Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling PSV: luxeproblemen voor Peter Bosz

Laatste update:

PSV en Peter Bosz hebben met een grote glimlach toegewerkt naar het duel met FC Volendam. De Eindhovenaren kunnen weer (volledig) beschikken over de nodige spelers die de afgelopen tijd niet helemaal fit waren. De verwachting is dat Bosz één wijziging zal doorvoeren: Joey Veerman voor Mauro Júnior.

PSV moest het afgelopen weekend tegen (Ajax) nog altijd stellen zonder Veerman, die toen al even kampte met een gevoelige kuit. Veerman is er tegen zijn oude club weer bij, weet het Eindhovens Dagblad. Een flinke meevaller voor PSV, dat ook het goede nieuws kreeg dat Jerdy Schouten volledig is hersteld van zijn luchtweginfectie.

Daarnaast zijn Malik Tillman en Ricardo Pepi genezen van hun spierproblemen, net als Sergiño Dest. De Amerikaans international leek in eerste instantie zeker een duel te moeten missen, maar is snel hersteld. Armel Bella-Kotchap, die last had van een schouderblessure, heeft daarnaast zijn rentree bij Jong PSV al gemaakt. De Duitser is nog niet klaar voor een duel in PSV 1, net als Noa Lang en Guus Til.

PSV kan in Volendam de volgende stap richting de landstitel zetten. De Eindhovenaren voeren de druk bij een zege verder op op Feyenoord, dat zondagavond pas in actie komt. Als PSV wint, groeit het gat tussen de twee clubs naar dertien punten en moet Feyenoord nog maar eens zien af te rekenen met het stugge en frivole Sparta Rotterdam.

Eerst moet PSV zien af te rekenen met Volendam, dat zeventiende staat en een inhaalslag moet maken om degradatie te voorkomen. “Ik verwacht zondag een ploeg die er alles aan zal doen om in de Eredivisie te blijven", vertelde Bosz op de persconferentie. "We zagen dat Ajax, FC Twente en Almere City zich hadden aangepast. Onze ploeg is op alle scenario’s voorbereid en moet zich maximaal inzetten."

Eerder dit seizoen had PSV weinig moeite met Volendam. In het Philips Stadion opende Lang al snel de score. Een andere speler die er zondag niet bij is, Til, verdubbelde na rust de score. Calvin Twigt deed vervolgens wat terug namens de bezoekers, voordat uitblinker Tillman de wedstrijd in blessuretijd in het slot gooide: 3-1.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Saibari, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Bekijk FC Volendam - PSV live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Ongelofelijk hoe sterk er is ingekocht door Psv, zoveel opties! Daarnaast missen ze zelfs nog spelers als een Noa Lang. En dat ongeveer voor de helft minder vergeleken met wat Ajax uitgegeven heeft. Als iedereen fit is, zou toch een kwartfinale en/of halve finale CL met een beetje geluk erin moeten zitten. Verdedigend blijft het nog een manco, maar als ze nog eens een top verdediging hadden staan was het al helemaal niet meer leuk geweest in de eredivisie.

11 februari 2024 om 08:50

Het ligt bij psv denk ik vooral aan het collectief. Zeer sterk als geheel. Complimenten voor de coach. Die heeft er echt een top team van gemaakt. Spelers significant beter gemaakt.Baka bijvoorbeeld en ook Luuk is velen malen beter dan vorig seizoen toen men dacht dat het beter was om te stoppen. Pepi zal zogenaamd ff het stokje overnemen. Dest kwam als matige back binnen, maar is een sterkhouder. Het is maar hoe je het bekijkt

11 februari 2024 om 08:51

Halve finale CL lijkt me wat overdreven. Als alles meezit kun je misschien Dortmund verslaan (al is die kans op voorhand niet heel groot), en daarna zal het normaal gesproken wel einde verhaal zijn. De kans dat je én Dortmund, én de volgende tegenstander verslaat acht ik toch wel maximaal 5 procent.

11 februari 2024 om 08:57

Dit PSV komt niet eens in de buurt bij het Ajax uit 2018/2019. Halve finale CL? Met deze defensie? Schei uit joh. Kwartfinale max haalbare.

11 februari 2024 om 09:17

Joga, dit psv komt inderdaad niet in de buurt van Ajax 18/19 (Europees gezien dan), maar toch kunnen ze halve finale CL halen. PSV zal weer in vorm moeten zijn tegen Dortmund en als je geluk hebt met de loting daarna zie ik ze best een kans maken tegen de winnaar van Barca-Napoli. Ook de winnaar van Atletico-Inter is enigszins positief, al moet ik zeggen dat Inter wel erg sterk is

11 februari 2024 om 11:30

@joga, volgens mij zeg ik nog erbij met een beetje geluk. Ajax had met een beetje geluk ook de finale kunnen bereiken en/of de CL zelfs kunnen winnen. Het is dat ze zichzelf voorbij liepen tegen Totenham waardoor het misliep, maar het winnen van de CL was niet ondenkbaar geweest. Daarnaast vind ik het mooi hoe we allemaal doen alsof we vooraf wisten dat Ajax zo ver zo reiken. Dat geldt nu zelfde met Psv, meeste van ons acht hen bijna kansloos om uberhaupt de kwartfinale te bereiken. Vooraf dachten we ook dat ze niet eens de groepfase zouden overleven, maar de bal is rond en ik geloof best dat ze met een beetje magie en geluk de kwart en/of halve finale zouden kunnen bereiken. De ingrediënten zijn iedergeval aanwezig, nu hopen dat ze een beetje doorgroeien.

11 februari 2024 om 08:58

Ik denk dat dit seizoen de CL ronde doorkomen wat lastiger gaat. Maar ik ben wel benieuwd hoe volgend jaar gaat. Ik verwacht dat spelers als Lang, Luuk, Lozano, Saibari, Schouten, Boscagli en Benitez blijven. Haal je daar nog Dest en Tillman bij en nog wat versterkingen hier en daar dan zie ik psv wel keertje doorstoten naar die kwart of halve finale als alles mee zit (blessures, loting). Ik vind ons nog namelijk op sommige plekken nog best matig. Zo is Bakayoko ook niet altijd goed en vind ik Ramalho niet betrouwbaar omdat hij altijd we een fout maakt, in de CL kost dat je gewoon een wedstrijd.

11 februari 2024 om 09:21

Kans lijkt me echt heel klein dat Dest blijft. Die ziet dit echt als 1 stap achteruit om er 2 vooruit te zetten. Tillman zou top zijn, maar denk dat er andere clubs wel meer dan 10 miljoen voor deze speler over hebben. Zal wel gepusht worden om naar een club te gaan die meer betaald

11 februari 2024 om 13:13

Ik moet nog maar zien of Dest na dit seizoen meteen weer weg wil, volgens mij heeft hij het best naar zijn zin. Het salaris zal wel een heikel punt zijn voor PSV. Wat Tillman betreft heeft PSV een optie tot koop dacht ik, daarbij ligt het transferbedrag toch al vast of zie ik dat verkeerd?

11 februari 2024 om 10:12

Inderdaad goed in gekocht caribbean@
Net op tijd weer fit voor de cl wedstrijden.
Hopelijk tegen Dortmund een ronde verder. Daar geef ik psv wel een goede kans in. Maar voor Ramalho heb je wel een vervanger nodig vind ik. Althans de cl wedstrijden.

11 februari 2024 om 13:24

Niet alleen bij PSV maar ook bij Borussia Dortmund stroomt de ziekenboeg redelijk leeg. Eergisteren waren Reus, Brandt, Sancho en Kobel er weer bij en dat scheelt een slok op een borrel. Dortmund lijkt inmiddels ook de ergste vormdip achter zich te hebben, vrijdag was overigens oud Psv'er Donyell Malen echt fantastisch met onder andere twee goals. Tegen dit Dortmund gaat PSV het heel moeilijk krijgen maar als PSV fan laat ik mij graag verrassen.

Gezien het kunstgras is en Mauro goed gespeeld heeft, zou ik persoonlijk liever zien dat Dest wat langer rust krijgt (en Mauro dus linksback speelt).

Dat wordt het telraam erbij pakken als PSV er zin in heeft

11 februari 2024 om 13:28

Dat telraam kunnen we vermoedelijk wel opbergen want FC Volendam speelt op kunstgras. In aanloop naar Dortmund zullen de spelers van PSV onbewust wel gas terugnemen bij een voorsprong om blessures op het kunstgras te voorkomen. Anderzijds, de huidige voetbalgeneratie is opgegroeid met kunstgras en zou er wel aan gewend moeten zijn. We gaan het zien, alvast een leuke wedstrijd toegewenst, al dan niet met veel doelpunten.

Verwachte opstelling is vrij logisch. Zou alleen Dest nog wat extra rust geven en Mauro daar neer zetten. Mauro heeft bij Heracles veel op kunstgras gespeeld en kan daar heel goed op spelen. Dest hebben we nog vaak genoeg nodig dit seizoen. Beetje rouleren dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren