Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Victor Valdés keert terug bij Barcelona en strijdt binnenkort tegen Ajax

Laatste update:

Victor Valdés keert terug bij Barcelona. De Catalaanse grootmacht meldt vrijdagmiddag via de officiele kanalen dat de oud-keeper trainer wordt van de Onder-19 van Barcelona. Op 29 juli begint de ploeg aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en op 27 augustus staat de formatie van Valdés tegenover de jeugd van Ajax tijdens de opening van het Johan Cruijff Stadion in Barcelona.

Valdés heeft tot volgend jaar zomer getekend bij Barcelona, met de optie om de verbintenis met nog een seizoen te verlengen. Vrijdagochtend zette de oud-doelman zijn handtekening onder het contract in bijzijn van Silvio Elias, hoofd jeugdopleiding van Barcelona, en Jose Mari Bakero en Guillermo Amor, directeuren van de jeugdopleiding.

De voormalig sluitpost wordt op de site van Barcelona omschreven als clubicoon. Valdés speelde in totaal 539 wedstrijden voor de grootmacht, waarin hij 442 doelpunten moest incasseren. Hij sloot zich in de zomer van 2002 aan bij de hoofdmacht van Barcelona en groeide uit tot een zeer gewaardeerde kracht. In 2011/12 pakte hij een clubrecord door 896 minuten te spelen zonder tegendoelpunt.

Valdés kende ook nog kortstondige avonturen bij Manchester United, Middlesbrough en Standard Luik. De voormalig sluitpost veroverde als speler van Barcelona zes landstitels en drie keer de Champions League. Daarnaast werden er twee Spaanse bekers en zes Spaanse Supercups bijgezet in zijn prijzenkast. Als international van Spanje veroverde Valdés de wereldtitel in 2010 en de Europese titel in 2012, al moest hij in beide gevallen Iker Casillas voor zich dulden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Als ik aan hem denk, dan denk ik aan een Barcelona waar je met watertanden naar kijkt. Goude tijden!

19 juli 2019 om 14:21

Dat zeker, wat een periode was dat.. maar ik moet ook altijd denken aan dat filmpje met Affelay 🤣

19 juli 2019 om 14:35

Waanzinnig elftal he: valdes - alves pique puyol alba - xavi busquets iniesta - messi suarez neymar

19 juli 2019 om 14:42

Vond anders het spel met messi vila en pedro en abidal op rechtsback veel mooier en indrukwekkender

19 juli 2019 om 14:43

Suarez heeft nooit samengespeeld met Puyol en Valdes. Of is dit soms je favoriete Barã§a elftal allertijden?

@barcalover123
je doet je naam geen eer aan, Abidal was linksback.

19 juli 2019 om 14:48

Die spelers hebben nooit met elkaar samen gespeeld in die samenstelling. Luis Suárez werd aangetrokken nadat Carles Puyol gestopt was, Neymar heeft slechts één seizoen samen met Puyol samengespeeld. En Victor Valdés speelde nooit samen met Luis Suárez en Neymar. Denk dat je eerder terug moet denken aan dit elftal.

Valdés; Dani Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Busquets, Iniesta; Pedro, Messi, David Villa

19 juli 2019 om 15:18

Sorry jonge aan. Abidal stond natuurlijk op links

19 juli 2019 om 15:18

Klopt Guaporta. Man man man, een geoliede machine was dit. De tika-taka machine die bij vlagen onnavolgbaar was. Waanzinnige periode onder Guardiola.

19 juli 2019 om 15:38

Guaporta, Neymar heeft zeker wel nog een seizoen samengespeeld met Valdes hoor en eigenlijk bijna niet met Puyol omdat hij altijd geblesseerd was. Valdes was in Netmars’s eerste seizoen gewoon nog basiskeepet

19 juli 2019 om 16:20

@ guaporta
In nagenoeg die opstelling Barca - Milan mogen aanschouwen in Camp Nou. Letterlijk armen uit de kom gejuicht. Dat was zo bizar goed

19 juli 2019 om 16:53

En dan Mascherano nog achter de hand voor als er ergens een schwalbe gemaakt moest worden. Wat een team.

Ik vond dit een enorm beperkte keeper in zijn tijd bij Barca, gelukkig was het team om hem heen toen fabelachtig goed waardoor zijn onkunde niet opviel. Wat een bult prijzen heeft deze vent gepakt.

19 juli 2019 om 14:29

Jij hebt dan nooit barca gekeken. Vooral zijn laatste 2 jaar, stabiel constant en heel goed.

Volgens mij bedoel jij iemand anders hoop ik 😂

19 juli 2019 om 14:42

Pinto bedoeld hij😂

19 juli 2019 om 14:32

Bedoel je niet Pinto ofzo? Geweldige keeper, die Valdés.

19 juli 2019 om 15:16

Pinto was nog slechter inderdaad, ouwe badboy die vent, maar deze Valdes was ook geen hoogvlieger. Ik keek toen zeker regelmatig (niet wekelijks toegegeven) Barca en ik vond hem toen een matige keeper. Maar kennelijk jullie niet, geweldig zelfs, moet kunnen.

19 juli 2019 om 15:26

Hij is geen wereldkeeper, maar wel een echte teamspeler die de baltempo hoog houdt. Ook een goed meevoetballende keeper die altijd naar het juiste poppetje passt. Alleen leeftijd is misschien een beperking, maar Van der Sar was ook oud en won ook in zijn nadagen nog prijzen. Bovendien lijkt het mij ook iemand die zichzelf wegcijfert en jongeren zoals Frenkie kan motiveren en begeleiden.

19 juli 2019 om 18:10

Iedereen interpreteert artikelen op ze eigen manier haha.
Hij word zoals ik het lees trainer van de jeugd van barca geen speler.

Of je reageert hiermee op iemand anders maar dat word me niet helemaal duidelijk.

19 juli 2019 om 15:54

Ik vond de kritiek vaak op hem overdreven,weinig keepers die voetballend zo goed waren,en hij was vaak de minst passerende keeper,vaker dan iker....

19 juli 2019 om 16:03

Dat mag. Ik vond hem niet zo goed. Mag ook.

Hele aparte keeper. Nadat hij bij Barca vertrok ging zijn loopbaan als een kaars uit.

Het Masía 360 project waarmee Josep Maria Bartomeu adverteerde tijdens zijn gewonnen presidentsverkiezingen is een enorme mislukking gebleken en nu lijkt de president dat eindelijk ook in te zien. Over de gehele linie worden jeugdtrainers vervangen, waarbij de aanstelling van Victor Valdés natuurlijk gebruikt kan worden als uithangbord voor de 'renovatie' van La Masía. In zijn periode als oefenmeester bij Moratalaz heeft hij aangetoond (afgaande op de resultaten en de sportieve vooruitgang onder zijn bewind) over talent te beschikken. Voor talentvolle jeugdspelers als Nico Gonzalez, Ilaix Moriba, Anssumane Fati, Konrad de la Fuete, Louie Barry en misschien (afhankelijk over hij een jeugdelftal over mag slaan en zijn contract verlengt) Xavi Simons zal het inspirerend en leerzaam zijn om een voormalig aanvoerder als trainer te hebben. De oudere jeugdelftallen hebben überhaupt twee geweldige trainers in de nieuwe situatie; Victor Valdés bij Juvenil A en García Pimienta bij Barcelona B.

Toch kijk ik met gemengde gevoelens naar de foto's van de aanstelling van Victor Valdés. Niet vanwege de aanstelling van de oud-aanvoerder, maar vanwege de incapabele bestuurders die naast hem op de foto staan. In specifiek José Maria Bakero, die ondanks zijn spelersverleden gewoon niet geschikt is om jeugdspelers te begeleiden in hun route richting het profvoetbal. Door bestuurlijk wanbeleid zijn in het recente verleden vooraanstaande talenten als Jordi Mboula, Sergio Gómez, Mateu Morey, Robert Navarro en Eric García vertrokken. Kortom, de aanstelling van Victor Valdés (en de aanstelling van nieuwe jeugdtrainers over de gehele linie) is slechts een signaal dat geen verschil gaat maken op het moment dat die 'renovatie' niet wordt doorgevoerd op bestuurlijk niveau. En dan heb ik het nog niet eens over de doorstroom vanuit Barcelona B naar het eerste elftal, want daar kan ik minstens zo'n lang verhaal over schrijven.

19 juli 2019 om 18:25

Goed verhaal. Lekker kort.

Ben het vrijwel altijd met je eens. Fan van Barca maar toch ook kritisch op het huidige bestuur en de gang van zaken.

Eigenlijk was het niet eens een uber-geweldige keeper. Hij had in de Guardiola-periode simpelweg altijd 10 waanzinnig goede spelers voor zich in het veld wat veel -van zijn soms vreemde capriolen- verdoezelde. Prima keeper, maar altijd geschaard ver achter o.a. Buffon, Casillas en Van der Sar.

Pff een hele matige keeper in een wereld elftal. Na zijn Barca tijd viel hij ook overal door de mand.

Wat een beleid bij barca😔 de waterdragers uit het team van cruyff als directeuren en nu ook nog de meest onzekere en blunderende keeper als coach bij de jeugd die juist spelers onder andere zelfverzekerdheid moet bij brengen..maar goed bartolomeu breekt toch al alles

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren