Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van Geel wil deze week vijf zelf opgeleide spelers uitzwaaien'

Laatste update:

Feyenoord staat voor een druk slot van de zomerse transfermarkt. Het Algemeen Dagblad schrijft dat technisch directeur Martin van Geel deze week de ruime selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst nog wil inkrimpen door vijf zelf opgeleide spelers te slijten.

/

De verwachting is dat Feyenoord en NEC dinsdag of woensdag de verkoop van Joey Sleegers aan de Nijmeegse club wereldkundig maken. Ook Lucas Woudenberg gaat in Gelderland aan de slag; de verdediger vertrekt echter op huurbasis. De overgang van Wessel Dammers, aanvoerder van Jong Feyenoord, naar SC Cambuur is volgens het dagblad ook min of meer in kannen en kruiken.

Van Geel hoopt deze maand ook Elvis Manu van de loonlijst te schrappen. Volgens het dagblad is er interesse uit Engeland, maar heeft de aanvaller zich nog aan geen enkele club verbonden. De interesse van Sampdoria in Tonny Vilhena is niet wederzijds. De kans dat de middenvelder toch naar een andere club vertrekt, blijft aanwezig.

Tonny Vilhena ... deze zomer bij Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vilhena zal wel in de winter vertrekken of bijtekenen. Nu heeft ie prive teveel aan zn hoofd.

25 augustus 2015 om 11:39

Lijkt me erg verstandig van Vilenha.

Krijgt niet echt de kansen die je zou verwachten. Ik vind het sowieso raar dat er veel gekocht is bij Feyenoord de laatste laten en toch het grootste deel van de jeugdspelers de stap naar het 1e niet kunnen maken.

Afgelopen zondag stonden er 3 spelers in het veld met een verleden in de Feyenoordjeugd. Erg weinig als je kijkt hoe goed de jeugdopleiding van Feyenoord is. Met Bilal, Vejinovic, Van der Heijden en Vermeer stonden er afgelopen week dus meer spelers met een jeugdverleden bij Ajax op het veld dan Feyenoordspelers..

Eigenlijk wel schandalig

25 augustus 2015 om 12:54

Dat hoor je mij ook niet zeggen..

ik vind het alleen raar dat Feyenoord in 2010, 2011, 2012, 2013 en 2014 de prijs won voor beste jeugdopleiding van Nederland en er dan niet meer door komt dat 3 verdedigers waarvan nog moet blijken of ze goed genoeg zijn voor een niveau hoger ooit.

Schijnbaar is de jeugdopleiding dus niet goed genoeg want anders had die jeugd we een betere opleiding gekregen en waren er nu wel meer spelers die op het 1e hadden gespeeld.

Of de jeugd krijg geen kans omdat jongens als Toornstra, Immers, Vejinovic, Kramer, Bilal, Elia, El Ahmadi en Kuyt worden gehaald en geen plaats maken om het talent minuten te laten maken in het eerste. Dat stagneert de ontwikkeling enorm.

25 augustus 2015 om 16:17

Maar er wordt wel vergeten dat er afgelopen seizoen enkele spelers uit de jeugdopleiding zijn verkocht. Denk hierbij aan De Vrij, Martens Indi, Clasie, Leerdam, Wijnaldum, Fer en Castaignos. Daarnaast zijn er nog veel jeugdspelers vertrokken zoals Rekik, Aké en Bruma. Als deze spelers allemaal waren gebleven dan had je bijna een heel team met alleen maar jeugdspelers. Deze spelers speelden allemaal in de jeugd/net aangesloten bij het eerste toen ze de prijzen kregen voor beste jeugdopleiding.

25 augustus 2015 om 16:34

Bij Ajax zijn de afgelopen jaren ook jongens vertrokken als Eriksen, Vertonghen, Alderweireld, De Jong, Blind, Anita en Van der Wiel.

Toch staan daar nu bijvoorbeeld Tete, Veltman, Klaassen, Bazoer en bijvoorbeeld El Ghazi.

Dat is juist een toonbeeld van een goede jeugdopleiding. Als een speler het eerste elftal is ontgroeid staat er een nieuwe speler klaar om hem op te volgen. Bij een club met een goede jeugdopleiding is dat vaker een jeugdspeler dan een aankoop.

De titel insinueert bijna mismanagement, maar eigenlijk is het wel logisch allemaal. Manu moet echt hopen op die ene club uit de Championship die de gok waagt denk ik. Vilhena moet zeker blijven, na Boetius kun je niet nog een ruwe diamant verliezen.

25 augustus 2015 om 07:44

Vilhena moet gewoon een jaartje bijtekenen dan is alles prima. Ik zie hem ook veel minuten maken dit jaar als hij dat doet.

Lekkere titel weer, ze worden niet allemaal verkocht en op Vilhena na, wat toch een apart verhaal is, is het wel te begrijpen.

25 augustus 2015 om 07:52

Woudenberg word verhuurd. Die had ik dit jaar graag op de plek van Nelom gezien maar dnek dat dit de beste en voor Feyenoord de sterkste oplossing is.
Manu is echt een speler geweest van we hebben geen geld en we kunnen hem goed gebruiken is belangrijk geweest maar niet goed genoeg vind ik.

Zeker niet als je aan het doorselecteren ben.
Het enige waar ik nieuwsgierig naar ben is Vilhena wat gaat daar mee gebeuren

25 augustus 2015 om 07:59

Ik denk dat dit de beste oplossing is en ik hoop zo dat Gio Vilhena kan overhalen te laten bijtekenen!!

25 augustus 2015 om 08:01

Ja ik ben toch wel een tijd anti Vilhena geweest maar schijnt dit seizoen het licht gezien te hebben.
Echter wanneer krijgt hij zijn kans in de basis

25 augustus 2015 om 11:42

Probleem is dat El Ahmadi op zijn plaats staat.
voor op "10" hebben ze eerst Immers en Toornstra.

25 augustus 2015 om 12:08

Ik hoop dat hij de kans gaat krijgen op 10, Immers speelde echt een bagger wedstrijd zondag en dat zie ik toch steeds vaker bij hem, Toornstra is het helemaal kwijt. Ik hoop dat Gio het ook zo ziet, misschien anders vaker invallen voor El Ahmadi als je de wedstrijd al onder controle heb ik bedoel die jongen speelt al een tijdje de sterren van de hemel, dat moet toch beloond worden.

Als jeugdspelers niet goed genoeg izijn voor de doelstellingen van het eerst elftal, moet je gewoon afscheid van ze nemen.
Goede beslissing.

Ik denk toch dat Achahbar ondertussen wel baalt dat hij zijn contract heeft verlengt. Feyenoord roept wel steeds ' hem nodig te hebben ' en dat Achahbar zich goed ontwikkeld maar een plekje bij de wedstrijdselectie zit er al bijna niet in.

Terwijl je wel een pannekoek als Kazim voor in de spits hebt lopen.

Als ik Van Geel was zou ik Kazim zsm gratis weggeven. Dan zou ik Kramer 1e spits maken en Achahbar 2e spits. Ook zou ik Achahbar wel eens als aanvallende middenvelder willen zien.

25 augustus 2015 om 09:24

Ik denk dat Achahbar ook voor de flanken een optie is, gezien het feit dat Feyenoord andere vleugelspelers als Sleegers en Manu makkelijk laat vertrekken. Ik zelf vind het een goede spits, zie hem ook wel graag de kans krijgen maar in het voorseizoen is het altijd lastig in te schatten hoe zaken lopen. Wie weet wat voor selectie er staat over een week als de deadline is, misschien is Kazim dan ook wel weg?

Overigens snap ik wel dat je met Kazim en Kramer als eerste twee spitsen het seizoen wil ingaan, als er een wegvalt hoef je minder aan je aanvalsspel te sleutelen dan wanneer je Achahbar moet opstellen, toch een heel ander soort spits. Daarentegen kan je Achahbar wel heel goed gebruiken in wedstrijden waarin je aanvallend het over een andere boeg wil gooien.

25 augustus 2015 om 11:14

Leuk om Achahbar op de flanken te zetten, maar dat is zijn positie gewoon niet. Daar komt hij naar mijn mening ook niet echt uit de verf.

Ik vind Achahbar een prima spits om tegen tegenstanders te gebruiken die zich ingraven, hij is is technisch, snel en behendig. Ideaal voor in de 16.

25 augustus 2015 om 12:13

Ik vind het ook niet zijn ideale positie, maar met het spel wat we nu spelen is het misschien niet eens zo gek. Met Kuijt heb je ook een buitenspeler op dit moment die nou niet een typische buitenspeler is, maar veel in de 16 opduikt. Wellicht dat ze ook zoiets met Achahbar voor ogen hebben?

25 augustus 2015 om 11:14

Van mij mag Twente Achahbar wel huren, lijkt me toch een talentvolle multifunctionele aanvaller die zijn doelpunten mee pikt.

25 augustus 2015 om 11:45

Hoezo zou Achabar balen?
Die heeft aan de hand van 2 doelpuntjes tegen PSV een leuke contract verbetering gekregen en verdient nu meer dan dat hij bij een willekeurige andere club buiten de "top 3" zou kunnen krijgen.

Ondanks dat hij leuke acties heeft verwacht ik niet dat hij bij een andere ED club wel een basisplaats zou hebben.

25 augustus 2015 om 13:06

Toch vind ik het doodzonde dat ze Immers nooit in de spits hebben opgesteld. Hij komt altijd in scoringspositie en voor een spits is hij voetballend genoeg. Immers en Achahbar hadden gewoon van rol moeten wisselen, dan had je een kopsterke en hardwerkende lange spits en een technische, voetballende en scorende 10 in Achahbar.
Kazim was nooit nodig geweest.

Zijn op manu na toch redelijke spelers, verdienen zeker wel een kans. Jammer om te zien als we weer geld hebben hoe de jeugd weer net zo leuk wordt weggeschopt, jammer.

25 augustus 2015 om 09:23

Wat heeft Sleegers tot nu toe laten zien dan? Koeman, Gio en Rutten zagen het niet in hem zitten. JL is wat anders dan ballen bij Feyenoord he

25 augustus 2015 om 13:12

Maar had hem dan verhuurd en het een jaartje aangekeken. Dan kan je zien of hij zich staande houd en door ontwikkelt tot een Feyenoord waardige speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren