Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mike Verweij kritisch: 'Als je dit uit zo'n selectie haalt, ben je een waardeloze bondscoach'

Laatste update:

Mike Verweij is uiterst kritisch op Gareth Southgate, de bondscoach van Engeland. Southgate staat met the Three Lions weliswaar in de halve finales van het EK, maar volgens Verweij speelt zijn ploeg ‘slaapverwekkend voetbal’.

“Die gasten hebben echt nog geen normale wedstrijd gespeeld”, begint Valentijn Driessen in de Kick-off-podcast van De Telegraaf over Engeland. “Iedereen roept dat zij eigenlijk het slechtste voetbal van het toernooi spelen. Engeland - Zwitserland hebben wij met een half oog gekeken, en toen was het al niet om aan te zien. Dus stel je voor dat je echt naar die wedstrijd bent geweest. Het leek helemaal nergens op.”

Verweij is het daarmee eens. Op de opmerking van presentator Pim Sedee dat Engeland in verschillende varianten speelt, antwoordt hij: “Volgens mij spelen ze in één variant, en dat is gewoon slaapverwekkend voetbal. Zeventig minuten lang was het echt niet om aan te gluren tegen die Zwitsers. Als je zo’n selectie hebt, zoveel goed materiaal, en je haalt dit eruit, dan ben je gewoon een waardeloze bondscoach.”

Volgens Driessen staat er nog zo’n ‘waardeloze bondscoach’ in de halve finales: Didier Deschamps. “Die heeft al heel veel gewonnen, maar haalt ook heel weinig uit Frankrijk. De vicewereldkampioen die nog geen enkel velddoelpunt heeft gemaakt. Het is natuurlijk heel belabberd.”

“Stel je voor dat zij Europees kampioen worden. Dan gaat iedereen dat na-apen. En ook in Nederland gaan we dan weer roepen dat we zoals Frankrijk moeten voetballen. Ten eerste hebben we die individuele kwaliteiten niet, en het is niet om aan te zien”, aldus Driessen.

Geen Europees kampioen


Driessen is wel onder de indruk van Spanje. “Het is te hopen dat de Spanjaarden iedereen dit toernooi op een hoop spelen, en dat het Spaanse voetbal het voorbeeld wordt voor Europa. En niet het Franse of Engelse voetbal.”

“Ik moet eerlijk zeggen: Nederland hoeft van mij geen Europees kampioen te worden als het met afzichtelijk Frans voetbal gaat”, besluit Driessen, die het naar eigen zeggen überhaupt niets uitmaakt of Nederland uiteindelijk Europees kampioen weet te worden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Hoorde de podcast op the athletic. Hij speelt gewoon toernooi voetbal net zoals Frankrijk.
Zo ga je kampioen worden niet met mooi voetbal.

8 juli 2024 om 18:44

Nou ja er zit wel een verschil in hoor. Ik zie bij Frankrijk nog een bepaalde controle in de wedstrijd. Verdedigend staan ze ook ijzersterk.

Bij Engeland heb ik dat echt niet. Achterin vind ik ze bij flagen zwak. Keeper is ook niet heel sterk. En voorin weten ze niet wat ze moeten doen. Puur op individuele acties scoren ze regelmatig.

Hier wil ik echter niet mee zeggen dat oranje makkelijk wint. Want oranje is bij flagen ook niet goed genoeg.

8 juli 2024 om 18:52

Toernooivoetbal zoals Frankrijk? Er is voorin helemaal geen diepgang. Alleen Saka gaat af en toe diep. Met Foden of Bellingham op de flanken in combinatie met Kane in de punt kun je moeilijk counteren. En Zo'n Trippier op links moet altijd naar zijn rechterbeen waardoor je belangrijke secondes verliest.

8 juli 2024 om 23:07

Pfff wat een slap gelul
Alsof je met attractief voetbal niet kan winnen. Legio voorbeelden van dat dat kan

9 juli 2024 om 10:54

Nou ja, Spanje en onder andere Brazilië hebben in het verleden toch bewezen dat je met mooi voetbal kampioen kan worden.Dat je alleen met slecht of toernooi voetbal kampioen kan worden slaat natuurlijk nergens op.

Vooral dit stukje:

“Ik moet eerlijk zeggen: Nederland hoeft van mij geen Europees kampioen te worden als het met afzichtelijk Frans voetbal gaat”, besluit Driessen, die het naar eigen zeggen überhaupt niets uitmaakt of Nederland uiteindelijk Europees kampioen weet te worden.

En als straks Frankrijk van NL in de finale wint met dit voetbal, krijg je een dag later uit de zure mond van Driessen weer te horen dat NL slimmer had moeten zijn en afbraakvoetbal had moeten spelen.

8 juli 2024 om 20:31

Gegeven het afbraakvoetbal van bijna alle landen (spanje mss uitgezonderd) maakt het mij geen ruk uit hoe we kampioen worden.

9 juli 2024 om 18:17

Kampioen wordt het helaas niet .
Het is een NETNIX ...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren