Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk is keihard: ‘Elke bal is verkeerd, PSV heeft geen ruk aan hem’

Laatste update:

Pierre van Hooijdonk is na de eerste helft van de Europa League-wedstrijd van PSV tegen Bodø/Glimt (0-1 bij rust) dodelijk voor Yorbe Vertessen. De analist van ESPN stelt dat de Eindhovenaren 'geen ruk' hebben aan de snelle spits, die voor rust twee grote kansen om zeep hielp. "Hij raakt elke bal verkeerd. Je hebt geen ruk aan hem", aldus Van Hooijdonk.

Vertessen had bij twee momenten kunnen en misschien wel moeten scoren. In eerste instantie leek de Belgische aanvaller in de diepte door te breken, maar tikte hij naast de bal en kon de ver uitgekomen doelman Nikita Haikin redding brengen. Daarna had Vertessen een rebound op een schot van Cody Gakpo voor het intikken, maar produceerde hij op enkele meters van het doel een uiterst zwak rollertje met links, dat naast rolde.

"Het scheelt wel als je een goede spits hebt", zegt Kenneth Perez. "Ik neem het vaak op voor Vertessen, dat ik iets in hem zie, maar hij krijgt twee grote kansen... Wat zou het schelen als de spits in ieder geval de bal even raakt. Ik vond de eerste kans zelfs nog groter dan de tweede. Ik heb het gevoel dat hij net iets sneller moet handelen dan hij eigenlijk kan. Het gaat net iets te snel voor hem."

Van Hooijdonk is nog veel harder voor Vertessen. "Dan kun je snel zijn, maar wat heb je er dan aan? Hier staat hij voor!" De oud-international is geen fan van het type-Vertessen. "Dan preek ik een beetje voor eigen parochie, omdat ik zelf zo traag was als stront door een trechter, maar men kiest wel heel snel voor iemand puur omdat hij snel is. Maar wat is nou het rendement? Cijfers liegen niet. Je nummer 9 is mede verantwoordelijk voor de doelpunten, maar hij is onbetrouwbaar voor PSV."

Volgens Van Hooijdonk is Vertessen onbruikbaar als nummer 9. "Als je aan hem vraagt: 'Wat is jouw positie?' Dan zegt hij: 'Ik ben spits.' Maar een spits die geen doelpunten maakt, wat ben je dan voor spits? Die mag dat niet zeggen. Dan moet je zeggen: 'Ze gebruiken me als spits, omdat ik snel ben. Ik ben eigenlijk helemaal geen spits.'"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo dat is behoorlijk ongezouten Pierre. Vertessen heeft een gebrek aan ritme. Dat zie je terug. Die 2 gemiste kansen zijn ook niet helpend voor zijn zelfvertrouwen.

8 september 2022 om 21:52

Ja het komt slecht uit maar vertessen heeft een hele tijd niet kunnen spelen, laat hem eerst wat ritme op doen voordat hij helemaal afgekraakt wordt.
Er liepen andere spelers rond die al wel veel met wedstrijden hebben gespeeld dit seizoen maar ook weer zwaar teleurgesteld hebben vanavond.

9 september 2022 om 00:20

Gelukkig spelen jullie tegen RKC waartegen Julie tocht vaak punten pakken. Tegen clubs uit het rechterrijtje dan zekers puntverlies dir weekend.

10 september 2022 om 02:40

Pierre raakt als analist al jaren geen knikker en mag ook overal aanschuiven. Met als toppunt zijn standpunt over scheidsrechters die op hoog niveau zouden hebben gespeeld, man wat ging hij daar falikant af zeg...

Vertessen is geen topper, dat weet iedereen. Ook is hij geen spits, maar hij heeft PSV daarnaast wel een aantal keer uit de brand geholpen in wedstrijden die vast zaten. Moet er ook gelijk staan na een blessure. Ja hij moet die goals maken en ja PSV moet hoger mikken, maar dit oordeel is wel heel erg overdreven... Bodo/Glimt is daarnaast ook gewoon een goed team, maken het Europees vrijwel iedereen lastig met als toppunt het wegspelen van AS Roma afgelopen seizoen, nota bene de winnaar van het toernooi waarin ze elkaar tegen kwamen.

Tja, hij is ook geen spits. John de Jong heeft gewoon een kapitale fout gemaakt door geen tweede spits aan te trekken. Dat mag je toch best schandalig vinden. Van Nistelrooy moet ook maar roeien met de riemen die hij heeft.

10 september 2022 om 02:44

Dat heeft hij wel, maar die stuurt hij vervolgens naar Fulham terwijl je eerste spits geblesseerd raakt. Ook Vinicius is de oplossing niet voor PSV, maar nu heb je helemaal niks. Ben benieuwd hoe lang het duurt voor Luuk terug is en of El Ghazi dan evt tussentijds in de spits zal spelen. Is Locadia niet nog een optie?

Geen leuke tijd om PSV supporter te zijn maar altijd voor PSV in goeie en slechte tijden

8 september 2022 om 20:21

Is ook zo. Kan er als Feyenoorder over meepraten. Het is lastig enthousiast te worden als je niet weet waar je naar zit te kijken (intentie vd trainer).

8 september 2022 om 20:46

Zo is t, daar brengen een paar slechte resultaten geen verandering in. Scheelt dat ik ook Haarlem supporter ben en dus nog wel iets erger gewend ben dan dit

8 september 2022 om 21:03

Sowieso. Er komt een moment dan gaat het draaien. Hoop dat het niet te lang meer duurt!

9 september 2022 om 10:35

Zo hoort het. Ik ben alleen verbaasd dat het zo matig is. Natuurlijk is het seizoen nog maar pas begonnen maar vooraf had PSV in mijn ogen de beste papieren om het seizoen goed te beginnen. Relatief weinig mensen verloren, versterkt op de juiste plekken en een nieuwe frisse wind.

EL GHAZI moet toch ook bij zijn eigen denken waar hij in hemelsnaam terecht is gekomen ... Niet alleen aan het shirt lijkt hij bij een sparta terug te zijn . Met alle respect voor sparta

8 september 2022 om 20:36

Hij zeurt wel bij de scheids, heeft ie in elk geval iets geleerd in Amsterdam. Voetbal hebben ze m daar niet bijgebracht.

8 september 2022 om 22:24

Debk dat die dat uit Engeland heeft mee genomen

8 september 2022 om 23:06

Oh ja, want Luuk de Jong zeurt gelukkig nooit tegen de scheids..

Ala hij de kansen had KUNNEN maken en MISSCHIEN zelf had moeten scoren ( zo staat het in de de tekst ) is het tog niet zo verwonderlijk dat hij ze ook misschien niet maakt ?

8 september 2022 om 20:34

Die rebound moet er op dat niveau gewoon in of tenminste op goal... vind hem btw als invaller en wanneer er ruimte is vaak prima.

8 september 2022 om 21:19

Nee die "kans" voor open doel MOET er gewoon in. Geen excuus mogelijk

Ik vind vooral de passingnauwkeurigheid echt heel slecht bij PSV. Veel ballen komen zo slecht aan, veel onzekerheid bij bepaalde passes. Daardoor wordt het spel ook niet beter. En teveel over de grond, kan ook eens wat door de lucht proberen.

Kan wel 5 andere noemen waar je geen ruk aan hebt wat een lamlendig kut elftal is dit

Matig maar hoop dat PSV zich kan herpakken

PSV komt te kort. De duels worden te voorzichtig aan gegaan. Mag dit een wake up call zijn. Anders raken we meer punten kwijt dan we lief zijn namens NL. RvN forzA

Ter verdediging van Vertessen. Vorig jaar structureel invaller op zo'n beetje alle aanvallende posities, met af en toe een basisplek. Nu voor het eerst als spits in de basis en toch wat kansen gecreëerd. Geef hem ff een paar wedstrijdjes...

8 september 2022 om 22:08

Helaas hebben we deze paar wedstrijdjes niet…. Er moet nu worden gepresteerd

8 september 2022 om 23:03

Iedere keer als hij in de basis speelt is hij gewoon dramatisch. Die jongen heeft het niet en is echt veel te onrustig voor de goal. Zal niet lang duren voordat hij door alle andere aanvallers voorbij gestreefd is. Natuurlijk heeft hij ook een paar hoogtepunten gehad in het eerste maar op hem kan je gewoon echt niet vertrouwen, 3 van de 4 keer is het gewoon een dikke onvoldoende.

Wanneer gaan al die
Analisten eens echt werken ipv andere mensen afkraken

Genoeg oud voetballers die analist willen worden en hier en daar willen bijklussen. Ben de huidige analisten zo zat aan het worden. Perez de wanabe Johan Derksen ben ik zat en PvH zegt werkelijk niks zinnigs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren