Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vernietigende woorden voor ‘gesloopt’ AZ : ‘Villa was vijf maten te groot’

Laatste update:

De Engels pers heeft weinig positieve woorden over voor AZ, dat donderdagavond in eigen huis tamelijk kansloos onderuit ging tegen Aston Villa (1-4) in de Conference League. De club uit Alkmaar wordt geroemd om Europese prestaties uit het verleden, maar Villa was deze keer een maatje te groot, zo luidt het oordeel.

"Tegen een team dat vleugels heeft in de binnenlandse competitie was Villa uiterst efficiënt", schrijft de Daily Mail. "Trainer Unai Emery had een lastige avond verwacht, maar de bezoekers hadden vanaf het begin van de wedstrijd de controle in handen."

"Het ziet er extreem positief uit voor Villa, nadat ze de Alkmaarse ploeg die vorig jaar nog de halve finale van de Conference League wist te bereiken hebben gesloopt", velt de BBC een hard oordeel.

"AZ liet voor rust nog wel een aantal goede kansen liggen, waaronder een voor Vangelis Pavlidis, die doorgebroken was", gaat de omroep verder. De Griekse spits liet echter na zijn poging om doel te krijgen.

"Aston Villa heeft de controle in Groep E overgenomen nadat de ploeg AZ wist te verpletteren in het AFAS Stadion", schrijft lokale krant Birmingham Mail over de wedstrijd. "Villa liet vanaf het begin zijn dominantie zien en wist daardoor al vroeg de score te openen."

Analisten
Ook de analisten in de studio van ESPN trekken harde conclusies na de nederlaag. "Ze waren gewoon veel te goed voor AZ", oordeelt Kees Kwakman. "Je ziet soms nog weleens dat je tegen Engelse ploegen aan voetballen toekomt, maar nu niet. Villa was echt veel te sterk."

De eveneens aanwezige Marciano Vink sluit zich bij Kwakman aan. "Aston Villa kan de Conference League winnen, kijk maar naar West Ham United", refereert de analist aan de winnaar van vorig seizoen. "Villa was gewoon vijf maten te groot voor AZ."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is geen schande om van Aston Villa te verliezen, maar overwinteren gaat spannend worden. Volgende week sta je vermoedelijk zes punten achter op Legia en Villa. Dan moet je sowieso uit in Polen winnen en hopen dat Villa zijn plicht doet tegen Legia.

27 oktober 2023 om 10:57

Aan deze wedstrijd zag je waarom Clasie mislukt is in de premier league, fysiek kon hij het niet aan en kon hij niet spelen zoals in de Nlse competitie.. Er gingen al stemmen op om hem weer op te roepen maar je moet je toch niet voorstellen dat dat jochie tegen Frankrijk of Engeland zou spelen op een kampioenschap dat kan hij niet eens belopen dan gaat het echt te snel voor hem. ook fysiek wordt hij zo aan de kant gezet. Leuke speler voor Nlse competitie maar als je eerlijk bent ook niet meer dan dat.

27 oktober 2023 om 11:23

In vergelijking met de Wit en Mijnans vond ik Clasie er bovenuit steken. Vond hem zelfs een van de betere bij az

27 oktober 2023 om 11:25

Clasie was oké maar precies zoals hierboven wordt gezegd zijn de spelers Villa fysiek zoveel verder, zag je vorig jaar ook al toen AZ tegen West Ham speelde. Gasten als Tielemans en die nummer 8 (ben zijn naam kwijt) zijn zo goed en sterk

27 oktober 2023 om 12:43

Tielemans is nu juist een speler die al anderhalf jaar niets laat zien. Dus als die er al zo bovenuit steekt tegen AZ moeten we ons echt zorgen gaan maken.

27 oktober 2023 om 17:49

Populistische gelul over Clasie en dit artikel

Ja, Aston Villa was beter over de gehele wedstrijd gezien.
Maar ''gesloopt'' slaat nergens op en niemand die de wedstrijd heefft gezien zou dat zeggen.


4 schoten op doel en 4 doelpunten. Waarvan 2 persoonlijke fouten. (En 1 schot die geblokt werd en daarna meteen nog 1 schot dus dat maakt het 5 technisch gezien)


''gesloopt'' en ''5 maten te groot'' slaat nergens op

Achja knap hoor van Aston Villa. Honderden miljoenen erin gestopt en dan zo’n wedstrijd analyseren. Gaat nergens over.

27 oktober 2023 om 10:16

De media analyseert toch iedere wedstrijd? Of moeten ze nu schrijven "gezien het verschil in investering hebben we besloten geen artikel te schrijven over Aston Villa tegen AZ, maar de eindstand was 4-1"

27 oktober 2023 om 10:21

Zo kan je dat van bijna elke premier league club en sommige championship clubs zeggen. Van bijna elke serie A en La Liga club ook. Dan is het idd wel oké om alles maar te verliezen..

27 oktober 2023 om 11:39

En als AZ wint van Almere City met beperkt budget hoor ik je niet...

27 oktober 2023 om 10:48

Ben het met je eens dat de doorstroming beter kan hoor, maar vorig jaar met al die blessures achterin zag je die jeugdspelers moeiteloos overeind blijven. In de basis is de jeugd van az volgens mij enorm goed, maar of het ook toptalenten oplevert moeten we afwachten. Van Brederode vind ik juist weer niet zo goed, maar van Poku en Meerdink verwacht ik veel, net als van Dekker en Goes.

27 oktober 2023 om 10:47

Gelukkig reageren de Feyenoorders hieronder netjes. Jullie mogen trots zijn op de ontwikkeling die jullie club doormaakt, net als dat ik trots ben op AZ en daar doet deze nederlaag niets aan af.

De zogenaamde kenners volgen Az al langer zo te zien.
Het is heel simpel, dat wij 2de staan in de competitie is door 1 man veroorzaakt anders hadden wij naast onze vrienden (30km verder) gestaan in de competitie.
Het is al tijden zo slecht, dat het pijn doet aan me ogen en dit is veroorzaakt door Max en zijn valse beloftes. Gelukkig staat er genoeg op de bank, staan we 2de en is de CL een leuke toevoeging maar is alles meegenomen als we uberhaupt winnen.

AZ valt me tot nu toe wel tegen in de europese wedstrijden.
Je kan verliezen van Aston Villa dat lijkt me niet geheel onredelijk, maar de manier waarop...
En van die Bosnische club moet je gewoon winnen klaar.

Het is dit jaar wel bedroevend Europees. Alleen Feyenoord zie ik overwinteren. Ajax en AZ gaan het allebei niet halen vrees ik. PSV kan misschien nog derde worden, maar met wat ik tot nu toe gezien heb is dat ook niet realistisch.

27 oktober 2023 om 10:51

Psv kan nog makkelijk 2de worden..tegen Lens winnen en je staat al 2de.. laatste wedstrijd thuis tegen Arsenal dan is Arsenal waarschijnlijk al door en komen ze met een b elftal.. en van Sevilla kunnen ze ook zomaar winnen..hadden ze thuis ook al van moeten winnen..dus Psv heeft nog alles in eigen hand..

27 oktober 2023 om 12:45

Ik moet het nog zien, ik vind Sevilla tot nu toe de minste in de groep en daar winnen ze ook niet van. Drie wedstrijden tot nu toe en geen enkele gewonnen, waarom kunnen we er dan makkelijk vanuit gaan dat ze er nu wel opeens twee of drie gaan winnen?

27 oktober 2023 om 19:03

In de competitie alles gewonnen dus waarom zou Psv geen wedstrijd kunnen winnen.. Psv thuis of uit europees is ook een verschil..thuis hadden ze gewoon moeten winnen van Sevilla..lens was ook niet geweldig en staan niet voor niks 15de in Frankrijk..dus denk dat Psv thuis wint van Lens en Arsenal is dan waarschijnlijk al geplaatst dus spelen ze niet met de beste en kan Psv thuis ook zomaar winnen van Arsenal, uit bij Sevilla moet ook wel een puntje of meer kunnen opleveren..

Ieder jaar zoveel miljoenen inkomsten uit transfers maar nauwelijks wat investeren in kwaliteit.
Daarnaast een zeer matige trainer.

In de zwakke Eredivisie kom je er nog mee weg maar Europees wordt je van alle kanten vernederd.

Hebben ze daar bij AZ geen ambitie ofzo?

27 oktober 2023 om 11:16

Ja zeker wel. De zakken vullen van de directie. Ik weet ook niet wat ze met dat geld doen. Maar toppers binnenhalen doen ze niet. En ze willen meedraaien met de top. Maar deze groep houdt dat niet een heel seizoen vol. Al helemaal niet onder Jansen, die nooit heeft gehoord van spelers rust geven of rouleren. Achja ieder seizoen conference league spelen is opzich ook een ambitie

27 oktober 2023 om 12:01

Hoe verwacht je van AZ dat ze een team bouwen die tegen een Premier League team kan opboksen? Had je verwacht dat AZ even van Aston Villa wint?

Weer erg makkelijk, al die negatieve berichten. Aston Villa, de nummer 5 van Engeland, is te sterk. Dat lijkt me normaal gezien het kapitaal wat in het veld staat tegenover het kapitaal van AZ. AZ had een superdag nodig om te winnen. Op deze wedstrijd en die andere verliespartij na, spelen ze dit seizoen goed. Niet super, maar goed genoeg om de punten te pakken. Ik vond het wel triest om te zien hoe Martinez al in het begin de bal zolang bij zich hield. Later in 1e helft had hij al geel moeten krijgen voor tijdrekken. Een terechte uitslag. AZ moet nu 2x winnen (legia uit en Zinksi thuis). Dan zijn ze wel door.

Dat je van Villa verliest dat snap ik en is ook niet zo interessant verder. Maar los daarvan, AZ heeft dit jaar gewoon niet zo’n denderend elftal. In de eredivisie wordt veel verbloemd door de goals van Pavlidis, het matige niveau van de tegenstanders en het halen van een acceptabel niveau zonder veel uitschieters naar boven of beneden. Maar AZ heeft Europees dit seizoen nog geen overtuigende wedstrijd gespeeld. Zelfs niet tegen matige tot slechte tegenstanders, integendeel, veel wedstrijden waren ronduit slecht. Er loopt momenteel afgezien van onze spits bijna geen enkele speler rond die in het rijtje Kerkez, Karlsson, Koopmeiners, Reijnders, Stengs, Boadu gaat komen qua ontwikkeling. Nu niet en nooit niet. Niet dat ik nou een glazen bol heb maar als je wekelijks de wedstrijden van je club volgt en niet te veel naar het gewauwel van analisten luister dan zie je dat gewoon als je naar het zoveelste gestuntel van bijv. Van Brederode, Sugawara, Mijnans en De Wit kijkt, om er maar eens enkele te noemen. Armoedig, maar zolang de tegenstander nog armoediger is of je spits er drie per wedstrijd maakt kan dat (zeker in de Eredivisie) lang aan.
Vier redelijk tot goede spelers (pavlidis, Clasie, Peneta en Bazoer) en de rest bestaat uit volkomen inwisselbare grijze muizen. En dat wordt in dit soort wedstrijden als tegen Villa natuurlijk moeiteloos wel zichtbaar.

Dat is t wat voetbal steeds minder aantrekkelijk maakt. De hele PL kan van AZ winnen, geldt ook voor Ajax. PSV en Feyenoord maken toevallig nu een kansje maar dat is over paar jaar ook weer anders. Volstrekt kansloos is de term steeds vaker. Zelfde geldt binnen NL, clubs moeten per jaar halve elftallen vervangen en dat sloopt clubs, anonieme buitenlanders met af en toe een uitschieter. Ook hier: volstrekt kansloos tegen nationale clubs. En volgend jaar weer zes, zeven andere spelers, beetje huur, beetje goed koop, beetje afvallers van clubs…
Het boeit me steeds minder

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren