Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse knokt door: ‘Het is nu geen tijd om te klagen of te discussiëren’

Laatste update:
/

Vitesse heeft niet voor niets Hollywood aan de Rijn als bijnaam. Het is in het verleden vaak rumoerig geweest bij de Arnhemmers en dat is nu, door het winterse vertrek van trainer Peter Bosz naar Maccabi Tel Aviv, niet anders. Dit tot grote ergernis van Guram Kashia. De aanvoerder wil dat er weer over voetbal gesproken wordt in GelreDome.

“Eerder heb ik al gezegd dat het vertrek van Bosz niet goed was voor het team. Maar hij is weg, het heeft geen zin het daar nog over te hebben”, zegt de Georgiër in Voetbal International. “We hebben onszelf in deze situatie gemanoeuvreerd, maar we kunnen het ook weer omdraaien, dat weet ik zeker.”

Volgens Kashia moet alle neuzen vanaf nu dezelfde kant op. “De trainers, de spelers en de fans. Het is nu geen tijd om te klagen of te discussiëren. Want aan het eind van het seizoen willen we allemaal hetzelfde: succes en Europees voetbal.”

Denk je dat Vitesse dit seizoen in de top vijf eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Juist Guram, goed gesproken. Deze man is echt de leider van Vitesse, in alles binnen als buiten het veld.

Op en top professional. Wat een boegbeeld, een clubicoon aan het worden en hopelijk blijft hij onze aanvoerder tot aan zijn voetbalpensioen. Hij mag dan weleens een foutje maken in wedstrijden maar hij is wel een echte strijder, een aanjager en een voorbeeld voor de rest.

Prima reactie van kashia. Hij is ons boegbeeld. Ben blij dat hij weer speelt. Hoop dat tegen Heerenveen weer op zijn vaste plek staat.

10 februari 2016 om 17:01

Een echte aanvoerder. Kan genieten van deze man. Mocht hij bij jullie op de bank blijven (als jullie weer 4-3-3 gaan spelen) dan mag hij van mij Vlaar opvolgen.

Kunnen anderen binnen Vitesse een voorbeeld aan nemen! Forza Vitesse.

Kashia, captain of our army! Forza vites

Wordt niks met vitesse dit seizoen. Hebben absoluut geen betere ploeg als bijvoorbeeld NEC, AZ of Utrecht.

10 februari 2016 om 19:02

Dan nec wel hoor derest brn ik het met je eens.

10 februari 2016 om 19:03

Ben

10 februari 2016 om 19:33

Schei uit man, klasse betere selectie dan Utrecht, 2 klassen beter dan NEC. AZ is wel volwassener en constanter. Het voetbal is er ff uit na de winterstop, maar kan me niet voorstellen dat die kwaliteit de rest van het seizoen niet meer te zien zal zijn.

10 februari 2016 om 20:04

dat zien we aan de onderlinge resultaten en de ranglijst.
dogfather heeft dan ook gewoon gelijk

10 februari 2016 om 20:28

Het ligt eraan wat je onder ploeg verstaat. Qua selectie zou Vitesse gewoon bij eerste 4 moeten eindigen. En zal iedereen beamen dat Vitesse een kwalitatief betere selectie heeft dan Nec en Utrecht. Echter als ploeg, teamgeest, inzet etc wordt Vitesse door deze clubs momenteel afgetroefd.

10 februari 2016 om 21:01

maar als vitesse word afgetroefd zijn ze ook niet beter toch
ik zie het zo de nummers 1tm3 ajax psv feyenoord
en daarachter een grote groep clubs die voor 4 tm 9 strijden
vitesse utrecht groningen heerenveen az twente .
en die clubs lossen elkaar al jaren op en af dan is az een paar jaar de betere dan twente enz enz.

10 februari 2016 om 22:06

Ik zeg dat ze een kwalitatief betere selectie hebben. Verder heb je gelijk, al glijd Feyenoord ook steeds verder richting Vitesse, Utrecht, AZ etc. PSV en Ajax maken al jaren de dienst uit en dat gaat niet snel veranderen

10 februari 2016 om 20:10

Hebben absoluut wel een betere ploeg dan bv NEC. Ik denk zelfs op alle posities betere spelers. Mischien de spits niet, maar voor de rest op elke positie. Grappig dat heel veel zogenaamde kenners Vitesse als uitdager van Feyenoord zagen, en volgens sommige zelfs 100% 3e zou worden. Nu hebben ze verloren van AZ en Ajax uit(wat kan, maar wat niet had gehoeven) en 2 hele slechte wedstrijden tegen Zwolle en Excelcior. Nu krijgen we een serie met Heerenveen(thuis) Graafschap (uit) Willem2 (thuis) roda (uit) en Feyenoord (thuis). Dan kunnen maar zo 12 punten opleveren en dan staat het er ineens heel anders voor. Vitesse moet iets beter gaan voetballen, maar zo dramatisch is het nog niet. AZ heeft heel slecht gedaan het hele seizoen,maar winnen nu 6x en zijn ineens de beste kanshebber voor plek 3. Blijf erbij dat Feyenoord, AZ en Vitesse bij de eerste 5 eindigen. NEC gaat afhaken.

10 februari 2016 om 20:30

Bij de eerste 5, en Heracles dan?

10 februari 2016 om 21:02

ik denk niet dat ze het vol kunnen houden maar ze doen het geweldig

10 februari 2016 om 21:29

Heracles doet het geweldig, maar houden jet niet vol. Maar de play-offs zullen ze halrn, en dan hebben ze het geweldig gedaan toch?

10 februari 2016 om 21:35

maar ook zo maar 3

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren