Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

V/d Vaart ziet ‘stille’ uitblinker op WK: ‘Ik kende hem niet, maar jeetje mina'

Laatste update:

Rafael van der Vaart is zeer positief verrast door Sofiane Boufal. De linkervleugelaanvaller van Marokko was bij de analyticus voorafgaand nog onbekend, maar inmiddels is de oud-international van Oranje helemaal overtuigd van de kwaliteiten van Boufal. “Voor deze jongen kom je wel naar het stadion”, concludeert Van der Vaart tijdens de voorbeschouwing op de halve finale van het WK.

“Dan ga je kijken, en eerlijk gezegd kende ik hem niet, maar toen dacht ik: jeetje mina wat een acties zeg”, opent Van der Vaart bij de NOS wanneer Boufal in beeld komt. “Hij heeft echt schijt aan alles. Af en toe zet hij iemand in de draaimolen en levert dan ook nog een goede voorzet af. Hij beheerst eigenlijk alles. Als hij niet in vorm is dan zal je je ook wel kunnen ergeren aan hem, maar voor deze jongen kom je wel naar het stadion.”

“Tegen België probeerden ze hem ook met twee man af te stoppen, maar nee”, vervolgt Van der Vaart. “Maar hij maakt ook achterin gewoon een actie en blijft daarna in balbezit. Ik kan heel erg van hem genieten. Het is ook goed dat de trainer hem totaal vrijlaat, want dit zijn zijn kwaliteiten gewoon. Al verliest hij de bal: nog een keer die actie maken. Volgens mij laat die coach dat toe”, aldus de analist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kunnen analisten toch zoveel spelers niet kennen? Het is niet alsof het niet hun beroep is ofzo. Deze jongen was trouwens zo goed bij Lille 5,6 jaar terug. Bij Southampton is het helaas nooit eruit gekomen mede door blessures, maar bij Angers heeft hij zijn vorm teruggevonden

14 december 2022 om 20:12

Ja precies snap ik ook niet. Misschien komt het doordat ik fifa speel, maar het grote deel van de spelers ken ik gewoon. In iedergeval de spelers die in grote competities spelen. Ze nemen hun beroep gewoon niet serieus

14 december 2022 om 20:12

Van Ounahi vind ik het allerminst vreemd, maar Boufal is na de Nederlandse jongens en Hakimi en die keeper toch de grooste naam in de selectie. Ik verbaas me er enigszins over dat al die voetbalprogramma's steeds mensen uitnodigen met minder kennis dat de gemiddelde kijker, dat vdvaart deze jongen niet kent vind ik minder gek, hem maak je niet blij met een wedstrijd Lille of Southampton. Het is toch precies hetzelfde als de analyse over bijvoorbeeld Ecuador waarin het enkel over Enner Valenica ging, terwijl zo'n Caicedo en Estupinan al van een grotere waarde zijn voor hun elftal. Hoe kunnen zulke analisten dan spreken over een 'blamage' als ze eigenlijk geen eens een idee hebben tegen wie ze hebben gespeeld.

14 december 2022 om 20:53

Grap is, je ziet hetzelfde al in dit stukje terugkomen. Vd Vaart zegt dat hij de speler hiervoor niet kende, maar geeft dan aan dat het een speler is die als hij niet in vorm is, je aan ergert. Hoe weet hij hoe Boufal speelt als hij hem hiervoor niet kende?

14 december 2022 om 21:01

Hij bedoelt de type speler denk ik

14 december 2022 om 20:30

Het is niet zo dat deze Boufal de competities aan gort heeft gespeeld natuurlijk. Boufal is sowieso een speler waar weliswaar veel dreiging vanaf komt (in z'n goede periodes), maar het is ook heel veel blaffen en weinig bijten. Dan kun je nog dreigend zijn, maar als het rendement hapert kun je het schudden als aanvaller in een top competitie.

Boufal is zo'n speler die aardig rendeert bij clubs als Angers waar hij de grote man is, maar zodra er kwaliteitsspelers omheen staan, verzuipt hij. De Premier League is sowieso niet echt een competitie voor spelers als Boufal overigens.

14 december 2022 om 21:37

Dit is gewoon het niveau van de Nederlandse analisten over het algemeen. Een echte analist zou dagelijks wedstrijden kijken zodat hij op de hoogte is van bepaalde spelers. Mannen als Youri Mulder, Sneijder en Derksen bewijzen structureel dat ze vrij weinig weten van het voetbal buiten de landsgrenzen, terwijl ze er wel vorstelijk voor beloond worden.

15 december 2022 om 09:35

Zelfs als je dagelijks wedstrijden kijkt hoeft het nog niet genoeg te zijn. Wie kijkt er nou vrijwillig naar Angers.

15 december 2022 om 00:15

In de verdediging van van der Vaart, die wordt betaald om Eredivisie te anaulseren bij Studio Voetbal. Dat ie daarnaast niet ook de Franse competitie volgt of Fifa speelt (waar ik Boufal van ken) is best te begrijpen, die gast is al z'n hele leven met voetbal bezig. Alleen op een WK is het wel een beetje lullig ja, sommige kletsen echt uit hun nek af en toe. Van Basten is de ergste, die kijkt alleen wedstrijden waar die bij zit. En zelfs dan vraag ik het me soms af

15 december 2022 om 09:28

Analisten zullen de speler echt wel kennen, je wil toch niet suggereren dat Van der Vaart tot die beroepsgroep hoort?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren