivisie, dus het kan altijd slechter en ik zal geen clubs noemen.

Dat aantal is gezien de positie van de laatste jaren helemaal niet zo slecht.
17 000 is voor een middenmoter veel netjes.. Bovengemiddeld zelfs, maar dat lijken de
meesten hier even te vergeten.

Dat de Dome is te groot is, klopt.. Maar de verwijten dat er weinig intresse is voor Vitesse overdreven, en uit de mond van sommige clubsupporters zelfs lachwekkend, omdat er daar gewoon minder zitten.

Echt tragisch om te constateren dat meer dan de helft met verkeerde informatie komt. Om van te huilen.

Wanneer Vitesse niet snel beter gaat presteren is binnenkort een stadion met een capaciteit van 10.000 toeschouwers nog te groot.

Vitesse is de enige club waar de supporters weglopen alle andere clubs kampen met overvolle stadions toch eigenlijk doodzonde want het is best een mooi stadion

28 december 2009 om 23:28

Raar dat er ook bij Willem 2, Roda en in iets mindere mate een groot aantal clubs in de jupiler league teruglopende toeschouwersaantallen zijn. Vitesse is dus zeker niet de enige club met dit probleem al heb ik het idee dat de club niet serieus lijkt te nemen waarom supporters afhaken. En nee, dit heeft bij de meesten Niets met de sportieve prestaties te maken maar meer dat de club gewoon ontzettend slecht met haar eigen supporters om gaat, communicatief dramatisch is en ook bestuurstechnisch fout op fout stapelt...

inderdaad beetje jammer dat zelfs de derby tegen nec niet vol zit..een stadion van 18.000 zou inderdaad genoeg zijn..en tegen alle vitesse supporters om de discussie te voorkomen,
dat zou ook groot genoeg zijn voor nec
(vz.: deze opmerking kan toch wel of niet?!)

Toch zuur, als club hoop je toch dat er elk jaar meer mensen komen, dat wodt nu toch moeilijker.

zodra de resultaten weer verbeteren en er europees gehaald wordt zullen de toeschouwers aantallen ook weer verbeteren is overal zo ook een ajax heeft met die harde feiten moeten ondervinden. nu met de nieuwe hoop Jol en zie een feyenoord met nieuwe hoop been zijn de verwachtingen en de resultaten toegenomen en de supporters aantallen. bij AZ zal je zien na een goed jaar dat ze ook liever voor de buis zitten. tja en dan de recesie niet iedereen is bereid om teveel te betalen voor een plek in het stadion terwijl ze voor 10 euro per maand extra het hele gezin voor de buis kunnen zetten bij eredivisie live. straks staan er in elke stadions tv's op de stoelen met dit was een supporter die nu thuis zit. gezinnetje op jaarbasis naar een stadion is toch gauw een 600 euro ben ik van de goedkoopste plaatsen uit gegaan.en je kan het geld maar 1 keer uitgeven.

wel jammer. maar op die plaatsen naast het uitvak mocht toch al nooit iemand zitten want er hingtoch een zeil overheen. k hoop dat het net zo gaat als vorig jaar alleen dan met europees voetbal. Er zit stijgende lijn in!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren