Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Verweij: ‘Hij zette Ajax-training naar zijn hand, maar stond stijf van zenuwen’

Maandag, 18 september 2023 om 18:29Mart van Mourik

Sivert Mannsverk stond tijdens het duel tussen FC Twente en Ajax (3-1) ‘stijf van de zenuwen’, zo vertelt Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De journalist weet dat de 21-jarige Noor een basisplek kreeg vanwege zijn ‘goede prestaties’ op het trainingsveld, maar daar wordt achteraf ‘hard om gelachen’.

Mannsverk was een van de gebeten honden na de afgang tegen FC Twente. Onder meer Ibrahim Afellay en Karim El Ahmadi waren na afloop van het duel zeer kritisch over het optreden van de middenvelder, die volgens hen ‘de bal niet eens wilde hebben’. Opvallend, daar Mannsverk juist op de trainingen puike prestaties geleverd zou hebben. “Ik heb mensen gesproken die Mannsverk gezien hebben”, begint Verweij.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

“De tijd na de interlandperiode om goed te trainen was kort, want de internationals druppelden een voor een binnen. Die Mannsverk die kwam dus binnen en zou de hele training naar zijn hand gezet hebben, en dat was blijkbaar reden om hem op te stellen. Dan zet je dus een jongen van 21 neer die alleen nog maar in Noorwegen heeft gevoetbald, en dan blijkt hij dus stijf te staan van de zenuwen. Er wordt heel hard om gelachen natuurlijk”, aldus Verweij. “Hij is wel bekeken in de Noorse nationale ploeg, maar ook in het duel tussen Molde FK en Galatasaray, en dat heb ik ook gezien, was hij echt gewoon goed.”

Verweij vindt dat het bij Ajax ontbreekt aan ervaren krachten, waardoor spelers als Mannsverk niemand hebben om op te leunen. “Er zijn een paar dingen die Maurice Steijn heeft gevraagd aan Sven Mislintat tijdens het trainingskamp in Duitsland. In de selectie wilde hij dus Nederlanders, spelers met een Ajax-achtergrond én spelers in de leeftijdscategorie 27 tot 30 jaar. Eigenlijk alles waar Steijn om heeft gevraagd ontbreekt. Ajax gaat natuurlijk een ramp worden dit jaar”, concludeert Verweij.Gerelateerd

Meer sportnieuws

55 reacties (laatste reactie door speedyafc)

Mannsverk kan ook echt wel voetballen. Het is ook niet voor niks dat een groot gedeelte van de Feyenoord fans 6 maanden lang om zijn komst hebben geschreeuwd in plaats van Zerroukki. Maar de stap van de Noorse competitie naar Nederland is gewoon lastig, helemaal als je in een team komt wat geen team is.

18 september 2023 om 18:41

Je zit er als Feyenoord fan compleet naast. Alle nieuwe aankopen zijn waardeloos dus deze jongen ook. Afellay heeft z'n stempel al gezet dat deze jongen er helemaal niets van kan.

18 september 2023 om 18:55

Afellay kan het weten. Vooral in de 70ste minuut ging Mannsverk enorm in de fout. Afellay had alleen even gemist dat Mannsverk in de rust werd gewisseld.

18 september 2023 om 19:25

Nou hij maakt een fout wat onprofessioneel is in zijn rol, daar ben ik het mee eens. Maar het was nog steeds heel erg slecht.

Buiten dat kan dit gebeuren en als hij echt stijf van de zenuwen stond, geeft dit ook wel een beetje het probleem van Ajax aan. Te weinig personalities in het team en teveel nieuwe spelers. Een Tadic of Klaassen zouden deze jongen even toespreken. Als je dan Akpom ziet voetballen, dan vraag ik me echt af waarom zou je Klaassen niet houden.

18 september 2023 om 20:02

Dat was een fout van VZ, maar wat maakt het uit … jij scoort je duimpjes…

Feli !!!!

Mitchell legt precies de vinger op de zere plek. Goede voetballer, geen steun

18 september 2023 om 20:38

Maakt niet zoveel uit welke spelers je er neer zet. Als je een trainer op deze manier druk gaat zetten, waarbij de backs en achterhoede niet mag aansluiten, waardoor iedere tegenstander 3 a 4 meter vrije ruimte heeft, dan gaat iedere speler alle duels verliezen en wordt je met iedere voetballer geslacht bij een tegenaanval.

Ik heb nu 11 potjes Steijn-bal gezien, echt alles wat hij bedenkt komt totaal niet uit. Spelers hebben geen idee wat er nu van ze verwacht wordt. Na afloop komt er dan een interview dat spelers duels moeten winnen en dat dan automatisch de tactiek ook klopt. Dan heb je gewoon geen enkel idee waar je mee bezig bent. Ik hoop dat Steijn vandaag nog vertrekt, dit is een nog slechtere trainer dan Jan Wouters.

18 september 2023 om 21:02

Ja hij werd gewisseld omdat hij zo goed speelde.

18 september 2023 om 18:54

Ja, want al die Feyenoordsupporters zagen Mansverk wekelijks spelen.. Dat was enkel omdat Mansverk in eerste instantie 4 miljoen kostte.

18 september 2023 om 19:05

Niet elke week, maar wel al zijn potjes in de Conference League en heel wat samenvattingen uit de Eliteserien. Daar kun je natuurlijk best het e.e.a. uit opmaken. Laat ik het zo zeggen; ik heb hem vaker zien spelen dan Forbs, Akpom en Tahirovic. En zo nog wat Feyenoorders denk ik.

Deze pikkebaas kan echt goed ballen, dat verzeker ik je. Oh en het is Mannsverk*.

18 september 2023 om 19:08

Denk idd dat vrijwel niemand hem echt had zien spelen. Wel zegt het wat dat Feyenoord interesse in hem had. We hebben tegenwoordig een hele goede scouting

18 september 2023 om 19:27

Waar ik me vooral aanstoor is hoe slecht de media geïnformeerd is. Ik luister net een podcast waarin Hugo Borst zit en die zegt letterlijk '' Ajax had het kunnen weten want Feyenoord heeft Mannsverk afgetest voor 1.5 miljoen ''. What? Hoe kan iemand die dit als beroep doet binnen de media zo slecht geïnformeerd zijn?

Ik zeg niet dat Mannsverk het derde wereldwonder is. Maar ik geloof wel in die jongen. Hij begreep alleen zijn teamgenoten nog niet en verzoop. Kunnen we hem moeilijk aanrekenen.

18 september 2023 om 20:24

Tinus88: eens. Borst hobbelt gewoon mee in het opportunistische gezwam dat bij Ajax momenteel niks deugt. Hij zet ook nog eens aan met onwaarheden, erg jammer.

Ik vraag mij ook wel eens af hoe zij zo slecht geïnformeerd kunnen zijn. Als ik tussen een fulltime job, muziek en sport door nog meer op de hoogte ben van dergelijke spelers(en met mij velen op dit forum) wat spookt zo'n Hugo Borst dan uit de hele dag!?

Ongebrijpelijk.

18 september 2023 om 23:54

Ik begrijp het ook niet. Die analisten doen het allemaal voor de clicks en de aandacht, lijkt het. Gewoon puur ter sensatie. Nuance scoort niet.

Maar het meest storende vind ik dan dat er ook geen weerwoord komt. Hij zit in de podcast met Henk Spaan, Suze van Kleef, zij is commentator bij de NOS en is volgens mij best aardig geïnformeerd, en een man die ik verder niet zo goed ken. Schrijver, geloof ik.

Maar er is dus niemand die dat lulverhaal over Mannsverk weerlegt en wanneer Hugo roept dat Ajax Noa Lang had moeten halen is er niemand die hem er even aan herinnert dat in die tijd Suzanne Lenterink de hand nog op de knip hield en, nog belangrijker, Tadic gewoon nog bij Ajax speelde en Ajax dus met Bergwijn en Tadic al twee grootverdieners had op die positie en Lang overkill zou zijn.

Ik kan echt prima tegen kritiek op mijn club. Er is echt heel, heel vd fout op het moment. Maar onderbouw het dan wel gewoon met kloppende feiten. De media roept maar wat. Dat stoor ik me wel steeds meer aan. Ook over Feyenoord en PSV worden bakken aan lulverhalen verspreidt. Doe gewoon je werk en breng kloppende info de wereld in.

18 september 2023 om 20:23

Iedereen kan zich nog wel de debuten van Senesi en Sinisterra herinneren toch? Een debuut zegt veel maar lang niet alles gelukkig

18 september 2023 om 21:15

Ik denk dat dit precies gaat eindigen zoals die middenvelder die vanuit België over kwam. Ik kan even niet op zijn naam komen. Volgensmij speelt hij nu in Italië. Die kon ook wel aardig voetballen maar kwam er totaal niet aan te pas in Amsterdam. En deze jongen zal niet de enige zijn die dit lot staat te wachten ben ik bang. Ach ja, volgende transferwindow maar weer eens een miljoentje of 50/60 oproken aan waardeloze spelers. Het geld raakt vanzelf wel op en dan moeten ze wel weer met eigen jeugd gaan werken, of ze het nou leuk vinden of niet.

18 september 2023 om 23:56

Marin? Die kwam van Luik. Even kwijt waar hij nu speelt.

19 september 2023 om 07:55

@tijger-wit

Marin werd aangekocht voor 12,5 miljoen. Werd voor 10 miljoen euro weer verkocht.

De verliezen op de aankopen zullen wel meevallen.

Tja je ziet het zelfs met transfers van de sub-top zoals AZ naar Ajax. Het is toch anders om tegen de top te spelen dan in de top te spelen en top te presteren. Valse start zou ik het noemen want ik zie wel veel potentie.

18 september 2023 om 19:02

Denk dat iedereen er daarom een stuk blijer mee is dat AZ spelers voor meer geld naar het buitenland gaan om een mooie carrière te hebben, behalve de mindere goden zoals Wijndal. Aldus Koopmeiners, Reijnders, Weghorst en Kerkez.

19 september 2023 om 07:57

@coolj

Meer geld zou ik het niet willen noemen, Iedereen is het er toch wel over eens dat 10 miljoen euro voor Wijndal een heel mooi bedrag voor AZ was.

18 september 2023 om 20:01

Inderdaad, van subtop naar top Eredivisie is niet altijd een succes geweest. Bij PSV herinner ik me bijvoorbeeld nog Derrick Luckassen (van AZ), Adam Maher (van AZ) en Bart Ramselaar (van Utrecht). Wat Sivert Mannsverk betreft moeten we misschien wat meer geduld hebben, bij Molde heeft hij ook maar 45 officiële wedstrijden gespeeld in 2 jaar en die jongen is pas 21.

18 september 2023 om 20:47

Ik kan ook een hele lange lijst maken voor Ajax. Deze jongen moet je echt nog niet afschrijven net als bijna niemand in het team. Al zie ik zelf heel weinig in Forbs.

Je kan hem ook onmogelijk na 1 wedstrijd al definitief hebben beoordeeld. En logischerwijs staat nu alles in brand voor de buitenwacht. Ik hoop maar dat het intern echt anders is dan nu in de media wordt gesuggereerd. Het is echt niet allemaal brandhout, maar het moet snel heel veel beter worden. Ik begin wel steeds minder vertrouwen te krijgen in Steijn n.a.v. zijn interviews. Ik hoop dat we donderdag een stuk beter voor de dag gaan komen (al is dat meer op hoop gebaseerd).

18 september 2023 om 18:55

Ik geef het je ook maar te doen. Je hebt je selectie amper een dag op orde dan volgt Twente-uit wat traditioneel lastig is voor Ajax. Krijg je Marseille op bezoek, in vorm al een lastige tegenstander.

En natuurlijk het sterkste Feyenoord sinds 2002.

Win je die niet dan kun je er geen kut van als Steijn/Mislintat/van Halst volgens die kneuzenkermis bij de telegraaf. Lekker man.

18 september 2023 om 20:05

Het is ook een flinke opgave, voor welke coach dan ook. En Twente uit kan je ook gewoon verliezen. Maar de veldbezetting lijkt nergens op. Nu heb je maar 3x met deze selectie kunnen trainen, maar de afstand tussen verdediging en middenveld was te vaak veel te groot. Steijn maakte daarbij bijna een uitgebluste indruk. Ik hoop echt dat ik daar compleet naast zit.

18 september 2023 om 20:11

@mentalist Je hebt het over Marseille, ik heb gisteren Olympique Marseille thuis tegen Toulouse (met Dallinga) gevolgd via de Unibet stream. Marseille speelde heel matig 0-0 en kostte me mijn combi-9 bet, 30 euro verloren in plaats van 295,50 innen. Ajax heeft thuis echt wel kans tegen Olympique ondanks de slechte vorm.

18 september 2023 om 18:57

Maar er zit wel brandhout tussen, Akpom (waar is hij eigelijk wel goed in?), Gaaei (rent wat meer dan Rensch maar die doet tegenwoordig ook.helemaal niks meer) Medic (kan er niet veel van) Forbs (meer een counterspeler als je het mij vraagt) en zo is er op Sosa na eigelijk op elke aanwinst wel wat aan te merken tot nu toe.. We lopen mijlenver achter op Feyenoord, Psv, Az en Twente

18 september 2023 om 20:08

Akpom is geen rechtsbuiten, die heeft daar volgens mij nog nooit gespeeld. Waarom zet je die dan rechtsbuiten? En ik ga hier niet beweren dat het een topaankoop is, maar nu al als brandhout benoemen is krankzinnig. Gaaei heeft het in de 2e helft een stuk beter gedaan dan Rensch. Een 5 voor gistermiddag zou ik zeggen. Medic is voor de bank gehaald, Forbs is nog jong en onstuimig en Mikautadze heeft nog amper gespeeld. Sosa en Sutalo (gisteren hij niet) zijn directe versterkingen. Tahirovic en Vd Boomen vind ik overigens ook geen brandhout. Je hebt eigenlijk tijd nodig, tijd die je alleen niet krijgt.

18 september 2023 om 19:13

Ik vond Vink na afloop tegen Twente wel iets nuttigs zeggen over de spelers. "Het zijn te veel projectjes."
7 van die nieuwe spelers zijn 18-22 en van de oudere spelers hebben Akpom, Medic en vd Boomen nog nooit op dit niveau gespeeld.
Zekerheid heb je nooit, maar er hadden eigenlijk buiten Sutalo en Sosa nog 1 of 2 spelers bij moeten zitten die je wel gewoon voor 80 procent als zekerheidje in had kunnen vullen

18 september 2023 om 20:14

Even voorop gesteld, die zijn alles behalve mijn favoriete transfers geweest. Met Sutalo en Sosa ben ik erg blij (sutalo had gisteren wel een complete off-day), maar het was absoluut beter geweest als je vooral voorin nog een goede speler had gehad als zekerheid. Wat mij betreft was een rechtsbuiten essentieel om te halen en laat dat nu de positie zijn die open is gebleven. Die vind ik wel heel slecht te rijmen.

18 september 2023 om 22:57

Dat ben ik met je eens. Op veel posities is het misschien te vroeg om te oordelen over de spelers die ze hebben gehaald, en door hun overwehend jonge leeftijd zie ik ook best dat er meer potentie in deze groep kan zitten dan wat er nu overal wordt geroepen.

Maar op de rechtsbuiten positie hebben ze een fout gemaakt door daar geen vervanger van Kudus te halen. Los van of al die andere spelers wel of niet gaan slagen is dat best een conclusie die we al wel mogen trekken.

Ik denk zelf dat ze daar eerste Akpom, Mikautadze en Forbs gaan proberen en er dan over een paar maanden achter komen dat Godts de minst slecht optie is aan die kant.

Het was ook wel zichtbaar dat die jongen een off-day had. Tenminste, als je hem vaker hebt zien voetballen.. want wat hij nu liet zien tegen twente leek nergens op. Had ook te maken met twente gedeeltelijk want die speelde gewoon goed. Daarnaast denk ik ook dat het niet veel zin heeft om met 2 dezelfde types te spelen. Kreeg heel erg het gevoel dat je er 6 achterin had en 4 voorin en niks daartussen.

Hoop voor mannsverk dat hij gewoon weer de kans krijgt en het gaat laten zien. Want in potentie is dat gewoon een hele goede speler.

Zo goed als iedereen speelde belabberd en dit was een debuut, kan gebeuren. Heb er alle vertrouwen in dat dit bij hem nog goed komt, heeft een goede mentaliteit en doet geen gekke dingen.

Hij moest nu ook met een andere 6 naast hem spelen. Laat hem gewoon in zn kracht spelen met 2 middenvelders voor zich. Deze jongen is echt een enorm talent maar wordt op basis van zn debuut al afgezeken door sommigen. Zelfs Sutalo werd al een miskoop genoemd. Als alles straks staat en ze hebben wat automatismes dan gaat het gewoon een stuk beter. Dat kan niet in 1 week. En Steijn wilde een 6 en kreeg meteen een 6 Mike. Meteen!

18 september 2023 om 18:56

Steijn wilde ook een rechtsbuiten, ervaring en Nederlandse spelers. Dit kreeg hij dan weer niet.

18 september 2023 om 19:00

Steijn wilde zeker ook 4 linksbacks in zijn selectie (nu 3), geen rechtsbuiten, 3 linksbuiten (Bergwijn, Godts, Forbs) geen echte 10 en zo'n kneuzen keeper uit Duitsland? Het is allang duidelijk dat dit de selectie is van Mislintat en niet van de technische staf

18 september 2023 om 19:14

Kokkie zo hoort het ook. De trainer is vaak maar een passant. Zag je ook aan PSV die allerlei brandhout overhielden aan Schmidt.

18 september 2023 om 19:23

Schmidt heeft het uiteindelijk toch prima gedaan tegen een sterk Ajax? Brandhout heb je er altijd tussen ook bij Ten Hag was het zo. Een goed beleid komt van een goeie samenwerking tussen de TD en de trainer. Niet dat je alles vollledig overlaat aan één partij, wat nu het geval is met Mislintat. Want ook bij Mislintat zijn er veel spelers waar een heel groot vraagteken achter zit...

18 september 2023 om 19:27

@janssen….Steijn zat een beetje te veel in en Sparta mode met alleen Nederlandse spelers. Als je die van een beetje niveau wil hebben dan kom je bij wie in hemelsnaam uit dan? Hij wilde Sepp vd berg en st juste. Nee daar win je de oorlog mee. Steijn zei zelf ook er was nog 1 positie waar ik ontevreden over was en dat was de 6, ik wilde nog een 6 en die kreeg hij meteen.

18 september 2023 om 23:00

@Kokkie
Geloof jij maar dat die kneuzen keeper uit Duitsland heel snel op doel zal staan. Gorter is en blijft onrustig en totaal niet zelfverzekerd genoeg. Werd tegen Twente mentaal aan het wankelen gebracht waarbij een van zijn sterke punten, meevoetballen direct als sneeuw voor de zon verdween. Dat kun je gewoon niet gebruiken. Als de keeper gaat twijfelen dan gaat de linie daarvoor twijfelen en ben je snel klaar. Steijn heeft mijns inziens niets te willen want het is een kneuzen trainer. Er klopt echt geen hout van en dan komt hij met teksten als duels winnen. Hadden we netzo goed Heitinga kunnen houden.

18 september 2023 om 19:20

Vraag me af wanneer jij je wel zorgen gaat maken? Je bent nu al een aantal maanden excuses aan het maken. Eerst was het pas beoordelen als de selectie compleet was, nu is het wachten tot er wat automatismes in de ploeg zijn geslepen. Ondertussen sta je met een beetje pech zondag 10 punten achter op de koploper, en is het nog niet eens oktober.

18 september 2023 om 20:36

Als Sven de partner pakt vam Soccerfan, dan nog komt hij met excuses, dat het niet aan Sven ligt.
Dat met tijd alles goed komt


Het draait nu niet. Zie wel potentie in aantal spelers maar denk een Akpom (al is hij gehaald als een back-up spits) een miskoop zal zijn.

Avilla zal ook dure bankzitter zijn.

Miktaudze afwachten of hij op rechtsbuiten uit de voeten kan in een vrije rol. Hij kan naar binnen gaan en dan Gaaie erover.

Ik kan me niet voorstellen dat iemand ook maar kan vallen over dit stukje van Verweij. Het blijft vreemd hoe weinig ervaring er gehaald is terwijl bijna alle ervaring verkocht of gratis de deur uitgelopen is.

Ik lees al weken dat alles dat deze man zegt onwaar is. Dus kan hij nou wel of niet voetballen?

19 september 2023 om 08:01

Natuurlijk kan deze jongen gewoon voetballen. Maar zijn eerste wedstrijd in een groot stadion met een fanatiek publiek was kennelijk iets teveel van het goede. En dan ook nog eens in een dubbele zes rol.

Die jongen was net aangekomen, nog nauwelijks met de ploeg getraind en mag dan Twente uit gaan spelen. Een wedstrijd waar Ajax het altijd al erg lastig mee heeft.

En dan gaat het mis.

Ieder weldenkend mens ziet nu toch wel in dat de druk bij Ajax veel te groot geworden is? Dan floppen al je aankopen, een voor een. Totdat er weer rust in de tent komt, een trainer mag gaan bouwen en dan zullen we vanzelf zien wie er kunnen voetballen en niet van de aankopen.

19 september 2023 om 08:12

Speedyafc ok dus verweij heeft gelijk

Ben het met de mensen eens hoor dat er veel te vroeg geoordeeld wordt. En ook dat de spelers wel even mogen wennen aan elkaar.
Maar dat de druk te hoog is vind ik een beetje onzin. Spelers gaan voor vele miljoenen naar het grote ajax. Dan mag je best met wat druk om kunnen gaan. Als er al sprake is van druk, want betwijfel of die buitenlandse gastjes daar veel van meegekregen hebben in die 3 dagen dat ze er zijn.

En er gaat geen rust komen als ze niet gaan winnen. Dus die volgorde gaat sws niet plaatsvinden.

19 september 2023 om 08:35

Kom op zeg, er is nu al maanden een hetze gaande tegen Ajax. Begon toen Heitinga gewipt werd en Janssen doordraaide. Daarna begon de Telegraaf. Waarna de rest van de media doodleuk mee ging doen.

Dan neemt de druk steeds meer toe. die buitenlandse gastjes die er net drie dagen zijn hebben te maken met een trainer onder druk die ineens met een dubbele zes wil gaan spelen. Die de enige rechtsbuiten op tien wil zetten. Die denkt dat Taylor een stabiele, betrouwbare keeper is.

Ik ben bang dat de rust er pas weer komt nadat de trainer en de TD ontslagen zijn. Dan kunnen een nieuwe trainer en TD wel de tijd krijgen zoals het destijds ging met Frank de Boer.

19 september 2023 om 10:31

Speed... dat kan nog wel even gaan duren dan. Ik kan me voorstellen dat ze zulke grote beslissingen pas gaan nemen me de nieuwe directeur of niet? En ook voor een nieuwe directeur lijkt het me vrij extreem om gelijk de trainer en td te ontslaan zodra hij binnenkomt.

19 september 2023 om 10:45

Het zal ervan afhangen hoe het zich verder ontwikkeld maar wat er nu al een tijdje gaande is in de media gaat vroeg of laat overslaan op de supporters in het stadion. En als dat gebeurt, dan is het niet te houden.

Al het chagrijn van wat er gebeurde na het ontslag van Overmars komt er nu allemaal uit.

Ik vind het erg fijn dat in de titel wordt benoemd dat het om een uitspraak van Verweij gaat.

Dit is recentelijk volgens mij meerdere malen aangegeven in de comments, fijn dat hier werk van wordt gemaakt.

Er ontbreekt iemand die de lijnen uitzet daar in het veld. Die heb je zeker wel nodig met al die nieuwe spelers. De ervaren jongens zoals Berghuis, Bergwijn, Taylor , zijn niet de types die andere op een plek zetten en ook mede spelers aanwijzingen geven tijdens de wedstrijd.

Erg jammer dat hij stijf van de zenuwen stond maar Mannsverk hoorde bij de 3 slechtste van het veld tegen Twente.

Uitstekende middenvelder die er heus wel komt.Mannsverk, maar ook Sutalo, Sosa en op termijn Tahirovic zullen heus wel boven komen drijven, zijn echt geen miskopen.Spelers als Forbes en die van Metz die beide voor een giga bedrag gekocht zijn slaat helemaal nergens op.

"Ik heb mensen gesproken die hem gezien hebben' Nee we hebben het hier niet over het Monster van Lochness maar over een speler van Ajax die op nog geen 10km van e redacte van de Telegraaf traint. Fijn dat Verweij voor dit soort bijzondere inzichten 'mensen' gebruikt en niet zelf even de fiets pakt. Wat een koekenbakker....

Tja zenuwen aan de bal omdat je vanaf minuut 1 voelt dat het team niet goed staat en dat er geen enkel moment een aanspeelpunt is op rechts, en in het spel zonder bal sta je een zone van 20-25 meter te dekken omdat er niet als team druk wordt gezet naar voren. Mannsverk valt niets kwalijk te nemen die gaat echt nog wel mooie dingen laten zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.Vitesse6-5
15.Ajax5-3
17.FC Utrecht3-12
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
K. TaylorMiddenvelder60
B. BrobbeyAanvaller63
J. GorterKeeper60
Carlos ForbsAanvaller60
B. van den BoomenMiddenvelder50
S. BergwijnAanvaller43
C. AkpomAanvaller30
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

0 fans
21 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 Ajax 1 0 0 0
2023 Molde FK 16 3 4 0
2022 Molde FK 25 1 7 0
2021 Sogndal 7 1 3 0
2021 Molde FK 14 0 2 0
Laatste voetbalnieuws

Aanwinst moet zes weken toekijken bij Ajax en mist wedstrijden tegen topploegen

Sivert Mannsverk zal zeker zes weken moeten toekijken, zo meldt zijn club Ajax woensdagochtend. De middenvelder kampt met een voetblessure en is daardoor langdurig niet inzetbaar. Hij zit daarom niet bij...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren