Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VIDEO - Razendsnel Ajax-doelwit Richarlison scoort weer voor Fluminense

Laatste update:

Ajax versterkt zich zo goed als zeker met de Braziliaan Richarlison. De twintigjarige aanvaller komt naar verluidt nog vandaag voor twaalf miljoen euro over van Fluminense in zijn vaderland. In zijn mogelijke laatste wedstrijd voor zijn club was hij trefzeker tegen Cruzeiro (1-1).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat ziet er goed uit qua snelheid. Ten opzicht van Younes is snelheid om links ook wel fijn. En ik denk dat hij verder is dan Kluivert en Cerny.

Ik heb het filmpje 2 keer bekeken..en ben er over uit Ajax komt terug aan de top

Zonder dollen maar vind deze ontwikkeling bij ajax wel intresant. eerst een hoop sparen om nu flink uit te geven.ben benieuwd welke van de spelers zullen door groeien en welke miskopen blijken te zijn.
Overmars blijkt een man te zijn met een plan.nu alleen nog afwachten of het een goed plan is

21 juli 2017 om 10:19

Het plan is vorig jaar al behoorlijk goed uitgepakt toch? Bovendien zijn vrijwel al Overmars zijn aankopen al (veel) meer waard geworden. Alleen Neres en Cassiera zijn nog even afwachten. Waarbij bij vooral Neres heel veel is betaald. Maar ja ook al mocht die mislukken dan nog wordt dat bedrag meer dan goed gemaakt door bijv. Sanchez.

21 juli 2017 om 10:22

Idd je moet risico nemen om verder te komen. Real verliest op James maar maakt gewoon weer winst door morata.

21 juli 2017 om 11:06

Dat is zeker zo,maar ik vond dat iedereen Overmars te snel afschoot maar vind ook niet wat we na 1 goed Europees jaar meteen de polonaise moeten lopen.laten we het over een aantal jaar nemen.maar ik ben een fan van Overmars tot nu toe.

21 juli 2017 om 10:58

Ben blij dat er meer zijn die dat inzien. Echter weet ik ook dat Overmars geen verlies wilt draaien en pas zal investeren als hij eerst verkocht heeft, dat is hem nu twee jaar gelukt (ook door goed restwaarde op te bouwen). Mochten we een jaar niet goed verkopen zal hij ook minder inkopen, maar het mooie is, dat zal dan ook minder nodig zijn als de opleiding en scouting goed hun werk doen.

21 juli 2017 om 13:11

@ Verstand,

Inderdaad. De afgelopen jaren heb ik als Ajacied ook erg veel kritiek gehad op Overmars, maar nu ben hij begint inmiddels wel steeds betere aankopen te doen en trekt in ieder geval de portemonnee open en dat is toch wel een verademing vergeleken met z'n eerste jaren, want toen werden er matige spelers als Zimling en Duarte gehaald, terwijl sinds vorig jaar spelers als Ziyech, Sánchez, Neres en dus waarschijnlijk deze Richarlison binnengehaald zijn.

Als je gewoon alle aankopen van Overmars vergelijkt per seizoen, dan zou ik persoonlijk hierop uitkomen:

Seizoen 12-13:

- Niklas Moisander. Was in principe gewoon een goede aankoop.
- Lucas Andersen. Kon niet aan de verwachtingen voldoen.
- Tobias Sana. Begon erg sterk, maar wist dat helaas niet vast te houden.
- Christian Poulsen. Was een zeer nuttige en goede aankoop.
- Ryan Babel. Had ook te maken met redelijke lange blessures, maar was in de wedstrijden die hij speelde, wel een zeer nuttige aankoop.
- Isaac Cuenca. Wist, mede door blessureleed, niet echt aan de verwachtingen te voldoen.
- Danny Hoesen. Vond hem in de wedstrijden die hij voor Ajax speelde, niet eens zo slecht.

* Schöne werd in dat seizoen ook binnengehaald door Ajax, maar werd al binnengehaald voordat Overmars werd aangesteld bij Ajax en was dus geen aankoop van Overmars.

Seizoen 13-14:

- Mike van der Hoorn. Voldeed niet echt aan de verwachtingen, maar speelde in z'n laatste seizoen bij de blessures van Tete en Riedewald, wel gewoon prima.
- Lerin Duarte. Begon opzicht wel goed, maar werd volgens mij in de Champions League-wedstrijd tegen AC Milan door Muntari uit de wedstrijd geschopt, raakte geblesseerd en wist daarna niet meer terug te keren in de basis bij Ajax.
- Bojan Krkic. Had hoge verwachtingen van hem, maar viel toch tegen.

Seizoen 14-15:

- Daley Sinkgraven. Heeft in principe wel z'n meerwaarde gehad. Niet op de positie waarvoor hij werd gehaald (middenveld), maar als linksback. Maar toch zie ik nog liever een nieuwe linksback komen en Sinkgraven zie ik ook liever niet meer als back.'
- Richairo Zivkovic. Werd met aardig hoge verwachtingen binnengehaald, maar wist helaas niet aan de verwachtingen te kunnen voldoen.
- Nick Viergever. Heeft na z'n eerste 2 seizoenen, waar hij een beetje tussen bank en basis zweefde bij Ajax, het afgelopen seizoen toch echt wel z'n meerwaarde bewezen en was gewoon een zeer belangrijke speler voor Ajax.
- Diederik Boer. Is geen miskoop, maar ook geen topaankoop. Ajax had een 2de doelman nodig en Boer heeft die positie gewoon prima ingevuld, de afgelopen seizoenen.
- Niki Zimling. Was gewoon een miskoop, had sowieso al geen verwachtingen toen hij werd binnengehaald op huurbasis.
- André Onana. Is inmiddels 1ste doelman van Ajax. Heeft nog wel punten waaraan hij moet werken, bijvoorbeeld niet zo ver z'n doel uitkomen, maar is gewoon een uitstekende keeper voor Ajax.
- Arek Milik. Had onder de Boer nooit het volledige vertrouwen, maar was echt gewoon een zeer goede spits voor Ajax. In de minuten die hij kreeg, pikte hij wel z'n goals mee en uiteindelijk verdiende Ajax vorig jaar 35 miljoen aan hem.

Seizoen 15-16:

- Nemanja Gudelj. Was onder de Boer basisspeler, maar raakte zijn plek kwijt onder Bosz. In mijn ogen heeft hij niet echt aan de verwachtingen kunnen voldoen en van zichzelf dacht hij dat hij David Beckham of iemand in die richting was, ook met z'n vrije trappen die 99 van de 100x ergens in de tribune belanden.
- Amin Younes. Speelde het afgelopen seizoen wat minder, maar desondanks is hij gewoon een goede aankoop voor Ajax.
- Mitchell Dijks. Werd teruggehaald door Ajax en speelde onder de Boer prima, maar ook hij raakte zijn plek kwijt onder Bosz.
- Johnny Heitinga. Werd teruggehaald, maar zijn terugkeer werd helaas totaal niet wat ervan verwacht werd.
- Yaya Sanogo. Was gewoon een miskoop. Werd voor een jaar gehuurd van Arsenal, maar vertrok alweer halverwege het seizoen.

Seizoen 16-17:

- David Neres. Speelt nu pas een halfjaar voor Ajax en heeft hier en daar al wat wedstrijden meegepikt, goals gemaakt en assists gegeven. Ik heb veel vertrouwen in hem.
- Hakim Ziyech. Begon wat moeizaam bij Ajax, mede doordat Bosz hem als een soort rechtsbuiten opstelde, maar uiteindelijk kwam hij op het middenveld terecht en over het algemeen is hij echt gewoon een goede aankoop gebleken.
- Mateo Cassierra. Meteen bij zijn komst was al duidelijk dat hij het afgelopen seizoen rustig zou wennen en aanpassen. Ik heb ook veel vertrouwen in hem en ik hoop dat hij zich dit seizoen meer kan laten zien, al heeft hij met Huntelaar en Dolberg wel vrij hevige concurrentie.
- Davinson Sánchez. Is echt gewoon een topaankoop. Vrijwel meteen vanaf het eerste moment dat hij bij Ajax kwam, is hij een topaankoop gebleken.
- Bertrand Traoré. Is veel kritiek op hem geweest (ook door mij), maar toch was ik tegelijkertijd ook wel blij met hem. Vind hem, ondanks dat hij soms erg klungelig speelde, wel een goede aankoop.
- Heiko Westermann. Had sowieso al geen verwachtingen bij zijn komst en dat hij op het veld geen waarde had, had ik ook wel verwacht. Toch denk ik dat Westermann echt wel belangrijk is geweest bij Ajax, buiten het veld. Want in mijn ogen had hij zo'n vergelijkbare rol als Ooijer destijds: niet veel spelen, maar vooral als mentor fungeren voor de jongere spelers zoals de Ligt, Sánchez, Kluivert, van de Beek, de Jong, etc.
- Tim Krul. Kwam eigenlijk al raar binnen bij Ajax, want toen Ajax hem binnenhaalde, moest hij eerst nog 'n paar maanden revalideren van een langdurige zware blessure. Uiteindelijk deed Onana het gewoon goed en vertrok Krul alweer in de winterstop, zonder ook maar 'n wedstrijd in het eerste van Ajax gespeeld te hebben.

Seizoen 17-18:

- Benjamin van Leer. Is gehaald als 2de doelman achter Onana, maar ik sluit niet uit dat hij uiteindelijk 1ste doelman zal worden bij Ajax. Van Onana sluit ik niet uit dat hij volgend jaar of het jaar daarna zal vertrekken en dan heeft Ajax met van Leer een zeer goede 2de doelman.
- Klaas Jan Huntelaar. Werd meteen al duidelijk dat hij terug is gehaald, om als stand-in van Dolberg te fungeren en ook heeft Huntelaar genoeg ervaring.
- Richarlison. Staat dus waarschijnlijk op het punt om afgerond te worden. Heb wel veel vertrouwen in hem.

Ook is er de afgelopen seizoenen genoeg uit de jeugd doorgekomen, want de afgelopen dagen las ik in de topics over Richarlison hier op Voetbalzone dat Ajax een koopclub is, maar de afgelopen jaren zijn deze spelers allemaal doorgestroomd uit de jeugd van Ajax en dan bedoel ik dus sinds Overmars er zit:

- Davy Klaassen.
- Jody Lukoki.
- Stefano Denswil.
- Joël Veltman.
- Dico Koppers.
- Jaïro Riedewald.
- Ruben Ligeon.
- Lesley de Sa.
- Kenny Tete.
- Donny van de Beek.
- Abdel Nouri.
- Matthijs de Ligt.
- Justin Kluivert.

De spelers die ik hierboven heb opgenoemd, zijn allemaal volledig opgeleid door Ajax en spelers als Klaassen en Veltman waren/zijn basisspelers bij Ajax, van spelers als Denswil, Tete en Riedewald vind ik het jammer dat ze uiteindelijk toch niet echt door zijn gebroken, maar echt wel van meerwaarde van Ajax konden zijn, van de Beek, de Ligt en Kluivert zullen de aankomende seizoen waarschijnlijk ook gaan groeien en Nouri kan helaas niet meer voetballen, zoals iedereen weet.

Ook hebben deels opgeleide spelers als Dijks (kwam in 2009 van FC Volendam), Fischer, Onana, el Ghazi, Kishna, Bazoer, Cerny, de Jong en Dolberg ook hun debuut bij Ajax gemaakt en aardig wat wedstrijden gespeeld, want Dijks, el Ghazi, Kishna, Fischer en Bazoer hadden toch al aardig wat wedstrijden in het eerste van Ajax gespeeld, terwijl Dolberg en Onana het afgelopen seizoen vaste basisspelers waren en Cerny en (vooral) de Jong, zullen denk ik echt wel doorbreken bij Ajax.

Hij doet me een beetje denken aan neymar bij Santos. Zelfde versnelling en alleen maar kunnen worden afgestopt door overtredingen. Ik heb ze allebei alleen op YouTube gezien maar toch.

Mag je een penalty zo nemen? Hij stopt halverwege. Hier valt het nog we mee. Maar bij een penalty van een ander doelpunt van hem, loopt hij zelfs een stapje terug..

Zal me niet verbazen dat Richarlison op termijn uiteindelijk de spits van Ajax gaat worden, dit als Dolberg verkocht is.

Scoort net als Neres vrij gemakkelijk.

Hier word ik toch wel een beetje jaloers op, wij moeten maar weer genoegen nemen met Ldj.

21 juli 2017 om 12:23

Pardon? Volgens mij loopt er toch echt een gozer genaamd Lozano rond bij PSV.
Jongen die iets ouder is, meer ervaring op het hoogste niveau heeft dan Richarlison en minstens even snel is.
Niet nodig om jaloers te zijn dus ;-)

Hij heeft inderdaad flink wat snelheid, maar is ook een speler die je niet makkelijk van de bal krijgt. Lijkt me op basis van de filmpjes die ik gezien heb en de verhalen van mensen die hem kennen als speler, dan ook een prima aanwinst voor op de vleugel bij Ajax.

Hopelijk wordt het vandaag of dit weekend officieel afgerond.

Ik ben blij dat Ajax betere spelers aankoopt, alle spelers van Ajax worden daardoor beter omdat de training intenser wordt. Als betere verdedigers hebt moeten de aanvallers tijdens de training uit een ander vaatje tappen en worden ze beter en zo on.. Dus beter voor de ontwikkeling van alle Ajacieden!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren