{/embed}", "url" : "https://www.voetbalzone.nl/nieuws/van-es-dat-is-typisch-nederlands-dat-we-daar-wat-van-vinden/310258", "datePublished": "2017-08-04T15:07:00+02:00", "dateModified": "2017-08-04T15:44:00+02:00", "author": { "@type": "Person", "name": "Justus Dingemanse" }, "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Voetbalzone", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://static.voetbalzone.nl/reskin/images/VZ Master Logo White Transparent.svg" } } }

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Es: ‘Dat is typisch Nederlands dat we daar wat van vinden!’

Laatste update:

De Oranje Leeuwinnen wonnen donderdagavond verrassend met 3-0 van Engeland en hebben daarmee een plek in de finale van het Europees Kampioenschap komende zondag tegen Denemarken afgedwongen. Verslaggever Justus Dingemanse sprak na afloop met de vrolijke en moegestreden speelsters.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Wordt Nederland Europees kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

WoW, wat ontzettend gaaf! Leuke groep meiden, leuk om te kijken, geen schwalbes gejank gefake, gewoon gaaf! Meiden maak ons nog trotser aanstaande zondag!

4 augustus 2017 om 00:53

Aan de Nederlandse kant, ik stoorde me enorm aan die Taylor

4 augustus 2017 om 01:42

Die Donk valt wel makkelijk haha. Maar ik geniet wel, is niet altijd super, maar de meiden gaan er vol voor en dat straalt een positieve vibe uit. Hoop dat ze het afmaken, mooi voor ze!!!

Wat een interviewer. Die derde goal zie je vaak genoeg voor bij komen in het voetbal. Ieder weekend vliegt er wel een van richting veranderd schot in. Goede reactie van Van Es. Volgende keer het microfoontje maar voorbij lopen?

Wat een interviewer zeg, kansloze opmerking over die derde goal. Wees nou gewoon eens blij over wat er gebeurt is.

Weet je wat ook typisch Nederlands is, madame van Es? Gepikeerd reageren op een enkele kritische vraag, hoe onnozel die ook moge zijn, terwijl je onder een complimentenregen bedolven wordt! Ik vind dergelijke selectieve verontwaardiging nogal triest terwijl er letterlijk duizenden mensen op de tribune van vreugde staan te hossen. Miedema had na de laatste wedstrijd ook de mond vol over monden die gesnoerd zouden zijn. Nou nee, hoor. Mensen die alleen maar het negatieve eruit pikken krijgen van mij de wind van voren.

Maar laten we dit maar vergeten, ik stop wel met het kijken van interviews, dan hoef ik me alleen op het mooie te richten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren