Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermaelen sluit terugkeer niet uit: ‘Het is niet onmogelijk’

Laatste update:

Thomas Vermaelen heeft een aflopend contract bij Barcelona en het is nog onbekend waar hij volgend seizoen speelt. De Belgische verdediger wil een terugkeer naar de Engelse Premier League niet uitsluiten. De ex-speler van onder meer Arsenal wil alle opties openhouden. “Het is niet onmogelijk”, aldus Vermaelen over een eventuele rentree op de Engelse velden.

“Ik bewaar warme herinneringen aan mijn periode in Engeland. Ik was daar erg gelukkig”, aldus Vermaelen in een interview met AFP. De 33-jarige verdediger maakte in de zomer van 2014 voor circa tien miljoen euro de overstap van Arsenal naar Barcelona. Mede door blessureleed is hij daar nooit helemaal uit de verf gekomen. In het seizoen 2016/17 werd hij uitgeleend aan AS Roma.

Dit seizoen kwam hij tot dusver niet verder dan 160 speelminuten in LaLiga. “Ik heb geen spijt”, aldus Vermaelen, die in 2003 op jonge leeftijd de overstap maakte van Germinal Beerschot naar Ajax. Na een tussentijdse uitleenbeurt aan RKC Waalwijk brak hij door in het eerste elftal van de Amsterdammers en verdiende hij in de zomer van 2009 een transfer naar Arsenal.

Vermaelen geniet van elke dag dat hij zich speler van Barcelona mag noemen. “Het is niet makkelijk om je tot basisspeler op te werken, maar ik ben hier heel gelukkig”, aldus de 71-voudig international. “Elke dag dat ik op het veld sta, voel ik me gezegend. Een speler als Lionel Messi is op training elke dag zo goed als in een wedstrijd. Dat maakt ook van mij een betere speler.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer hoe zijn carriere verlopen is. Zat zo veel meer in. Is gewoon een top verdediger als hij fit is en barca basis waardig. Maarja als je meer dan de helft van het seizoen geblesseerd bent kan een coach ook niet op je rekenen. Ik hoop dat hij terug naar ajax gaat en daar blessure vrij nog een seizoen of 2 spelen. Die is gewoon echt een toevoeging. Ik vind hem veel beter dan vlind bijvoorbeeld op centraal achter. De kunstgras wedstrijdjes zou ik wel voorbij laten gaan.

11 december 2018 om 07:37

Moet Ajax niet willen, raakt toch weer geblesseerd. Hij moet maar lekker on België wat laatste jaren meepikken. Ajax moet met zijn kapitaal echt beter inzetten.

Vraag me af wie hem in de PL wil hebben. Zal niet goedkoop zijn in salaris, al behoorlijk op leeftijd en blessuregevoelig. Volgens mij hoef je die 1 keer te tackelen in de PL en hij ligt er twee maanden uit.

11 december 2018 om 02:19

Jaman wou het net typen. Is echt de vraag wie en wil hebben. Bankie bij Barça toch. Maar wel een goeie voetballende verdediger!

De PL met een nog hoger tempo en een veel grotere intensiteit? Lijkt mij geen verstandige keuze voor een speler die al geblesseerd raakt als hij aan voetbal denkt.

Op basis van vorig seizoen kan inderdaad geconstateerd worden wat een topverdediger hij eigelijk is. Wat speelde hij geweldig. Maar helaas is hij zo verschrikkelijk blessuregevoelig en moet je echt hopen dat hij minstens 10 competitiewedstrijden haalt. 18 miljoen voor een geblesseerde verdediger vond ik toen absoluut onverantwoord en eigenlijk nog steeds gezien zijn blessures. Maar nogmaals hij heeft vorig seizoen bewezen dat hij niet helemaal een miskoop is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren