Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertonghen: ‘Hij is fantastisch, maar ik heb geen schrik van hem’

Laatste update:

België neemt het zondagavond op tegen Wales en dat is voor Jan Vertonghen een weerzien met Gareth Bale, met wie de verdediger nog een seizoen bij Tottenham Hotspur samenspeelde. De 27-jarige Rode Duivel weet wel hoe de snelheidsduivel van Real Madrid afgestopt kan worden, zo vertelt hij aan de Gazet van Antwerpen.

/

“Om hem af te stoppen moeten we hem collectief opvangen, hij mag zeker geen ruimte krijgen. In de vorige EK-kwalificatiewedstrijden speelde hij dicht bij de spitsen, in een vrije rol tussen het centrum en de rechterflank. Daar verwacht ik hem dit keer ook”, aldus Vertonghen. “Hij is een fantastische speler, maar ik heb zeker geen schrik van hem. Meer nog, ik kijk al uit naar het duel.”

De voormalig Ajacied moet zich na de interlandperiode weer melden bij Tottenham. Met de club gaat het dit seizoen maar matig, want na elf speelronden staat men op de twaalfde plaats in de Premier League. “Ik speel ook niet elke wedstrijd. Natuurlijk wil ik dat wel, maar onze coach heeft een andere aanpak en roteert veel. Hopelijk komt er nog een seizoen waarin ik meer dan zestig matchen speel.”

Wat verwacht jij van België - Wales?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah, Ramsey is compleet uit vorm en dus moet het allemaal van Bale komen in het offensieve compartiment. Wij moeten Bale opvangen, zij moeten Hazard, Chadli, Mertens, De Bruyne, Origi/benteke... opvangen.
Hun diepe spits is normaal een flankaanvaller bij Reading, dat zegt alles.

15 november 2014 om 21:04

Mertens is anders ook totaal uit vorm, hazard scoort nooit, benteke is al 2 jaar uit vorm,de bruyne is goed maar scoort ook nooit, origi word opgevreten door williams en chadli is echt niet zo goed.

15 november 2014 om 21:08

Als je niet normaal kunt reageren, doe het dan niet?

15 november 2014 om 21:15

Haha, dat zeg je aleen omdat je weet dat ik gelijk heb.

15 november 2014 om 21:26

Neen. Ik weet gewoon niet of jij werkelijk zo'n irritant ventje bent of een niets beters te doen hebt dan provoceren op een zaterdagavond. Maar je hebt er totaal geen kijk op.

Chadli is topschutter van Tottenham, wij hebben wel wat beters dan Williams (die zelfs al moeite heeft met Lukaku, onze 3e spits...), De Bruyne is subliem. 12 assists en 4 goals in 17 matchen geloof ik.
Benteke was maandenlang geblesseerd, hij was helemaal niet uit vorm. Hazard scoort inderdaad weinig. Mertens valt wel mee, en hij valt altijd fantastisch in.

15 november 2014 om 21:48

Waarom ben ik nou meteen weer een irritant ventje? beetje jammer dat je dat moet zeggen.
verder begon jou volgens mij met provoceren, ik zeg alleen hoe ik er over denk.

16 november 2014 om 03:56

Fc_twente_65,

Een paar maanden geleden vonden de Nederlanders dat Belgisch team schattig en sympathiek.

Dat is veranderd sinds Oranje de ene nederlaag na de andere versierde, terwijl die Belgen wel bleven winnen.

Ik vind het heerlijk om gehaat te worden. Dat betekent meestal dat je goed bezig bent en dat jaloezie de kop opsteekt.

Ik zou me ook zo geen zorgen maken over die Belgen, zie maar dat Nederland wint tegen de nummer 99 op de Fifa ranking. Dat zou al héél wat zijn.

16 november 2014 om 11:38

Wat is dat toch tegenwoordig, dat als je iets zegt wat anderen niet aan staat, je meteen een 'hater' bent.
voor de duidelijkheid: ik heb op geen enkele manier iets tegen belgie, vind het juist leuk voor jullie dat het eindelijk weer goed gaat.
maar dat ik iets zeg over bepaalde spelers, ben ik niet meteen een hater.

Kom maar weer terug naar Ajax, dan mag je iedere wedstrijd spelen.

15 november 2014 om 21:03

Ik heb een heel heel klein beetje hoop dat hij daarom zijn contract niet heeft verlengt. Moet je maar eens intypen op YouTube: Jan Vertonghen de wereld draait door. In dat filmpje zei die vlak voor hij weg ging, dat hij binnen een paar jaar weer terug kwam waarschijnlijk. Het zou echt geweldig zijn als hij binnenkort terugkomt. Ik ga meteen een shirtje kopen dan.

Je hebt geen schrik van Bale? todat er opeens 50 meter vrij is in je rug.

16 november 2014 om 01:30

Ja dat zou bartra vast ook wel gedacht hebben totdat het balletje in het netje lag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren