Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Leeuwen legt uit: ‘Ik wilde hem al naar AGOVV Apeldoorn halen’

Laatste update:

FC Twente verzekerde zich donderdag van de komst van Chinedu Edu, die voor twee seizoenen tekende. Technisch directeur Ted van Leeuwen had de 28-jarige aanvaller al langer in het vizier, zo vertelt hij op de website van de club.

/

“Ik ken Chinedu nog uit mijn tijd bij AGOVV Apeldoorn, want ik wilde hem toen al halen. Hij doorliep de verschillende jeugdelftallen bij Duitsland en ik ben hem blijven volgen. Vorig jaar heb ik met hem gewerkt bij Anorthosis Famagusta en ik weet dat ze hem daar graag hadden gehouden. Het is een speler die op beide vleugels uit de voeten kan en op het middenveld kan spelen. Chinedu is een speler met ervaring en met een goede persoonlijkheid.”

De in Berlijn geboren Edu begon zijn carrière bij Hertha BSC en kwam via onder meer Union Berlin bij Mainz terecht. In dienst van de roodhemden kwam hij tot slechts één doelpunt en één assist in elf officiële wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat ik het mis heb maar het klinkt toch niet echt als een aanwinst. Al redelijk op leeftijd en het nergens echt gemaakt.
Hoop dat ze qua geld niet al teveel aan hem kwijt zijn.

27 augustus 2015 om 18:31

Ik denk er hetzelfde over. Moet wel een flinke ontwikkeling hebben doorgemaakt als dit nu een aanwinst voor twente zou moeten zijn.

27 augustus 2015 om 18:40

Corona, Ziyech, Mokhtar allemaal weg. Twente moet wel wat op de vleugels. pas 2 of 3 voorzetten van de vleugels dit seizoen gekomen. Bar weinig.

27 augustus 2015 om 19:37

Zijn Corona en Ziyech al weg? Sinds wanneer?

En dan zeg ik net bij het topic over Edu dat Van Leeuwen het niveau van Agovv nooit ontstegen is als td, bevestigd hij het zelf nog even. :D

27 augustus 2015 om 19:19

Van leeuwen maakt er echt een circus van. De 1 heeft een gebroken voet, de ander een hartafwijking en de rest heeft ook al jaren niet of nauwelijks gevoetbald. Dit lijkt mij wederom geen versterking.

27 augustus 2015 om 22:52

Het is je ontgaan dat hij bij Agovv, Huntelaar, Chadly en Mertens heeft binnengehaald voordat iemand ooit van deze jongens had gehoord?

Weer een speler die niks toevoegd maar wel salaris kost. Ted geeft bulten met geld uit aan salaris voor niks toevoegende spelers. Snap niet dat de Twente supporters deze man nog pruimen. Geef de jeugd een kans.

Misschien is het een aanwinst. Eerst zien dan geloven. Oordelen is zo makkelijk.

Had m maar naar Agovv gehaald, dan hadden ze misschien nog bestaan, door zijn verkoop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren