Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Hoorn woest na sensationele invalbeurt Henk Veerman in minuut 30

Laatste update:

Trainer René Hake heeft zaterdag op opvallende wijze ingegrepen tijdens het Eredivisie-duel tussen FC Utrecht en SC Cambuur. Na twaalf minuten spelen keken de Domstedelingen in eigen huis al tegen een 0-2 achterstand aan. Hake keek het nog tot de dertigste speelminuut aan, maar besloot toen om resoluut in te grijpen. Verdediger Mike van der Hoorn werd naar de kant gehaald ten faveure van spits Henk Veerman, de winterse aanwinst die plotseling zijn debuut mocht maken. Het bleek een gouden zet van de coach, daar het scorebord na in de 38ste minuut al een 2-2 stand aangaf.

Na acht speelminuten kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong via Erik Schouten, die na een carambole voor het vijandige doel het laatste zetje gaf. Vier minuten later werd de voorsprong verdubbeld. Het was opnieuw Schouten tot scoren kwam, ditmaal op aangeven van Mees Hoedemakers en direct uit de hoekschop. Nadien volgden er nog twee grote kansen voor Cambuur, tot ergernis van Hake. De trainer greep in de dertigste speelminuut resoluut in en haalde Van der Hoorn naar de kant.

Veerman, die nog niet in actie was gekomen namens Utrecht, kwam binnen de lijnen voor de centrumverdediger. Van der Hoorn barstte van frustratie, maar hij kon zijn emoties bij het betreden van de dug-out ternauwernood controleren. De wissel van Hake bleek een gouden zet, want binnen acht minuten na de invalbeurt van Veerman had Utrecht de stand reeds gelijkgetrokken. Het was tweemaal Anastasios Douvikas die scoorde namens de thuisploeg. Hoewel Veerman niet direct betrokken was bij de goals, bleek de gewijzigde strategie succesvol te zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vreemd dat Hake niet vd Maarel of Janssen eruit haalt, echter vooralsnog een goede wissel

5 februari 2022 om 17:41

Dat zijn natuurlijk de lieverdjes bij Utrecht, wat mij betreft had Janssen ook al naar de kant gemogen, valt alleen nog maar op met misbaar.

Staat Hake niet bekend om zn rare wissels? Snap dan ook de reden niet dat VD Hoorn naar de kant moet. Het is een gedurfde zet en ik zie Hake er later een spits uit halen voor een verdediger.

overdreven gedoe altijd en respectloos naar je team.
wie moet dan wijken een ander?

klaar verdediging was slecht en moet iemand af.

of vd Hoorn denkt een Ramos of van Dijk te zijn.

5 februari 2022 om 18:43

Misschien was hij gewoon woest op zichzelf. Eindelijk publiek en dan faalt hij

Dan heeft de trainer het goed gezien. Spelers mogen best ontevreden zijn maar er zijn andere manieren waarop je je ongenoegen kunt laten blijken. De trainer is de baas ,moet aan het teambelang denken. Zo uit je plaat gaan komt imo respectloos over. Hopelijk scoort Henk V voor Haké,Hoorn,de elven,de feeën, het vee en gans Uutje de winnende 3-2.

Ik ben nog steeds verbaasd dat Ajax Van der Hoorn prefereerde ipv Virgil van Dijk.

De man met de mooiste eigen doelpunten en de slechtste (voetbal) oplossingen.
Zonder het gezien te hebben verbaast het mij dus niks dat Hake hem wisselt.

5 februari 2022 om 17:42

Ik ook maar dat is acheraf geleuter.

5 februari 2022 om 17:56

DK77

Is toch logisch met een euhhh trainer als fd Boer.

Die wilde ook liever een Sinkgraven ipv Ziyech toen.

Liever die Sigahatsson (i know ik verpest zijn naam altijd) dan Hamdaoui types.

6 februari 2022 om 01:32

Op dat moment was Vd Hoorn net iets beter en verder niet in zijn ontwikkeling dan Van Dijk, kwam van een hoger niveau bij Utrecht dan Van Dijk bij Groningen. Toen Van Dijk wegging bij Groningen is hij zich verder gaan ontwikkelen aan de overkant van de Noordzee. Op dat moment was de keuze van Ajax niet erg onlogisch vind ik.

Mikey kan ook in de spits he?

Het is niet leuk voor vd Hoorn
Maar als je zo snel tegen een 0-2 achterstand aankijkt is het logisch dat de trainer ingrijpt

Maar anders dan de foto doet vermoeden hield hij zich in en gooide de bidon niet. Toen hij werd gewisseld reageerde hij verder ook niet. Kwam gewoon het veld aflopen en ging in de dug-out zitten. Dus behalve 1 moment van dreigen met gooien was hij de koelte zelf. Wel opvallende wissel en minstens zo opvallend effect. Kreeg ook gelijk het publiek weer mee ipv tegen.

5 februari 2022 om 19:36

Pffff wat manipulatief weer zeg. Als je die foto ziet dan trek je daar maar 1 conclusie uit, maar die klopt dus niet.

Ik zou het toch anders hebben geuit. Gewoon naar de kleedkamer, omkleden en naar huis.

VD Hoorn had ook als spits gebruikt kunnen worden. Vraag dat maar aan Frank de Boer. Die deed het bij Ajax ook heel vaak. Milik of Sigthorsson op de bank laten en VD Hoorn in de spits

Hebben we toch de verkeerde Vreeman gekocht😅

5 februari 2022 om 19:44

Dan was PSV gewoon achterop de Veerman-tandem gesprongen en waren we lachend landskampioen geworden

Ik vind de titel wel erg onpasselijk. Die jongen komt erin, heeft geen enkel aandeel in de doelpunten, maar word weggezet als de absolute held van de dag.

5 februari 2022 om 18:41

Om moment dat Henk erin kwam ging iedereen bij Cambuur letten op she l en vergaten te verdedigen. Scoort dan de winnende. Dus geen aandeel hebben lijkt op de wedstrijd niet gekeken te hebben.

5 februari 2022 om 18:50

Welke wedstrijd keek jij dan? Hij komt er in en de wedstrijd kantelt. Hij heeft belangrijk aandeel in de 2-2 en scoort de 3.2. Man of the match.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren