Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voetbal International verwacht liefst 2 wijzigingen in basiself Nederland tegen Frankrijk

Laatste update:

Het Nederlands elftal gaat twee wijzigingen doorvoeren in de basiself tegen Frankrijk, zo verwacht Voetbal International. Diverse journalisten van het medium denken dat Georginio Wijnaldum en Jeremie Frimpong de voorkeur krijgen boven Joey Veerman en Xavi Simons.

Het lijkt erop dat bondscoach Ronald Koeman tegen de Fransen vrijdag in ieder geval vasthoudt aan de achterste vijf namen. In dat geval vormen Bart Verbruggen, Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Virgil van Dijk en Nathan Aké net als tegen Polen (1-2 winst) de Nederlandse defensie.

Op het middenveld lijken Jerdy Schouten en Tijjani Reijnders zeker van hun plaatsje, terwijl de journalisten van VI verwachten dat Veerman geslachtofferd wordt voor Wijnaldum. Voorin zou Xavi Simons plaats moeten maken voor Frimpong. Memphis Depay en Cody Gakpo completeren de voorhoede.

Vermoedelijke opstelling Voetbal International: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders, Wijnaldum; Frimpong, Memphis, Gakpo.

Algemeen Dagblad


Het Algemeen Dagblad denkt er precies hetzelfde over. Ook journalist Maarten Wijffels verwacht dat Koeman kiest voor Wijnaldum en Frimpong in plaats van Veerman en Simons. Wijnaldum speelde tegen Polen een half uur mee als invaller, Frimpong tien minuten.

Vermoedelijke opstelling Algemeen Dagblad: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders, Wijnaldum; Frimpong, Memphis, Gakpo.

Voetbalzone


Redacteur Jonathan van Haaster van Voetbalzone voorspelt geen wijzigingen in de basiself van Oranje. In Leipzig maakt men zich ondertussen klaar voor de kraker tussen Nederland en Frankrijk. De wedstrijd begint om 21:00 uur en is live te zien op NPO 1. De definitieve opstellingen worden rond 20:00 uur verwacht.

Vermoedelijke opstelling Voetbalzone: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders, Veerman; Simons, Memphis, Gakpo.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Vraag me toch af hoe dit systeem precies gaat werken in balbezit. In balbezit spelen we namelijk 3241 (zoals elke andere ploeg), maar zowel Frimpong als Dumfries zijn op hun best wanneer ze gewoon langs de zijlijn kunnen denderen. Die lopen dan beide in dezelfde zone. Of gaan we 4141 spelen? Ik zie het allemaal niet zo. Ben heel benieuwd hoe dit gaat werken.

21 juni 2024 om 12:31

Met die 2 zorg je er in ieder geval voor dat Hernandez niet lekker mee op kan stomen zoals hij tegen Oostenrijk wel een paar keer deed.

Dumfries heeft in het verleden natuurlijk ook achter echte rechts buitens gespeeld en Frimpong heeft bij Dortmund in sommige wedstrijden ook wel eens als rechtsbuiten gespeeld (of in ieder geval in delen daarvan, ik meen o.a. tegen Bayern). Het vergt enige afstemming tussen die 2, maar het lijkt mij dat je gewoon 4-3-3 kan spelen met Frimpong als rechtsbuiten.

21 juni 2024 om 14:09

Als Feyenoorder met een enorme voorkeur (ha ha) kies ik toch liever voor een versterkt middenveld. Als Geertruida als back speelt, schuift hij in balbezit in als extra middenvelder. Als je kans wilt maken tegen Frankrijk moet je zorgen dat je niet overlopen wordt op het middenveld. Ik geloof dat we wel 1 of 2 kansen gaan krijgen, maar het belangrijkste is om hen niet aan voetbal toe te laten komen. Zeker met die gekke Kanté die ineens weer in blakende vorm verkeert.

Met Dumfries kies je voor opportunisme, maar ik geloof dat we meer hebben aan controle. Dumfries maakt er een persoonlijk gevecht van tegen Hernandez en dat pakt niet in ons voordeel uit.

Als je niet beter bent dan Frankrijk op t middenveld moet je een man-meer situatie creëren. Dat is precies de rol die Geertruida gewend is. Met Dumfries raak je de bal vaker kwijt omdat hij niet zo goed is aan de bal en in zijn passing.

Bovendien heb je de snelheid van Frimpong (die uitstekend mee kan verdedigen met zijn snelheid) om de counter eruit te halen bij corners.

21 juni 2024 om 12:32

Ik vind het al heel wat dat je denkt dat we balbezit gaan hebben. Op dit moment hoop ik gewoon dat we de uitslag respectabel gaan houden.

21 juni 2024 om 12:36

Wat een onzin, de fransen spelen totaal geen voetbal wat ervoor gaat zorgen dat ze met ruimte cijfers van nederland gaan winnen. Als het meezit winnen ze maximaal met 3-0, maar waarschijnlijker is 1-0,2-1 etc

21 juni 2024 om 12:36

Ik denk eerlijk gezegd dat die Fransen juist wel de bal aan Oranje gunnen en dan op de counter gaan loeren

21 juni 2024 om 12:39

Die Fransen zijn zo lui, die stoppen gewoon met voetballen als ze met 2-0 voorstaan en spelen de wedstrijd plichtmatig uit

21 juni 2024 om 12:44

Ik ga ervan uit dat dit een grap is. Wijnaldum is natuurlijk geen optie!

21 juni 2024 om 13:22

Nederland zal gewoon een goed deel van het balbezit gaan hebben. De Fransen gaan denk ik van hun snelheid en snelle omschakeling uit. Ze willen hun handen niet branden aan Nederland. Op de counter kan Nederland natuurlijk wel elke ploeg heel veel pijn doen, ook Frankrijk. Ze spelen ook echt niet het flitsende voetbal wat ze met hun selectie makkelijk zouden moeten kunnen. Alleen als Nederland zich naiëf opstelt en denkt superieur te zijn (doordat ze wel meer dan voldoende balbezit zullen hebben) dan wordt dat keihard afgestraft natuurlijk.

21 juni 2024 om 14:55

Daar denkt meneer Koeman heel anders over

21 juni 2024 om 15:33

Dat middenveld van Frankrijk is ook zo dynamisch, ik ben benieuwd of Veermand dan slim genoeg is om zijn gebrek aan pure snelheid te compenseren...
Frimpong met snelheid en verdidigende klasse en vorm lijkt me logisch. Ik zou Simons op 10 zetten, heb je toch wat creativiteit op het middenveld en dan Reijnders en Schouten erachter. Oi, oi,oi wat missen we Frenkie!

21 juni 2024 om 13:00

Het zou goed kunnen dat Frankrijk 4-4-2 gaat spelen en dan zou hun opbouw er wel anders uit kunnen gaan zien, misschien dat Frimpong vooral opdracht krijgt om Hernandez te dekken.

21 juni 2024 om 13:16

Dit systeem zou op zich juist wel goed kunnen werken. Met Frimpong als verrassende wingback die op rechtsbuiten staat. Hij is natuurlijk wel in staat om die gehele rechterflank te belopen. Als hij en Dumfries goed op elkaar ingespeeld zijn, zouden ze de juiste momenten kunnen herkennen. Als Frimpong dan aan de buitenkant speelt en Dumfries de 16 induikt, heb je een enorm wapen met zijn fysiek en zijn kopkracht. Frimpong heeft een heel assortiment aan goeie voorzetten. Zou op zich wel iets kunnen opleveren. Aan de andere kant.. als die bal eruit gehaald wordt (de voorzet of de actie) dan staan zowel Dumfries als Frimpong voor de bal en heb je natuurlijk wel direct een probleem in de omschakeling. Ben benieuwd naar de wedstrijd!

Koeman was al niet serieus te nemen, maar als die wijnaldum in de basis zet na die wanprestatie afgelopen zondag, is ie nog gestoorder dan ik dacht

21 juni 2024 om 12:27

Maakt opzich niet uit. Het beste voor Nederland is gewoon 2e te worden. Gewoon vandaag gelijk of verliezen en dinsdag winnen. Als je 1e wordt dan krijg zeer waarschijnlijk Portugal of Turkije in de volgende ronde. Liever ontloop je beide gewoon. Portugal wint Nederland nooit van en van Turkije verliezen is gewoon dramatisch.

21 juni 2024 om 12:54

Ohja en dan bij de kant van Duitsland en Spanje komen wil je zeggen? Nee, bedankt!

21 juni 2024 om 13:08

Als je tweede wordt krijg je Slowakije, België, Oekraïne of Roemenië. Daar word je ook niet per se erg gelukkig van.

21 juni 2024 om 13:13

FcTwente heb jij Portugal en Turkije zien spelen. Die wil ik wel treffen met het Nederlands elftal hoor!

21 juni 2024 om 13:16

Nederland kan als ze 1e of 2e worden, Spanje of Duitsland pas in de finale treffen. Als ze 2e worden, is het tegen de 2e plek van de groep van België. In de kwartfinale krijg je dan waarschijnlijk wel Portugal of Turkije. Wie daar in hun groep 1e wordt. Halve finale kan het weer Frankrijk worden. Als ze doorkomen dan.

21 juni 2024 om 13:18

Hoevaak heeft Nederland van Portugal gewonnen op een eind toernooi. Ik kan het me niet echt herinneren. Turkije wil je het liefst helemaal niet tegen spelen. Ook al maken ze nog niet echt een goede indruk.

21 juni 2024 om 13:40

@FCTwenteRSD,

Wanneer we derde worden, en dat kan prima tegen Oostenrijk en Frankrijk, dan spelen we tegen Spanje of een andere tegenstander die eerste eindigde, als derde in de poule. Spanje kan wel degelijk in de volgende ronde.

21 juni 2024 om 13:42

@Tinus, maar ik heb het over de 2e plek. Nergens noem ik de 3e plek op.

21 juni 2024 om 14:25

FCTwenteRSD dat leg ik je net uit, ik zou wel graag willen dat we tegen Turkije of Portugal komen te spelen.

21 juni 2024 om 14:26

Waarom zou Nederland bang moeten zijn voor Turkije?

21 juni 2024 om 12:28

Als hij idd met Wijnaldum gaat starten hoop ik ook dat hij hier keihard voor gestraft wordt. Wijnaldum.. dat is zoooo 2018. En dan ook nog na zo'n waardeloze invalbeurt.

21 juni 2024 om 12:34

Dit snap ik nooit zo. Ik ben het ook wel eens niet eens met een opstelling, maar om dan maar te hopen dat jouw team verliest is iets wat ik nooit zou kunnen.

21 juni 2024 om 12:40

Het is wel effectief, zlatan65 was het zo oneens met het beleid bij ajax dat hij bleef hopen dat ze zouden verliezen. En met succes, ze stonden op een gegeven moment laatste en werden in de beker door amateurs uitgeschakeld. Dus het werkt wel

24 juni 2024 om 13:11

Baardgrasmus weet dingen!

21 juni 2024 om 12:29

Kunnen we niet gewoon op een normale manier commentaar geven? Moet meteen een van onze voetbaliconen zo worden afgemaakt? Ik vraag me echt af wat voor persoon je in het dagelijks leven bent, hopelijk niet eentje die zo reageert als hij het ergens mee oneens is.

21 juni 2024 om 13:03

@baardgrasmus zeker met je eens dat de reacties wat overtrokken zijn. Dat deze keuze Koeman een hele slechte coach maken lijkt me wel evident.

21 juni 2024 om 12:31

Het is een verwachting van iemand die totaal niet weet wat koeman wil. Als koeman dit doet is het iig heel apart

21 juni 2024 om 12:31

Snap de keuze voor Wijnaldum ook niet, maar vond Veerman ook dramatisch tegen Polen. Had liever Xavi op 10 gehad, ondanks dat ik die ook matig vond zondag en dan Reijnders en Schouten erachter.

21 juni 2024 om 12:45

Ik snap de keuze voor Wijnaldum wel. Vergeet die dat Weghorst kon scoren tegen Polen, omdat Wijnaldum een goede loonactie had. Als diepe 10 in de afwisseling met Memphis kan Wijnaldum echt nog wel van waarde zijn.

21 juni 2024 om 13:25

Ik heb meerdere reacties gezien over die loopactie van Wijnaldum maar ik dacht dat al deze mensen aan het trollen waren, maar ik krijg steeds meer het gevoel dat sommigen er serieus over zijn? Wijnaldum heeft in heel die invalbeurt alleen maar loopacties gemaakt (geen bal aangeraakt namelijk). Dat er dan 1 zorgt dat de bal bij Weghorst komt betekent nog niet dat hij echt goede loopacties heeft he..

Of je moet aan het trollen zijn, dan heb je me goed te pakken!

Ongelooflijk wanneer Koeman serieus met Wijnaldum aan komt zetten in deze wedstrijd. Gooi gewoon Xavi op 10 in zijn thuisstadion, hoe moeilijk kan het zijn.

21 juni 2024 om 12:12

Geen fan van Wijnaldum, maar Xavi op 10 tegen de Fransen kan ook niet. Dan wordt je fysiek, zowel in kracht als in loopvermogen, volledige weg geblazen. Ik heb niet het idee dat Wijnaldum daar de oplossing is na de afgelopen wedstrijden, maar Xavi is het ook niet.

21 juni 2024 om 12:15

Ik vind Xavi in de duels sterker dan Wijnaldum hoor. Ondanks zijn gebrekkige lengte en wat ielige postuur, gaat Xavi altijd 100% de duels in en wint hij die regelmatig.

21 juni 2024 om 12:20

Natuurlijk kan dat wel, je hebt durf en lef nodig tegen zo'n tegenstander. Een speler die de bal echt wil hebben en iets wil laten zien aan de wereld. Niet een uitgebluste speler die verstoppertje speelt en naderhand met het zielige excuus komt dat "ze me niet tussen de linies vonden". Je gaat vanavond met 10 man aantreden als je Wijnaldum opstelt. Ik hoop echt dat hij me verbaasd en een geweldige pot speelt als in zijn beste dagen bij Newcastle en Liverpool maar we weten allemaal dat het hopen is tegen beter weten in.

21 juni 2024 om 12:27

Hoezo kan dat niet? Bij Leipzig speelden ze met Simons, Olmo, Sesko en Openda (4 aanvallend) ingestelde spelers uitstekende potten tegen Real en Bayern. Waarom kunnen wij niet met Depay, Gakpo, Simons en Frimpong (Malen) beginnen? Schouten en Veerman ervoor. En een ijzersterke verdediging. Zo goed is Frankrijk ook weer niet. Zelfs Oostenrijk was niet de mindere.

21 juni 2024 om 12:48

Bij Leipzig speelt hij ook niet in de as van het veld. Daarvoor neemt hij te veel risico en mist hij het loopvermogen. Simons-Veerman-Schouten is een naief lichtgewicht middenveld. Dan krijg je het zelfde als wat Nederland recent een paar keer tegen top landen is overkomen dat het middenveld compleet wordt overlopen.

Natuurlijk heb je lef nodig tegen Frankrijk, maar je hebt ook gewoon een portie realisme nodig. Ik heb zelf niet het idee op basis van de wat Wijnaldum de afgelopen wedstrijden liet zien dat hij daar de oplossing is. Maar Simons op 10 is dat net zo min, die moet dan 90 minuten achter Kante aan, dat gaat toch niet gebeuren.

21 juni 2024 om 12:49

Dat is het hele spel van Frankrijk der Kaiser. Oostenrijk was niet veel mindere nee, maar ook absoluut niet beter. wie ging er met de 3 punten van door? Precies, de Fransen, Zoals vaker. Het interesseert hun helemaal niks de de tegenstander beter lijkt, ze hangen terug, prikken er met toeval een bal in en zijn tevreden.

Overigens werkte Oostenrijk lekker hard, maar creëerden ze uiteindelijk helemaal niks. Frankrijk daarentegen had los van die eigen goal nog wat kansen, waaronder een één op één van Mbappe. Frankrijk was niet spectaculair, maar wel gewoon beter dan Oostenrijk.

21 juni 2024 om 12:59

Veerman? Dan wordt je sws overlopen

21 juni 2024 om 13:07

Ik zou zelf eerder kijken naar alternatieven voor de 6/8 positie dan een van de aanvallers naar de 10 positie halen.

Gravenberch was niet goed tegen Ijsland maar heeft bij Liverpool wel tegen een aantal top teams gespeeld als middenvelder. Ake was oorspronkelijk een verdedigende middenvelder, speelt daar al een tijd niet meer maar zou het wel kunnen en ik meen dat Geertruida er ook wel eens heeft gespeeld. Als je niet met Veerman wil spelen en Wijnaldum niet goed/fit genoeg is dan lijken dat mij betere alternatieven.

21 juni 2024 om 13:25

Loopvermogen? Zelfs Verbruggen heeft meer loopvermogen dan Wijnaldum, die als een oude vent over het veld slentert.

Xavi is aanvallend niet geweldig geweest, maar een van de goede dingen die hij wel heeft gedaan is meeverdedigen. Loopvermogen is helemaal prima bij Xavi.

21 juni 2024 om 12:12

Ik snap best dat je dat niet aan durft tegen Frankrijk hoor. Xavi verliest vaak zat de bal, en dat kan dodelijk zijn tegen de Fransen.

Wijnaldum kan natuurlijk echt niet, maar Xavi op 10 vind ik echt supporters-praat. Ik zou hem ook op 10 willen zien ja, maar ik ben dan ook geen eindverantwoordelijke. Als supporter wil je zoveel mogelijk leuke voetballers zien, maar ik snap echt heel erg goed dat een bondscoach dat een heel stuk conservatiever bekijkt.

21 juni 2024 om 12:44

Xavi ol 10 en Depay op 9 wordt ook geen succes. Die gaan elkaar de hele tijd voor de voeten lopen. Gakpo in de spits is bij Liverpool ook geen succes.
Ga de puzzel maar maken…. Brobbey, Frimpong en Xavi zie ik nog wel als een aardige driehoek. En ik ben geen groot fan van Brobbey, maar ik denk dat hij wel een echte diepe spits is, die aanspeelbaar is in de punt, maar ook de snelheid heeft om diep te gaan.

21 juni 2024 om 12:17

Probleem is dat ons middenveld echt kwaliteit mist. Een Schouten en Reijnders moeten echt een goede dag op de heupen hebben willen we daar slagen. Ik vond kante zo ongelooflijk goed tegen Oostenrijk, ik verwacht dat we daar moeite mee gaan krijgen. Überhaupt alle andere spelers op het middenveld van Frankrijk zijn echt heel erg goed.

21 juni 2024 om 12:32

Gravenberg kan daar wel een oplossing zijn hij heeft meer snelheid dan Veerman en is verdedigend beter.

21 juni 2024 om 12:41

Uiteraard zullen we altijd moeite krijgen, zelfs met een middenveld bestaande uit een prime Sneijder, van Bommel en Nigel de Jong zou je het moeilijk krijgen tegen een tegenstander als de Fransen. Zou je er wel iets relaxter naar kijken maar toch.. Het moet een beetje meezitten zoals het ook erg mee zat in 2008 toen we met 4-1 wisten te winnen maar veel kansen weggaven.

Waar het zo fijn is om Frimpong te zien starten, doet het toch ook weer pijn aan je ogen om Wijnaldum te zien spelen.

Al met al, staat Willy achter het land. 1-0.

21 juni 2024 om 12:08

Zo is t Willy! Het heeft m.n. te maken dat je geen betere 10 hebt. Reijnders is op 8 vele malen beter. Xavi vind ik tegen een land als Frankrijk gevaarlijk om hem op zo'n cruciale plek neer te zetten, omdat het er bij Oranje simpelweg nog niet uit komt. En een andere optie als 10 zie ik momenteel niet in de selectie rondlopen, die het middenveld versterkt

Ik snap nog wel dat je veerman eruit laat, maar toch niet ten koste van Wijnaldum? Dan had ik liever nog Gravenberch gezien. Die schijnt helemaal geen kans te krijgen.

Wijnaldum... doe ff normaal. Deze man heeft belastende informatie over Koeman tot zijn beschikking, dat kan niet anders...

21 juni 2024 om 12:39

Het kan natuurlijk ook zijn dat hij dingen op de training ziet die jij niet ziet. Of dat hij iets heel specifieks wil zien. Verliezen doen we toch wel.

Wat een verschrikkelijke bondscoach hebben wij toch. Wijnaldum heeft in 3 interlands 4 keer de bal geraakt. Wat een schande deze vent, moet snel zijn biezen pakken.

Koeman heeft natuurlijk Kante gezien en dacht verdomme daar had ik dus ook mee weg kunnen komen. Groot verschil is wel dat Kante beduidend van een andere level is.

Als Koeman het lef heeft Wijnaldum in de basis te zetten kan ik hem echt niet serieus meer nemen.
Dat zou echt een schande eerste klas zijn, zelfs met de spelers die hij nu mist.

Ik verwacht overigens een 532 vanavond met Geertruida naar De Vrij en Van Dijk. Geertruida zal dan als het kan inschuiven op het middenveld om een extra man daar te creëren. Daar is Nederland toch veel zwakker dan de Fransen en met een extra man daar kan je de strijd eventueel nog aangaan daar.

Dumfries zal wel gewoon spelen tov Frimpong. Het middenveld hoop ik dan op Schouten, Reijnders, Xavi.

Voorin Gakpo en Depay.

Doe even normaal zeg dat Wijnaldum tegen Frankrijk mag spelen. Koeman zag zeker Kante spelen en denkt dat elke Saudi speler van dat niveau is. Wijnaldum heeft tegen Polen amper een bal aangeraakt. Reijnders en Schouten gaan daardoor veel meer in de problemen raken.

Na de wereldprestatie van afgelopen zondag van Wijnaldum tegen Polen, kon Koeman niet meer om Gini heen. Ik bedoel in 30 minuten tijd, 6 balcontacten waarvan maar liefst 4 (!) naar dezelfde kleur. Dat is toch ongekend?

Heel erg benieuwd wie dan de opbouw gaat verzorgen. Koeman gaat zich ingraven en dan verwacht hij straks dat Van Dijk een crossbal gaat geven op depay ofzo?
Ik hoop dat Koeman op zijn bek gaat, overschatte trainer.

Natuurlijk doet Wijnaldum niet mee. Een ezel stoot zich niet -tigmaal aan dezelfde steen. Al weet je het met Koeman maar nooit. Het project Wijnaldum stopte na de wedstrijd tegen Polen. Een keer een wanvertoning is voldoende. Oude mannen horen in het walking football thuis, en niet tegen getrainde atleten. Dat is bovendien oneerlijk. Dus gewoon Veerman, die verdient ook een tweede kans, Schouten en Reijnders. En 5-3-2 spelen. Laat de Fransen maar komen. Dan kan Oranje met de snelle backs en buitenspelers op de countertoer gaan! En gewoon voorin Frimpong en Gakpo. Depay op de reservebank. Die bakt er op grote toernooien toch nooit wat van.

Wijnaldum deze interland periode:
Wedstrijd 1: minder passes verstuurd dan van dijk en de vrij (die in minuut 72 invielen)
Wedstrijd 2: 6 balcontacten in iets meer dan 30 minuten

Je mag toch hopen en verwachten dat Koeman niet met Wijnaldum aan komt zetten? Zet dan Geertruida er extra bij als verdedigende middenvelder. Met Wijnaldum tegenover het middenveld van Frankrijk is vragen om overlopen te worden. Al startte Deschamps ook met Rabiot als rare keus maar met Griezmann en Kante er extra bij is dat middenveld toch wel van hoger kaliber dan Reijnders, Schouten en Wijnaldum. Daar ga je dan echt de oorlog verliezen.

Is al erg genoeg dat Wijnaldum mag invallen rond minuut 60, koste je al bijna de wedstrijd tegen Polen met die waardeloze invalbeurt en daar wordt hij dan voor beloond. Weten we in ieder geval dat het volgende WK zonder Koeman zal zijn, toch nog iets positiefs.

En dan per ongeluk winnen van Frankrijk met alle geluk van de wereld, waardoor Gini de rest van het toernooi ook basis staat en we er in de achtste finale uitvliegen tegen waarschijnlijk weer Tsjechië.

21 juni 2024 om 12:40

Dat zou idd het doemscenario zijn.

Dat is mooi, als Koeman daadwerkelijk Wijnaldum in de basis zet ga ik wat anders doen vanavond.

Je had het zien aankomen dat als hij zijn lieveling meeneemt hem dan ook belangrijk maakt, zelfs na een schandalige invalbeurt.

Ach wanneer we dit van de positieve kant bekijken is het voordeel natuurlijk ook dat Koeman Wijnaldum niet kan inbrengen als wisselspeler.

Daarnaast vind ik het in algemene zin erg jammer dat Wijnaldum is geselecteerd dit EK met name omdat ik hem een erg goede voetballer vond en ook gewoon veel heeft gedaan voor het Nederlands Elftal. Nu ga ik hem niet meer herinneren als een goede voetballer maar wordt het een beetje zoals bij Blind of zoals bij FC Utrecht Van der Maarel word ik bijna boos wanneer zij erin staan of erin gebracht worden omdat ze niets (meer) toevoegen.

Snap de keuze voor Firmpong wel maar zou zelf Xavi op 10 zetten deze wedstrijd.

In ieder geval wel zin in deze pot. Dat zo'n toernooi in Duitsland gehouden word is top het Oranje gevoel zit er helemaal in.

En denk dat we een goede kans hebben om het tot de halve finale te schoppen.

Zou wel echt bij Koeman passen dit. Eindelijk een logische keuze maken door Frimong erin te zetten uitbalanceren met de keuze om Wijnaldum er dan ook maar in te zetten.

Ach ik laat me graag verrassen, van mij mogen ze 4 - 0 winnen in die opstelling met grandioos voetbal, mede dankzij Wijnaldum, en mijn mond snoeren.

Verlate 1 april grap van VI mag ik hopen. Wijnaldum is te traag kan echt niet meer.

Of je nou Veerman of Wijnaldum volledig ondersteboven gelopen laat worden door Kante. Maakt dat echt uit?

21 juni 2024 om 14:32

Ja dat maakt uit want Veerman wil tenminste de bal nog hebben, Gini is toch de meester in het verstoppertje spelen geworden. Ook leuk om te doen maar doe dat maar lekker de volgende dag in het Ritz Carlton, genoeg kamers.

Juist op het moment dat je denkt dat Frankrijk te pakken is komt Koeman met Wijnaldum aanzetten. Ben je alsnog kansloos want je speelt 10 tegen 11. Wat een drama coach is het toch ook. Niet te geloven.

Wijnaldum kan echt tegen de Fransen niet in de basis staan. Je hebt met hem natuurlijk wel een 10 die opduikt in de 16 en wel een neusje heeft voor de goal, maar denk niet dat er veel zijn met de verwachting dat Oranje nou echt veel direct rondom en in de 16 van de Fransen zal komen. Dan kan je toch liever een stabielere speler op het middenveld hebben. Reijnders op 10 lijkt me een goed idee, want die is sneller, dynamischer, verdedigend sterker én heeft een heel goed (afstand)schot in de benen.

Nee joh.... wijnaldum... hou op hoor...... Ronald dit meen je toch niet!!???

Wijnaldum... misschien is Wesley Snijder ook nog een optie, Koeman.... ik snap echt niet dat Wijnaldum nog een kans krijgt. Die heeft toch al keer op keer aangetoond dat hij niet goed genoeg meer is....

Vanmorgen een voicememo naar vrienden gestuurd: of ze klaar waren voor een hattrick van Gini Wijnaldum.

Ik open voetbalzone: VI verwacht Gini in de basis. It's coming home!!!!!!!!

Op zich is veerman slachtofferen omdat hij slecht speelde tegen Polen logisch. Maar Wijnaldum was oprecht slechter. Het loopvermogen van Gravenberch zie ik liever tegen de Fransen.

Malen voor Simons lijkt me logischer dan Frimpong. Fysiek sterkere keuze weer.

Veerman speelt een mindere wedstrijd en dan gelijk vervangen voor de, tot nu toe erg tegenvallende, Wijnaldum?

Ik zou wellicht Geertruida en Frimpong er in zetten om de snelheid van Frankrijk proberen af te stoppen, maar Wijnaldum gaat dit echt niet bijhouden qua snelheid van het spel. Dat was wel duidelijk de laatste wedstrijden.

Wijnaldum en Simons zijn allebei niks op 10. Als hij nou gewoon Justin Kluivert had opgeroepen dan was het probleem opgelost.

Kan Gakpo op 10? Of Zirkzee? Doen die verdedigend wel hun werk? Dan zouden Gakpo, Zirkzee en de aanvallende spelers kunnen zijn. En als spits ... Malen.

Alsjeblieft geen Wijnaldum. Laten we de opstelling niet al teveel veranderen. Veerman was nou ook weer niet zo dramatisch. Ik zou alleen evt Frimpong erin zetten voor Xavi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren