Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verhoeven staat voor alles open: ‘Het is nog rustig op de transfermarkt’

Laatste update:

Jeroen Verhoeven zit nog altijd zonder club nadat hij moest vertrekken bij Ajax. De 32-jarige sluitpost traint sinds het begin van het seizoen mee bij FC Utrecht om zijn conditie op peil te houden, maar een contract heeft hij (nog) niet gekregen bij de ploeg van coach Jan Wouters.

/

“Het is nog rustig op de transfermarkt, er is nog niet veel gebeurd. Er zijn wel clubs geweest, maar hun ambities strookten niet met mijn persoonlijke ambities”, laat Verhoeven weten aan RTV Noord-Holland. Hij denkt dat hij met zijn ervaring nog wat kan betekenen voor geïnteresseerde clubs.

“Als ik de spelers in de Eredivisie bekijk, valt het met op dat de gemiddelde leeftijd zo laag is en dat er veel onervaren jongens rondlopen. Ik denk dat ik voor de nodige ervaring in een selectie kan zorgen.” Ook naar een terugkeer bij FC Volendam, waar hij tussen 2002 en 2009 het doel verdedigde, heeft keeper wel oren. “Ik heb geen contact met ze, maar ik sta voor alles open.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 augustus 2012 om 12:30

Verhoeven wordt onderschat en denk ook dat er menig team sterker word met deze keeper in de selectie. Gewoon een goede keeper maar ook een goeie persoonlijkheid en is ook zeker van meerwaarde in een ''jong'' team.

Ondergewaardeerde keeper. Deed het bij ajax prima en zich altijd proffesioneel gedragen. Gun hem een mooie club waar hij veel aan keepen toe komt.

Ik vind het toch een aardige keeper voor eredivisie begrippen. Clubs als VVV en FC Groningen die in mijn ogen niet zon sterke keeper hebben, zie ik hem best wel het doel verdedigen. Plus dat het liedje Pizza! dan weer door de stadions heen galmt.

14 augustus 2012 om 12:20

Maenpaa en Heimann zijn 2 uitstekende keepers die bij VVV rondhuppelen.

14 augustus 2012 om 12:25

Ik vind Maenpaa bedroevend (vooral tijdens zijn periode bij willem 2) en ook Heimann slechter dan Verhoeven. Heimann zou eventueel jaartje nog kunnen rijpen achter Verhoeven.

14 augustus 2012 om 15:58

Het zijn beide bedroevend keepers, VVV zou een goede hebben met Verhoeven

14 augustus 2012 om 16:18

Maenpaa wordt afgerekend op zijn jaartje willemii, terwijl hij bij zowel Denbosch als AZ een zeer goed in druk heeft achtergelaten. Ook in Venlo löaat hij een zeer btrouwbare indruk achter. Heimann zit op hetzelfde niveau en heeft zeer veel potentie.

14 augustus 2012 om 14:07

Groningen zet Luciano op doel, terwijl ze een Bizot op de bank hebben. Zij hebben in ieder geval geen Verhoeven nodig. Ik denk dat juist FC Utrecht, waar hij nu dus meetraint, een ideale stap zou zijn. Back up voor Ruiter, leuke vervanger en een goede 'leermeester' voor Ruiter

14 augustus 2012 om 12:11

Ik denk dat FC Zwolle 'm oppikt. Boer is geblesseerd geraakt, en ze hebben nu nog maar 2 (jeugd)keepers tot hun beschikking meen ik. 1 1=2.

14 augustus 2012 om 12:14

Zou inderdaad prima zijn voor Pec. Jeugdig team en hij kan dan samen met broerse wat ervaring toevoegen en is gewoon een betere keeper als die gast die er nu staat en denk ook wel dan die boer.

14 augustus 2012 om 12:21

En je hebt meteen een opvolger voor 'de Bolle van Zwolle'. Past helemaal bij de naamswisseling van Fc naar PEC Zwolle.

Zonder gein is dat gewoon een redelijk goede keeper, die zich inderdaad altijd goed op heeft gesteld. Ik gun hem ook een mooie club in de eredivisie en anders top jupiler league.

14 augustus 2012 om 12:27

Oude tijden herleven. Naast de naam (pec Zwolle) keert ook "de bolle van Zwolle" weer terug

14 augustus 2012 om 13:59

gelukkig denk jij dat en vele anderen niet. Ten eerste is boer een prima keeper. Daarnaast zou je misschien hem als 2e/3e keeper aan kunnen trekken maar helaas ook in zwolle is het geld op en neem niet aan dat verhoeven voor een hamburger en een milkshake komt keepen. Daarnaast geeft hij ook aan dat hij nog barst van de ambitie. Die vind hij niet door op de bank te zitten in zwolle.

Zwolle had nog een keeper nodig dringend, nu Boer een polsbreuk heeft. Kan hij leuk eerste keeper worden daar, en als Boer over een paar weken terug is blijven strijden voor een plaats onder de lat.

Is toch gewoon een goeie keeper voor een subtopper zoals Utrecht toch? Hij heeft toch zijn figuur tegen maar buiten dat vind ik het een goeie keeper, vond hem altijd ondergewaardeerd.

14 augustus 2012 om 12:13

Heb jij afgelopen weekend die nieuwe keeper van Utrecht gezien? Die hebben echt geen ander nodig.

14 augustus 2012 om 12:19

Ja wacht ff, ik heb de samenvatting gezien en Ruiter is een goeie keeper, hield Uitecht op de been. Zwolle lijkt me een goeie keuze voor Jeroen.

14 augustus 2012 om 12:32

Heb geen idee hoor maar je red het echt niet met maar 1 goeie keeper, weet niet wat Utrecht nog meer achter de hand heeft maar voor in de breedte is Verhoeven een zeer geschikte keeper.

14 augustus 2012 om 12:35

@patrickstern,
Eredivisieclubs hebben het geld niet om breedte versterkingen te halen. Ze gokken gewoon dat hij niet geblesseerd raakt en anders kunnen ze Verhoeven als nog wel halen als ie geen club heeft.

14 augustus 2012 om 14:18

nou king leg even uit waarom pec een goede keus is. Vrees dat je het zelf ook niet weet behalve dan dat je weet dat de eerste keeper geblesseerd is. Praat niet zomaar wat als je niet van de hoed en de rand weet.

14 augustus 2012 om 12:15

ze gaan echt Ruiter niet meer vervangen bij Utrecht. en bij Nec hebben ze babos, bij Nac hebben ze ten rouwelaar, bij groningen luciano. Dus overal hebben ze eigenlijk al een keeper. Behalve bij heerenveen en bij PEC niet.

14 augustus 2012 om 13:12

//behalve bij heerenveen en bij PEC niet.\\

PEC heeft er al twee. Ze zoeken nog een derde keeper.

‘het is nog rustig op de transfermarkt’

In NL heeft naar mijn idee elke club al een goede keeper en als ze dat niet zouden hebben zou ik niet bij Verhoeven uitkomen.........

2e doelman bij Utrecht is op dit moment denk ik het hoogst haalbare. Hij heeft nooit bewezen beter te zijn dan noodgedwongen wat wedstrijden te spelen in het eerste van Ajax.
Misschien had hij wel terug gekunt naar Volendam, aangezien de Ruiter nu 1e doelman is bij Utrecht, maar of hij jupiler league nog ambieerd?

14 augustus 2012 om 12:23

In de tekst staat zelf : ook naar een terugkeer naar Volendam heeft de keeper wel oren, en dat is toch echt Jupiler Leaugue.

Dit is echt een hele onderschatte keeper, ookal is hij niet de dunste daar heeft hij juist voordeel van, en ondanks dat heeft hij ook soms fantastische reflexen.

14 augustus 2012 om 12:29

Idd, sorry man overheen gelezen.

Maar dat neemt niet weg dat ik het maar een matige keeper vind voor de Eredivisie.
Onderscht is hij zeker niet anders had hij wel bij de subtop gekeept lijkt mij.zijn postuur heeft daar niets mee te maken.

Bijna niets kan mij overtuigen dat hij een hele goede keeper is. Dat hij "soms" goede reflexen heeft, tja dat mag ook wel als keeper zijnde.....

14 augustus 2012 om 12:42

Jij vind Luciano van Groningen een goede keeper dan bijvoorbeeld? Dat is een clown, mist lengte en kan niks klemmen. Daarnaast haalt hij vaak rare capriolen uit en is het geen betrouwbare sluitpost. Een stabiele en ondergewaardeerde keeper als Jeroen Verhoeven zou daar zeker niet misstaan. Daarnaast zou hij ook prima bij een club als Roda kunnen keepen waar het nog maar afwachten is of die nieuwe aangetrokken Poolse doelman Curto het niveau wel aan kan. Anders lekker terugkeren naar FC Volendam, de club waar hij glorieerde.

14 augustus 2012 om 12:55

Nee, dat niet, maar dat betekend niet dat ik Verhoeven een betere vind waar je de eerste paar jaar mee verder kunt.

Ik vind Verhoeven weinig uitstraling hebben, niet echt een meevoetballend talent is, vaak veel kleine blundertjes heeft en alleen als lijn keeper het wel aardig doet.

Dit betekend niet dat hij veel minder is dan een ander keeper uit de suptop van de Eredivisie, maar zeker geen grote verbetering wanneer ze voor hem zouden kiezen.

14 augustus 2012 om 13:01

Het is inderdaad geen keeper voor de langere termijn maar puur als noodoplossing. Elke enigszins redelijke doelman is vergeleken met Luciano een behoorlijke vooruitgang. Hij moet het inderdaad niet hebben van zijn uiterlijk of uitstraling maar is wel heel degelijk en stabiel.

Geweldige vent! Deze man verdiend een mooie club.

Heb ooit eens een interview van hem gelezen, waarin hij vertelde dat hij misschien nog wel minder eet en meer sport dan menig sporter, maar dat hij gewoon niet meer kan afvallen. Weet natuurlijk niet of dit ook echt zo is..

Vond het altijd wel een goede keeper, straalde rust uit en deed het goed wanneer hij mocht keepen..

Succes, denk dat PEC Zwolle een mooie club voor je is!

Om iedereen maar alvast uit een droom te helpen: PEC Zwolle gaat het niet worden. Als PEC Zwolle hem had willen hebben dan was hij daar al lang en breed op proef geweest. PEC Zwolle is vooral op zoek naar een derde keeper. Met Boer en Ter Wielen heeft PEC Zwolle al prima keepers in de selectie.

Grappig overigens dat Ter Wielen net zo groot en zelfs nog zwaarder is dan Verhoeven, maar dat hij toch net even wat anders oogt dan Verhoeven. Dit overigens even geheel terzijde.

groningen, heereveen en pec is hij mijn inziens de eerste keeper keuze genoeg ik zou zeggen beid je zelf daar aan

14 augustus 2012 om 12:38

Verhoeven gaat bij PEC Zwolle en Heerenveen zeker geen eerste keeper worden. Bij FC Groningen heeft hij meer kans, maar dat geldt voor iedereen die een bal kan tegenhouden.

14 augustus 2012 om 12:52

ik dek zeker wel jeroen bij pec en heereveen de eerste keeper zou kunnen worden vindt ze beide geen overtuigende keeper hebben, maar jij mag anders vinden

14 augustus 2012 om 13:10

Ik heb Boer en Ter Wielen dusdanig vaak zien keepen, veel vaker dan jij vermoed ik, om er een goed oordeel over te kunnen hebben. Bovendien zal het niet voor niets zijn dat Zwolle in voorbije twee seizoenen in totaal 33 keer de nul wist te houden in een competitie wedstrijd.
Ik kan niet zeggen dat Verhoeven zo ontzettend overtuigend is. Hij deed het altijd prima, maar niet meer dan dat. Maar daar mag jij uiteraard anders overdenken.

Voor het geval je het nog niet mocht snappen, PEC Zwolle zoekt niet een eerste of tweede keeper, maar een derde doelman. Dus Verhoeven gaat het hoe dan ook niet worden.

14 augustus 2012 om 14:02

dan kan hij net zo goed bij ajax blijven want ook vermeer is niet echt overtuigend. Zwolle heeft een prima keeper en die speelt gewoon mits hij fit is en op de bank is helaas geen ruimte voor een keeper alla verhoeven. Zonde ook want hij zou bij menig JL club eerste keeper kunnen zijn.

ik denk dat z'n carrière erop zit... Hij heeft het bij Volendam uitstekend gedaan, maar hij had nooit naar Ajax moeten gaan. Hij werd daar 3de keeper, terwijl misschien wel bij een middenmoot 1e keeper zou zijn. Maar Verhoeven koos voor het geld, dat is zijn goed recht.

14 augustus 2012 om 12:46

Hoezo had hij nooit naar Ajax moeten gaan? Voor een keeper van het kaliber als Jeroen Verhoeven was het een droom dat Ajax langs kwam. Daarnaast kwam hij dan wel sporadisch tot nauwelijks in actie, hij heeft toch maar mooi 2 landstitel's op zijn conto geschreven, en Europees voetbal. Daarnaast heeft hij mogen samenwerken met keepers als Stekelenburg, Vermeer en Cillessen.

14 augustus 2012 om 20:06

Hij deed het puur voor het geld, voor zijn ontwikkeling had hij simpelweg naar een middenmoter moeten gaan. En die prijzen zijn wel leuk om mee te maken, maar daar blijft het ook bij, als je zelf geen eens van waarde was voor de selectie.

14 augustus 2012 om 14:14

je laatste zin zegt het toch al. Het draait allemaal om geld en die jongen kon veel meer verdienen dan bij een volendam.

De keren dat ik hem heb gezien bij Ajax speelde hij uitstekend, echt boven verwachtingen. Denk dat deze keeper in de Jupiler League nog makkelijk meekan.

14 augustus 2012 om 12:53

Hij kan nog makkelijk mee bij menig club in de Eredivisie. Als je die Luciano van Groningen bijvoorbeeld week op week, keer op keer ziet blunderen zal Verhoeven daar zeker niet misstaan. Werkelijk schandalig dat een stabiele middenmotor/subtopper als Groningen zo'n zwakke doelman heeft. En dat geldt voor meerdere clubs in de Eredivisie.

14 augustus 2012 om 12:59

Brian van Loo en Remco Pasveer bij Heracles. Ook schandalig! Maar of Verhoeven nou een verbetering is t.o.v. die twee... ik vraag het mij af.

14 augustus 2012 om 13:03

Remco Pasveer is nog een heel redelijke keeper. Van Loo is een dramatische sluitpost die zijn best tijd heeft gehad en beter z'n kicksen en handschoenen aan de wilgen kan hangen. Die man komt kwaliteit, handelingssnelheid te kort.

Voor Verhoeven kan er natuurlijk nog heel veel gaan gebeuren. Hij is volgens mij transfervrij, dus ook na de transferwindow kan hij nog aangetrokken worden. Als er dus nog een keeper zwaar geblesseerd zou raken komt hij denk ik gelijk in beeld. Voor de top in Nederland zou hij een goede reserve keeper kunnen zijn, voor de subtop en daaronder zou hij ook goed eerste keeper kunnen zijn. Hij heeft een hele goede reflex en is goed in een tegen een situaties. Alleen bij hoge voorzetten vanaf de flanken vindt ik hem wat minder. Maar dat zijn wel veel meer keepers in Nederland.

Voor clubs van het kaliber Zwolle en VVV is het een bruikbare ervaren aanwinst.
Hij ziet er niet als een sportman uit maar kan af en toe verrassend goed uit de hoek komen.
Letterlijk en figuurlijk haha

14 augustus 2012 om 14:15

je onderste zin is leuk en verdiend een duim omhoog maar helaas je eerste zin doet die duim alweer verdwijnen.

14 augustus 2012 om 14:55

Haha ben zo sarcastisch als wat als het over Jeroen Verhoeven gaat.
Zie Verhoeven graag in de basis bij een Eredivisie club. Dat wordt elke week lol in de stadions.
Maar wat kan mij dat duimpje nou schelen, is boelshit.

14 augustus 2012 om 15:22

Maar wat kan mij dat duimpje nou schelen, is boelshit.

dat verdiend namelijk een duimpje omhoog ! gefeliciteerd ermee en wie weet krijg je vanvoetbalzone ook nog wel een punt erbij. Dat zou toch helemaal geweldig zijn zo'n punt van voetbalzone.

Probeer es bij Willem II, die hebben toch geen spectaculaire eerste doelman. Daar zou hij wel kans maken om eerste doelman te worden.

Jan Wouters, zat bij namen en Rugnummer gister bij RTV utrecht en zei dat hij verhoeven aan zijn selectie graag zou toevoegen.. Dus lijkt me een kwestie van tijd.....

Kijk, het probleem van Verhoeven is niet zo zeer dat het een slechte keeper is. Ook geen topper, maar bij clubs onderin de Eredivisie zou hij best nuttig kunnen zijn. Punt is alleen, wat ik denk, is dat clubs hem niet snel nemen vanwege zijn postuur. Ook kan hij er weinig aan doen(wat ik vaak hoor) als club is het niet lekker voor je uitstraling als Verhoeven daar in de goal staat met al die extra kilootjes. En dat is niet discriminerend of zoiets bedoeld, maar ik weet wel bijna zeker dat dat een grote rol speelt.

Als het een absolute topper was, haadden clubs zich daar msschien nog overheen kunnen zetten, maar dat is Verhoeven niet. Gewoon een modale Eredivsiekeeper..

Oneerlijk dat mensen hem beoordelen om zijn uiterlijk. Hij is inderdaad vet, en past vast niet in een maatje 34, maar door dat gewicht is hij wel zwaar en sterk. Wanneer hij uitkomt dan kan je als aanvaller maar beter wegspringen anders val je hard op de grond. Heeft het bij Ajax verdienstelijk gedaan.

15 augustus 2012 om 06:53

On-eerlijk ? hij maakt het er zelf naar, het is iets waar die iets aan kan doen. Hij heeft geen handicap, maar is enkel dik. Met 6 maanden zou hij er als een rietje uit kunnen zien.

16 augustus 2012 om 03:20

en zijn keeperskwaliteiten dan?
On-eerlijk

toffe gozer mij lijkt vvv of zwolle wel iets voor hem

prima keeper, goede reflexen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren