Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Wal krijgt donderdag uitsluitsel van Kickers Offenbach

Laatste update:

Dennis van der Wal krijgt donderdag te horen of hij zijn eerste buitenlandse avontuur kan gaan starten. De 23-jarige rechtsback heeft er zes seizoenen bij FC Zwolle opzitten, waar hij langzaam maar zeker uitgroeide tot een basisspeler. Nu mag hij echter transfervrij vertrekken bij de eerstedivisionist.

De geboren Emmeloorder heeft nog wel twee jaar te gaan volgens zijn contract. Mocht de interesse van Kickers Offenbach, waar Van der Wal deze week proef draait, dus niets worden, dan hoeft hij zich geen zorgen te maken. Offenbach is net met het nieuwe seizoen in de 3.Liga van start gegaan; het derde niveau van Duitsland. De ploeg won haar eerste duel en staat vierde.

Van der Wal speelde dinsdag met de club tegen een amateurploeg. Het werd 21-0. De verdediger hoort donderdag of een contract in Offenbach tot de mogelijkheden behoort. Sinds zijn debuut voor Zwolle in 2005 maakte Van der Wal 113 keer zijn opwachting in het eerste elftal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze wonnen toch met 3-0 van Paok Saloniki (tegenstander ajax)
Voor de res tken ik hem en de club niet

Nooit laten gaan die jongen, jongen uit de streek een echte vechter. Maar blijkbaar ben ik de enige

28 juli 2010 om 16:42

Hij is inderdaad een vechter, maar voor het niveau waar FC Zwolle naar toe wil komt hij tekort. Jammer, maar helaas.

28 juli 2010 om 17:03

Ik weet niet wat dat niveau dan is waar Zwolle heen wil maar ze zijn Rojer en Vossenbelt kwijtgeraakt en hebben Ars en Thissing terug. Ars is redelijk maar thissing moet je ook maar zien. Zeker met Art Langerer als coach zal ik er niet al te veel van verwachten

28 juli 2010 om 18:15

Tissingh is een groot talent, maar let jij nu maar op je eigen club want dat is meer dan nodig.

Offenbach, daar wil je voor je verdriet nog niet eens spelen, dat is de asoziaalste vereniging die ik ken, en dat met name die fans..

Ver van Offenbach vandaan blijven, zoals in Frankfurt bijvoorbeeld :-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren