Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VIDEO - Tete draagt met fraaie assist bij aan overwinning Lyon

Laatste update:

Olympique Lyon blijft enigszins aansluiting houden op AS Monaco en Paris Saint-Germain. Het team van Bruno Génésio won zondagmiddag met 2-0 van FC Metz, dankzij twee doelpunten van Nabil Fekir. De tweede treffer werd voorbereid door Kenny Tete. Memphis Depay werd halverwege de tweede helft gewisseld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tete gaat op zeker naar Barca of Real komende zomer of die zomer daarop. Wordt de beste rechtsback van de wereld. Nu nog wat meer spelers die op gaan staan voor Oranje, dan staan we er weer 2020.

30 oktober 2017 om 00:08

Zeker voor qjax

30 oktober 2017 om 08:03

Als hij genoeg aanvallend vermogen kan creëren wel. Verdedigend is hij niets minder dan Ramos of Pique.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren