Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Wonderen wil na aantrekken Hall opnieuw toeslaan bij Feyenoord

Laatste update:

Het zoekende sc Heerenveen is geïnteresseerd in Feyenoord-verdediger Ramon Hendriks, weet de Leeuwarder Courant. Volgens journalist Sander de Vries kan de 22-jarige linkspoot in het Abe Lenstra Stadion basisspeler worden, waar hij bij Feyenoord de onomstreden Dávid Hancko voor zich moet dulden. Desalniettemin heeft Hendriks van de Rotterdamse landskampioen te horen gekregen dat hij mag blijven, daar trainer Arne Slot in hem een uitstekende back-up ziet. De centrumverdediger ligt in De Kuip nog tot medio 2025 vast.

Het is nog onbekend of Hendriks een overstap naar Heerenveen ziet zitten, daar hij eerder heeft aangegeven zijn kans te willen grijpen bij Feyenoord. De voormalig jeugdinternational staat al jaren te boek als een groot talent en speelde tot dusver elf officiële wedstrijden in de Rotterdamse hoofdmacht. Volgens Transfermarkt is Hendriks momenteel 750.000 euro waard. Of Heerenveen Hendriks wil huren of kopen is nog onduidelijk. Ook FC Utrecht houdt de ontwikkelingen in de gaten. Heerenveen-trainer Kees van Wonderen werkte bij de jeugdelftallen van Oranje al eens samen met Hendriks.

Heerenveen ziet in Hendriks een dubbele oplossing voor de achterhoede, zo stelt De Vries. “Ze zoeken een linksbenige centrale verdediger die ook als linksback uit de voeten kan. Ramon Hendriks van Feyenoord is een van de spelers die ze willen hebben. Daarnaast zijn ze ook op zoek naar een rechtsbuiten en een tweede keeper.” Eerder deze transferzomer wist Heerenveen rechtsback Denzel Hall los te weken bij Feyenoord. De Rotterdammer leverde zijn jeugdliefde een bescheiden transfersom op, waarvan de precieze hoogte niet bekend is. Of Hendriks zijn boezemvriend gaat volgen zal moeten blijken.

Francesco Antonucci
Wie Feyenoord in ieder geval gaat verlaten, is Francesco Antonucci. Volgens het Franse L'Équipe is de Belgische middenvelder hard op weg naar AJ Auxerre uit de Ligue 2. De 24-jarige rechtspoot kwam de afgelopen twee seizoenen maar nauwelijks voor in de plannen van Slot en heeft dan ook geen toekomst meer bij Feyenoord. Antonucci kan ook naar Stade Lavallois en het Zwitserse FC Stade Lausanne-Ouchy, maar wil zelf het liefst naar Auxerre. Volgens de Franse berichtgeving gaan de Rotterdammers het contract van Antonucci zelfs ontbinden. Een pijnlijk besluit, daar hij in de zomer van 2021 nog voor ruim twee miljoen euro overkwam van AS Monaco. Mogelijk volgt nu een transfervrij vertrek.

Is Hendriks een goede aanwinst voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet laten gaan.
Het is achterin behoorlijk dun bezaaid, je hebt gewoon fatsoenlijke back ups nodig.

11 augustus 2023 om 11:18

Dun bezaaid? De rechtsbackpositie is 3 dubbel bezet en verder alles dubbel??

11 augustus 2023 om 11:52

Maar niet meer als deze jongen vertrekt. Hij één van twee LCBs.

11 augustus 2023 om 11:53

De 3 dubbele RB is wat veel idd. Heb zelf een beetje de verwachting dat Pedersen weg gaat.

Maar....kasarwirjo is echt een enorme stap terug van Trauner / Geertruida en als Hendriks weg gaat heb je dus geen goeie back up meer voor Hancko.

11 augustus 2023 om 18:17

Trauner, Geertruida of Beelen kunnen ook echt wel op LCV uit de voeten bij afwezigheid van Hancko. LB is met Hartman en Lopez ook al prima bezet.

Sc Heerenveen wordt straks klein Feyenoord met al die oud Feyenoorders.

11 augustus 2023 om 10:29

Alleen Hall, Van Beek en Van Wonderen toch?

11 augustus 2023 om 11:41

We hebben ook Nunnely en Köhlert, dus wij zijn ook klein Willem II

11 augustus 2023 om 11:43

Van Hooijdonk

11 augustus 2023 om 18:29

Van Hooijdonck is gewoon weer weg én komt niet van Feyenoord...

11 augustus 2023 om 10:36

Feyeveen

11 augustus 2023 om 11:45

Heerenfeyen

11 augustus 2023 om 13:30

"heerenfeyen"

Als je dit hardop zegt klinkt het nog hartstikke Fries ook

Lijkt mij vooral voor Hendrinks zelf een lastige keuze. Ik zou het best begrijpen als hij deze stap wil maken (trainer, speeltijd).

11 augustus 2023 om 10:21

Ik denk dat hij bij Heerenveen ook backup achter van Beek en Bochniewicz is.

11 augustus 2023 om 10:27

Hij zou het idee kunnen hebben dat hij die er wel uit speelt. Zo niet zoals jij zegt, tja, dan lekker in de kuip blijven.

11 augustus 2023 om 11:41

Ja, voor speeltijd zou dit geen geweldige stap zijn. Ik kan mij niet voorstellen dat hij een basisspeler wordt met Boch en Van Beek centraal bij ons. Dat is juist bij ons zeer sterk bezet.

Kennelijk is Heerenveen al 1.5 maand aan het nadenken over Hendriks. In juni was er ook al zo'n bericht.

11 augustus 2023 om 10:56

Het bericht is natuurlijk voor ons al bekend.

Ik hoop zelf dat hij blijft en dat ze Kasanwirjo minuten ergens anders gunnen. Die moet nog stappen maken. Hendriks heb ik wel vertrouwen dat hij het redelijk aan kan. Nu niet als basis, maar back-up voor Hancko zeker wel. Er komen voldoende wedstrijden aan.

11 augustus 2023 om 11:01

Ik zie ook potentie in Hendriks. Ik vind m behoorlijk compleet. Alleen jammer van zn blessuregevoeligheid. maar met hem en Beelen heb je prima verdedigers voor de toekomst.

Hendriks is dit seizoen de backup van Hancko, en was al heel blij met het nieuws dat Slot hem dit seizoen erbij wilde, dus dit is kansloos.



Hoop dat Ramon Hendriks naar Al-Fateh gaat die missen een linksbenige verdediger, die ook op linksback kan spelen, zou samen met Denayer een mooi duo kunnen vormen ook qua taal, zodat Al-Fateh Saadane en Velez kan lozen en voor hun in de plaats een goede aanvaller erbij kunnen halen.

11 augustus 2023 om 10:28

Ik weet vrij zeker dat je zo'n beetje de enige bent die dit hoopt

11 augustus 2023 om 10:37

Je bent de tijd ver voorruit met je kennis van het Arabische voetbal. Wie weet volgen er meer in de toekomst. Vind Heerenveen een goede match denk ik voor Hendriks.

11 augustus 2023 om 11:15

Ik hoop niet dat een Nederlandse verdediger met potentie kiest voor die afgrijselijke competitie.

11 augustus 2023 om 11:28

Mooi dat je zoveel kennis hebt over SA, ik kijk de competitie ook regelmatig. Mooi dat er meer media aandacht is

11 augustus 2023 om 12:08

Zeker wordt ook steeds interessanter, steeds meer nieuwsberichten over de Saudische competitie, dus altijd fijn als er dan ook mensen zijn die het minimaal regelmatig volgen

Zeker een leuke versterking voor ons maar het wordt tijd om eens te handelen in plaats van over na te denken. Vind (Heerenveen) erg passief op de transfermarkt, er zijn meer clubs met weinig tot geen geld die wel doorpakken. ACTIE!!!

Snap hier niks van. Hendriks is voor ons een goede speler, maar zou geen basis zijn. En dan is hij te duur. Ons centrum is erg goed met Bochniewicz en Van Beek en daar zie ik niemand tussen komen



Verhuren is goed voor m, maar niet definitief laten gaan. Kan prima vervanger zijn van Hancko volgend jaar als ie wat vlieguren gemaakt heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren