Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vilhena wees Italiaanse topclub af: 'Er was niet echt een plan'

Laatste update:

Lange tijd leek het erop dat Tonny Vilhena transfervrij de deur uit zou wandelen bij Feyenoord, maar de middenvelder besloot uiteindelijk toch om zijn aflopende contract te verlengen. Vilhena ontving wel wat aanbiedingen van clubs uit het buitenland, maar koos ervoor om in Nederlander te blijven, mede om zijn zieke moeder te kunnen bijstaan.

/

Internazionale was een van de clubs met belangstelling voor Vilhena, maar een overstap naar de Italiaanse topclub zag de international niet echt zitten. "Sportief gezien zag dat er minder goed uit", zegt Vilhena in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Bij Inter moest ik vechten voor mijn plek en maar zien hoeveel wedstrijden ik zou spelen. Er was niet echt een plan. Op mijn leeftijd moet je veel spelen en moet er een plan met je zijn. Als dat er niet is, heb je er niets aan."

Vilhena werd ook in verband gebracht met Espanyol en Olympiacos, maar tekende bij tot de zomer van 2018. Als hij volgend jaar een transfer wil maken, dan lijkt daar de ruimte en gelegenheid voor. De vraag is wel wat Vilhena’s aanblijven voor gevolgen heeft voor Renato Tapia: die kwam in januari van dit jaar over van FC Twente om de plek van Vilhena over te nemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijf het allemaal vreemd vinden.

4 juli 2016 om 08:20

Ik ook. Als Feyenoorder heb ik gemengde gevoelens over zijn aanblijven.

4 juli 2016 om 08:31

Ik niet, was samen met Botteghin de beste man van de 2e seizoenshelft. Ik vind hem 10 klasses beter dan Gustafsson op de 10 positie. Daarnaast vind ik het vrij logisch, dat hij niet meteen bij Feyenoord bij tekende, en met andere clubs in gesprek ging. Het is altijd goed om je horizon te verbreden. Kijken hoe het bij andere clubs etc. is. Uiteindelijk heeft hij toch de keuze gemaakt voor het sportieve aspect.

4 juli 2016 om 08:32

Daar snap ik persoonlijk weinig van. Hoeveel met de reputatie als Vilhena zouden een nieuw contact tekenen i.p.v. gratis weg te gaan en voor extra groot salaris bij een club naar keuze gaan.

4 juli 2016 om 08:40

Hij heeft toch ook getekend? Wat een gemiep. Als jij van je baas een contract krijgt onder dat wat jij redelijk vind, teken je dan ook direct? Of zoek je eerst verder?

Het contract vond hij misschien ook belangrijk, maar nu kiest hij voor het sportieve en wilde volgens dit bericht zijn moeder bijstaan. Vind het juist wel mooi. En er blijft weer wat kwaliteit in de eredivisie

4 juli 2016 om 08:37

Niet echt. Denk dat de media vaak ook een beeld schetst. Je weet nooit of dat wel accuraat is. Er speelt altijd wel meer. Vilhena bleef ook spelen en deed niet raar in de pers. Heeft zich niet negatief uitgelaten over iets of niemand. Het enige dat naar buiten is gekomen dat het contract teleurstelde.

Verder hoopte hij misschien op een mooie kans/plan, maar wilde wel perspectief. Nu blijkt dat er geen goed buitenlands plan is heeft hij gekozen om zichzelf eerst nog een jaar of twee te ontwikkelen in de eredivisie. En daarbij bij zijn moeder te blijven.

Vind er allemaal niks raars aan. De sfeer om deze transfer is ook een stuk beter dan bijvoorbeeld boilessen. Denk dat dat niet voor niets is en er veel meer speelt dan dat wij krijgen te lezen

Belachelijk natuurlijk dat je bij Inter voor je plek moet vechten en dat je als de grote Vilhena niet meteen een garantie op 25 basisplaatsen krijgt. Wat had hij verwacht toen hij met Inter in gesprek ging? De enige reden dat ze interesse hadden was omdat hij gratis was en hem contracteren een niet zo dure gok zou zijn geweest voor een potentiele international van Nederland.

4 juli 2016 om 08:30

Als spelers voor het geld naar het buitenland gaan om op de bank te zitten is het niet goed en als spelers aangeven dat het sportief gezien geen goede stap is is het ook al niet goed?!? Ik vind het erf verstandig van hem dat hij even heeft rondgekeken en tot de conclusie is gekomen dat hij op dit moment de meeste progressie boekt bij Feyenoord.

4 juli 2016 om 08:47

Ik vind de tekst zelf gewoon onhandig. Dat hij er voor kiest om in Nederland te blijven is goed, dus daar zijn we het over eens. Echter staat in dit bericht ook: "bij Inter moest ik vechten voor mijn plek en maar zien hoeveel wedstrijden ik zou spelen." Dan vraag ik mij af wat hij verwacht had, want ik vind het niet meer dan normaal dat je dat bij een willekeurige club op een hoger niveau moet doen.

4 juli 2016 om 08:55

Ja, maar hij zei daarbij dat er geen plan was. Hij had ook inderdaad alleen beter dat kunnen zeggen maar hij bedoelde daarmee dat er geen plan was.

Eigenlijk is hem gezegd. Ach, je mag best bij ons komen (laag risico voor een Nederlands international) en als je 't niet goed doet kunnen we iig je nog verkopen..

4 juli 2016 om 09:59

Dan is het toch logisch?! Hij beseft dus dat hij nog niet klaar was voor een stap naar Inter. Hij voelde dat hij geen basisplaats zou krijgen en dan kon hij zich nog beter ontwikkelen bij Feyenoord!

4 juli 2016 om 13:47

Als je doorleest zegt hij daarna dat er geen plan met/voor hem was en dat het belangrijk is voor een jonge speler om veel te spelen en een duidelijk plan bij de club te hebben. Dat is dus wat hij verwachtte, niet heel gek om te verwachten. Lag er meestal bij Feyenoord ook niet, maar hopelijk zijn ze na Idrissi en Chong wakker geschud en gaan ze nu slimmer om met het ontwikkelen van talenten.

4 juli 2016 om 08:35

Als je even nadenkt zal je snappen dat hij bedoelt dat Inter gewoon voor grote namen op het middenveld gaat en dat hij hoogstens een wisselspeler zal zijn.

4 juli 2016 om 09:52

Vind het een belachelijke reactie van jou. Je kan en wilt gewoon niks postiefs over deze jongen horen.
'de grote Vilhena'. Waar slaat dat op?

Het is een heel logisch verhaal en toch zijn de Vilhena haters , die het belachelijk willen maken.

Deze jongen heeft gewoon goed nagedacht en heeft daar de tijd voor genomen. En gelukkig stond er een trainer die hem ook bleef opstellen en daar nu de vruchten van plukt.

4 juli 2016 om 10:10

"de grote Vilhena" dat slaat op de indruk die zijn woorden op mij maken "bij Inter moest ik vechten voor mijn plek". Dat staat ook gewoon in mijn reactie. Begrijpend lezen is schijnbaar lastig.

Maar ik ben dus een Vilhena hater omdat ik deze tekst van hem niet sterk vindt? Ik hoop dat hij een hele mooie carriere krijgt en dat hij zijn talent maximaal benut. Want dan komt hij bij mooie clubs in het buitenland terecht en kan hij belangrijk voor Oranje worden. Er is geen enkele haat richting hem of dat ik niks positiefs over hem zou willen horen. Ik denk dat bijtekenen bij Feyenoord een goede keuze is. Weer een extra seizoen met speeltijd en Europese wedstrijden.

4 juli 2016 om 10:44

@MasterD wat zit je nou te zeuren? Vilhena is één van de weinige jonge spelers die geen domme transfer naar het buitenland maakt maar verstandig kiest voor bijtekenen bij Feyenoord. Je zit gewoon redenen te zoeken om te haten, ik neem aan dat je niet voor Feyenoord bent?

4 juli 2016 om 11:14

Master D stop nu met je onzinnige uitleg. Als je het over begrijpend lezen hebt, moet je al helemaal stoppen. Als iemand zegt , dat hij moet vechten voor zijn plek, duidt dat op onzekerheid en niet op grootheidswaanzin. Verder kun je daar uit opmaken , dat hij zichzelf niet goed genoeg acht om die strijd te winnen bij Internazionale.

En ja jouw interpretatie is die van een hater. Dat je nu zegt dat je hem alles gunt, kan je onmogelijk vinden in je eerdere post.

4 juli 2016 om 11:05

Je overdrijft een beetje vind ik. Een jongen van zijn leeftijd hoort toch ook veel te spelen? Er is niks mis met zijn tekst. Hij weet zelf ook dat hij hoogstwaarschijnlijk - op dit moment - geen kans zou maken bij Inter. Of zag jij hem liever vechten tegen de bierkaai (en het mooie is dat sommige leden hier dit weer als kans zouden aangrijpen om te roepen dat hij alleen maar voor het geld heeft gekozen en dat spelen ondergeschikt is voor de grote geldwolf Vilhena)?

4 juli 2016 om 14:10

Hij zegt ook niet dat het belachelijk is. Hij zegt dat het belangrijk is op zijn leeftijd om veel te spelen en bij Inter had hij die garantie niet. Daarin heeft hij gewoon gelijk en het is voor zowel Feyenoord als Vilhena goed dat hij heeft bijgetekend. Bij Feyenoord gaat hij veel spelen en heeft het afgelopen half jaar laten zien een echte aanwinst te kunnen zijn.

4 juli 2016 om 14:38

Ik vind het juist voor hem spreken. Tekent bij in NL omdat hij weet dat dat goed is voor zijn ontwikkeling, omdat hij weet wat hij hier heeft en veel aan spelen toe zal komen. Als hij zich blijft ontwikkelen komt die transfer naar een mooie club met veel speeltijd vanzelf.

En bij Feyenoord hoef je niet te knokken voor je plekje ...

4 juli 2016 om 09:01

Inderdaad. Waardeloos presteren en Vilhena kan gewoon de bank warm houden hoor.

4 juli 2016 om 10:01

Zou hij bij Inter ook een shirt met nummer 10 krijgen? Ik denk dat er bij Feyenoord meer vertrouwen is dan bij Inter.

4 juli 2016 om 11:06

Knokken bij Feyenoord of knokken bij Inter. Wat klinkt jou realistischer in de oren?

Vechten voor je plek is toch normaal lijkt mij?
Zelfs in de kelderklasse nog lijkt mij....

4 juli 2016 om 09:30

Maar wat hij bedoelt is dat hij moet vechten voor zijn plek zonder sportieve zekerheid en een persoonlijk plan voor hem. Bij Geyenoord moet hij ook vechten, maar daar weet hij ook dat als hij het goed doet hij gewoon speelt. Bij Inter is dat blijkbaar niet het geval, of geven ze hem die indruk niet. Dus vanuit zijn perspectief kan hij wel de sterren van de hemel spelen op de training, maar wanneer Inter een speler koopt/huurt die een grotere naam heeft, zal die ten alle tijden spelen. Ik hoop dat je dat zelf ook begrijpt uit de tekst.

4 juli 2016 om 16:05

Ja heb je ook gelijk in.
Ik denk als Inter zijnde zou dit gewoon een makkelijk gok zijn.
Bij nader inzien snap ik z'n keuze wel, zou een nekschot voor z'n carrière kunnen betekenen.

Altijd dat stomme gelul van : op mijn leeftijd moet je spelen....... Dat vind iedere speler met iedere leeftijd.......

4 juli 2016 om 10:04

Jouw reactie is gewoon dom. Vilhena is nu volop in ontwikkeling. Vilhena kan het nu niet hebben om stil te komen te staan. Een oudere speler die zich minder snel ontwikkeld wilt natuurlijk spelen, maat voor zijn ontwikkeling heeft die dat minder nodig dan een jongere speler.

"Bij Inter moest ik vechten voor mijn plek" stel je voor zeg, je moet er niet aan denken voor jw plek te moeten vechten.
Bah.

Sommige leden reageren vanuit afkeer naar dit bericht. Waaruit blijkt nou eigenlijk dat hij zich te groot voelt of te lui of is om voor zijn / een plek te vechten? Hij kan volgens mij weinig goed doen bij dezelfde mensen.

Had hij de keuze gemaakt om naar Milaan te verkassen, dan was hij een geldwolf die van te voren al wist dat hij toch niet aan spelen zou toekomen. Speeltijd staat ondergeschikt aan ontwikkeling haha...

Nu blijft hij, ondanks de soap die eraan voorafging, toch bij Feyenoord en wordt he, luiheid, grootheidswaan en weet ik veel wat voor nonsense hem verweten. In andere berichtgevingen hebben een aantal leden zelfs het lef om te roepen dat hij de gezondheid van zijn moeder hiervoor heeft ge-/misbruikt.

Wat moest hij volgens jullie hebben gedaan?

Bij Feyenoord was er toch ook geen plan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren