Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Lem kan zijn koffers pakken

Laatste update:

Het avontuur van Gerard van der Lem bij Al-Sharjah in de Verenigde Arabische Emiraten is voorbij. De Nederlandse trainer is zaterdag door de clubleiding ontslagen. Ook assistent-coach Co Jager moet zijn spullen pakken en vertrekken.

Reden voor het ontslag is de 4-0 verliespartij in de halve finale van de beker tegen koploper Al-Wasl. Geen schande; Al-Sharjah heeft veruit de laagste begroting uit de hoogste divisie. Verder deed hij het in de competitie zeer goed met een vierde plaats.

"We hebben te veel ups en downs gehad," aldus Van der Lem tegenover De Telegraaf. "We zijn simpelweg niet stabiel genoeg. Een paar weken geleden was de tweede plaats binnen handbereik, maar verloren we. Ook in de beker konden we onze zenuwen niet in bedwang houden. De sjeik zei dat hij dit een vervelende oplossing vond, maar dat hij is bezweken onder de druk van de pers en het publiek."

Van der Lem, die via zijn zaakwaarnemer telefonisch op de hoogte werd gesteld van zijn ontslag, is zeker niet de enige trainer die in de Emiraten ontslagen werd. Van de twaalf ploegen hebben al tien teams gewisseld van trainer. Slechts de koploper en de nummer twee uit de competitie hebben nog steeds de beschikking over de manager die het seizoen ook startte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren