Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse behoudt 'een van de betere linker centrale verdedigers van NL'

Laatste update:

Jan-Arie van der Heijden blijft langer aan Vitesse verbonden. De verdediger annex middenvelder beschikte over een aflopend contract in Arnhem, maar in die verbintenis zat een optie voor twee extra jaar. Vitesse heeft die optie gelicht, waardoor Van der Heijden nu tot medio 2015 vastligt.

/

De 25-jarige stopper kwam bijna twee jaar geleden op voorspraak van de toenmalige trainer John van den Brom over van Ajax en speelde tot dusver 52 competitiewedstrijden voor Vitesse. Fred Rutten is blij met het langere verblijf van Van der Heijden: "Als je kijkt naar linker centrale verdedigers, dan denk ik dat Jan-Arie tot de beteren in Nederland behoort", zei de coach tegen Omroep Gelderland. "En ik denk dat hij zich zelfs nog kan doorontwikkelen."

De kans dat Van der Heijden volgend seizoen nog samenspeelt met Wilfried Bony, is niet groot. De aanvaller is gewild bij veel clubs uit Engeland en maandag zou hij al met West Ham United hebben gesproken. Dat wordt echter ontkend door Bony: "Ik ben alleen met de eerstvolgende wedstrijd van Vitesse bezig", vertelde de topscorer van de Eredivisie aan de Gelderlander.

Vitesse is het hoogst haalbare voor Jan-Arie van der Heijden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

een goede speler voor het niveau van vitesse, ik denk dat vitesse ook een beetje het niveau is wat bij hem past/hoort, (en dus ook qua hoogte van niveau zijn eindstation is)

29 maart 2013 om 22:04

Ik vind hem steed meer groeien en beter worden eigenlijk. Ik ben wel benieuwd of die op dit niveau blijft of toch nog doorgroeit. Voor ons in ieder geval een goeie opbouwende verdediger.

Stabiele factor in het elftal, verzet ook veel werk. Vitesse is een goede club voor hem vind ik persoonlijk

Ik vond hem vorig seizoen echt een ramp, veel te veel foute passen en slordig balbezit, maar hij heeft zich echt goed ontwikkeld onder Rutten.
Hopen dat hij zich zo blijft ontwikkelen !!

Peert hij er nog wel eens een vrije trap in zoals hij in de jeugd bij Ajax geregeld deed of mag hij er nooit een nemen? Gouden poot had hij, heel wat mensen rond de toekomst inclusief Cruijff zagen een grote toekomst voor hem. Wel jammer dat er zoveel met hem geschoven is want hij is allerminst als verdediger begonnen maar is sindsdien wel in elke linie misbruikt. Denk toch dat zijn kwaliteiten een linie naar voren prime tot uiting zouden komen.

29 maart 2013 om 18:14

Als je Janssen in je team hebt heb je ook vrij weinig kans om nog eens een vrije trap te nemen. Alleen vorig seizoen een keertje thuis tegen RKC schoot hij er een in de kruising.

Een werkpaard. Goed gedaan van Vitesse om zijn contract te verlengen.

29 maart 2013 om 14:21

Hij is wel meer dan dat hoor. Stak er voetballend met kop en schouders bovenuit in de jeugd.

Leuk voor die jongen.

Was echt een grote belofte in de Ajax-jeugd, zeer getalenteerde opbouwende middenvelder. Helaas door pech in de vorm van zware langdurige blessures heeft hij het nooit kunnen waarmaken. Goed dat hij bij Vitesse de kans heeft gekregen en leuk dat hij zijn plekje in de Nederlandse top nu toch gevonden heeft.

Hij heeft zich aardig ontwikkeld, maar toch blijf ik hem verdedigend zwak vinden. Veel minder dan Kashia en Kalas.

29 maart 2013 om 14:52

Vind ik juist niet. Dit seizoen is hij de meest stabiele verdediger van Vitesse. Kashia maakt veel fouten (denk aan NEC uit) en leidt vaak balverlies. Vdheijden blijft altijd rustig en ondanks dat hij wel eens een steekje laat vallen vind ik hem dit seizoen zeer constant. Aan de bal zeker de beste verdediger bij Vitesse. Ondanks dat het geen pure verdediger is denk ik dat Vitesse er goed aan heeft gedaan om zijn contract te verlengen.

29 maart 2013 om 18:40

Volkomen met je eens gionelli, van der heijden speelt dit seizoen ijzersterk en ben blij dat hij heeft bijgetekend!!

Kan iemand me wat meer vertellen over Jan arie vd heijden

Jan Arie van der Heijden is die al 25 joh?

Herinner me nog dat het een van de grootste talenten van de Ajax jeugd was als ik het me goed herinnert.

29 maart 2013 om 15:22

Dat je het je niet goed meer kan herinneren geeft al aan dat het een tijdje geleden is .
Iemand vn 25 groeit normaliter niet heel veel meer door en ik zie van der Heijden ook niet nog een grotere club gaan. Dit is wel zijn top. Maakt nog te vaak slippertjes voor het grote werk.

29 maart 2013 om 17:56

Ja daar heb je een punt

Toen hij nog op het middenveld speelde in de jeugd van Ajax vergeleken mensen hem met Johan Cruijf is dat even anders afgelopen zeg. Maar ja sowieso moet je die vergelijking nooit echt serieus nemen maar toch.

30 maart 2013 om 08:45

Rubin Schaken is het grote voorbeeld van iemand die na zijn 25ste nog flink is gegroeid

Ach, als hij bij Ajax was gebleven hadden we Moisander niet hoeven kopen voor 4 miljoen.

Jan-arie was altijd een mooiweer voetballer bij Ajax en leek het daarom ook niet te gaan redden, maar heeft bij Willem II leren te strijden voor elke meter en dit heeft hem een hele complete voetballer gemaakt. Daar is hij Willem II nog altijd dankbaar voor en hij komt dan ook bijna elke week nog kijken naar 'zijn' Willem Ii.

Dat hij nu bij Vitesse heeft bijgetekend kijk ik niet gek van op, denk dat hij over een paar jaar misschien nog wel een stapje hoger kan.

29 maart 2013 om 18:18

Ach hou toch op. Hij heeft twee jaar bij Willemii gevoetbald, alsof hij daar nu nog enige waarde aan hecht? Vind het nog steeds een redelijk beperkte voetballer, dit jaar heeft hij zich iig wel een stuk verbeterd maar denk toch dat Vitesse wel zijn top is.

31 maart 2013 om 20:55

Lijkt me wel als hij nog bijna elke week op de tribune te vinden is?

Sinds hij centraal achterin is gaan spelen dit seizoen is hij met sprongen vooruit gegaan onder Rutten, is een constante factor en met Bony en van Aanholt en van Ginkel altijd minstens een zeven.

"een van de betere linker centrale verdedigers van Nl"

Dit kan wel kloppen, aangezien er in NL niet zoveel goede centrale verdedigers zijn...
Denk niet dat deze speler een topper zal worden.

Goede speler voor Vitesse en zeker één van de betere linkercentrale verdedigers in Nederland. Wat ik dan weer niet snap is waarom moet weer Bony naar voren gehaald worden in een artikel over Van der Heijden. Ik weet dat Vitesse = Bony op dit moment, maar in dit geval had de laatste alinea wel weggehaald mogen worden. Voegt helemaal niets toe!!

Jan-arie heeft stappen vooruit gemaakt sinds Rutten bij Vitesse zit.

Bony gaat niet naar West Ham United, maar naar Chelsea. Ze hebben een maandag een gesprek gehad samen met Jordania, Kasakowski en Abramovich!!!!

Goed nieuws, zeker voor volgend jaar. Met velthuizen, verheijde, Jansen, van Ginkel , kashia en ibara blijft er een mooie basis staan . Daarom heen kan dan weer gebouwd worden en dan is het fijn om een stabiele basis van dit soort spelers te hebben.

Jan arie was toch eerst een verdedigende middelvelder daar speelde hij bij ajax en willem 2??

29 maart 2013 om 17:48

Klopt, alleen hij heeft ook centrale verdediger gestaan.

Op het middenveld viel de tegen vorig jaar bij Vitesse. Onder Fred Rutten is die centraal achterin gaan spelen en Kalas is naar de rechtsback verhuist.

31 maart 2013 om 14:38

Ik vind hem centraal ook echt een goede verdediger een lange kerel die ook goed kan afstoppen!

In tegenstelling tot veel anderen hier vind ik hem niet zo heel geweldig, heeft eem aardige inspeelpass, al maakt hij daar naar mijn mening te weinig gebruik van (rutten denkt hetzelfde, was bij een training van Vitesse, waarop hij benadrukte dat v/d Heijden meer moest inschuiven, daarna ga jer natuurlijk op letten, maar louter in de kleine wedstrijden schuift hij regelmatig in). Vind hem bovendien verdedigend te zwak voor een centrale verdediger en Vitesse is naar mijn mening ook wel echt zijn top. Vind hem eigenlijk zelfs de achilleshiel van het elftal, samen met Kashia. Ondanks dat de defensie weinig tegengoals krijgt maken beide spelers (te) veel fouten imo. Vind persoonlijk Botteghin wel een erg goede lcv. Een van de besten is hij zeker niet: Viergever, Mathijsen, Moisander & Douglas vind ik op dit moment toch echt een treetje hoger. Daarna komt een rijtje met verdedigers die vergelijkbaar zijn met zijn niveau en misschien behoort hij daaronder wel tot de besten.

Mooie voetballer, helaas had ie Vertonghen voor zich anders had hij zich bij Ajax kunnen doorontwikkelen in plaats van Willem 2 en het 2e elftal. Dan was ie nu verder geweest. Veel fouten die hij nu nog maakt zag je niet zo lang geleden ook nog bij Vertonghen hoor. Van mij mag ie terugkomen naar Ajax als ie zich zo blijft ontwikkelen want er schijnen nog steeds mensen te denken dat de vaste bankzitters al goed genoeg zijn om Moisander te vervangen in 2015.

Bovenin de eredivisie kan Jan-arie wel mee, maar daar zit zijn top wel, hij moet gewoon lekker een paar jaar bij Vitesse blijven, erna kan hij gewoon rustig afbouwen in de eredivisie. Vorig seizoen op het middenveld speelde hij niet erg sterk, vertraagde het spel vaak onnodig. Maar sinds hij in de verdediging staat gaat het werkelijk prima, erg constant!

Sinds deze man naar de verdediging is gehaald is hij enorm ontwikkelt. Als middenvelder was hij eigenlijk te traag, maar nu hij aan het begin van de opbouw zit in plaats van er middenin scheelt het toch wel

30 maart 2013 om 08:50

Dit ben ik met je eens. Ik vind dat hij het opbouwend nu uitstekend doet en dat hij goed de rust bewaard. Als middenvelder kwam hij te kort maar verdedigend doet hij het momenteel prima en is hij een stabiele factor achterin.

Denk dat het inderdaad beter is als hij na het wk pas vertrekt. En sowieso niet voor 5,5 miljoen laten gaan hoor, minimaal 7.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren